חשבתי עכשיו על רעיון גאוני!

sonkun

New member
חשבתי עכשיו על רעיון גאוני!

נכון שרף, העוזר של האורקל היה לו קוד צהוב כי הוא בתוך המאטריקס ומחוצה לה בו זמנית? אז אני חושב שאולי זה מה שקרה גם לניאו? שהוא יצא מהמאטריקס חלקית וחלקית נשאר בה, ואז גם לו נהיה קוד צהוב, וככה הוא גם הצליח לעצור את הזקיפים. כי הוא נטרל את המערכות שלהם.

orritm

New member
מסכימה בהחלט

נראה לי שהתעצלת לקרוא את "ההסבר המלא והנכון" של ikaramba מ4/6 בשעה 18:09. אני מעתיקה לך שני קטעים משם שמחזקים את מה שאתה אומר: הראשון: .. The Oracle's body guard was golden in color because he existed in both the green-world (the Matrix) and the blue-world (the real world) at the same time. Green + Blue = Yellow והשני: .. Neo's blue-lightning was real. It was an extension of the concept of using humans as batteries. He found a way to tap into his subconscious mind and release all of his stored up electrical energy at one time - like a capacitor - to take down the 5 Sentinels with an EMP signal. .. Bane/Smith did the same thing with the 5 hovercraft ships. That's why he's in a comma, too

sonkun

New member
לא התעצלתי

פשוט כל כך הרבה אנשים כתבו הסברים ארוכים וחוזרים על עצמם שכבר לא רציתי סתם לבזבז זמן :)

sonkun

New member
לא התעצלתי

פשוט כל כך הרבה אנשים כתבו הסברים ארוכים וחוזרים על עצמם שכבר לא רציתי סתם לבזבז זמן :)

sababaman

New member
עכשיו סופי!

blue+green=cyan red+green=yellow blue+red=magenta red+green+blue=white זה באור (RGB כמו במסך מחשב) אם מדובר על ערבוב חומרים שאינם בולעים את הצבעים אז גיילי צודקת.

למעלה