חשבתי וחשבתי והחלטתי לשתף אתכם

לפחות היה לך את האומץ לשים את זה...

אני לא מספיק להסביר למישהו מזה היפ הופ (ציוני אמריקאי בריטי צרפתי ושאר פירות) וכבר חושבים שזה איזה מחלה שתדביק אותו והוא יחלה ממנה וימות (סליחה על ההקצנה) אבל אני שמייח שלפחות העזתן לשים את זה ולתת להם "לסבול" טיפה... , אני חושב שבעניין של הפריקים שיש לי די הרבה בבצפר.. משום מה הם הולכים עם פובו סאוט פול חולצות של פארה מונץ´ וכו... ועדיין לא מבינים בגרוש בהיפ הופ... משום מה היו תגובות חיוביות לסאב .וחתגובות לא הכי טובות לבויאקה.. (למרות שהם הולכים בדיסק לעוד כיוונים מהיפ הופ דבר שאמור לתת לדיסק דחיפה ואהבה מחץ ל"אנשי ההיפ הופ"... עדי-שאם היה לו כוח הוא היה משיך לתת דוגמאות והסברי להעדפות המוזיקליות של בני הנוער בנתניה...

MC ROEE

New member
לא משהו נגדך אבל

אינ שונא שאנשים מגדירים אחרים ולא יודע על מה הם מדברים אנשים רק לפני חצי שנה קראו לי היפי לכי תביני את רוצה להגדיר מישהו תכירי אותו ואז תדברי ובכלל קוס אמק עם הסטיגמאות כשיש את המפגרים האלו ששומעים רק מטאל ולא מבינים מהחיים שלהם(ולא קראתי להם מטאליסטים) ואז הם מתחילים כאילו לרדת עלי אז אתה ראפר ראפר אני פשוטט אומר להם לא וזין עליהם אני מכיר אנשים ששומעים נירוונה מרלין מנסון וכל מיני מטאל איכסה ורוק אחר והם תתפלאי כן נחמדים והייתי מגדיר את חלקם בין ה10 חברים הכי טובים שלי אז ברצינות אני מבין למה את מתכוונת אבל תשתמשי ותדברי על אנשים כאילו הם חלק כזה וחלק כזה כי אנשים הם לא רובוטים אני מבין למה את מתכוונת מתי שאת אאומרת את זה אני באותו מצב עד היום רק שאני קצת התבגרתי והבנתי אם את רוצה שאני אסביר לך עוד דברי איתי באי סי קיו 104431435 for all the silly asses who doesn´t know hip - hop ro - e = mc2

lena r

New member
אנשים זה לא מה שניסיתי להגיד!

תשמעו אני באמת לא איזה בן אדם חרא שאוהב להכליל את כול העולם. גם אני הכרתי ערסים ומטאליסטים בחיים שלי שהיו אחלה אנשים. אני לא אומרת כלום בקשר לזה...פשוט ניסיתי להגיד שיש קבוצות של ערסים שכולכך קשה להם לקבל משהו שונה, זה מפחיד. לדוגמא: אני לפעמים הולכת עם איזה אקס בוי, ולפעמים צמוד. כשאני הולכת בבגדים צמודים אני יכולה לעבור בשקט לידם בלי לחשוש אפילו שיגידו לי משהו, אבל כשאני הולכת עם אקס בוי ברחוב ואני עוברת ליד איזה כמה ערסומתים הם חייבים לדפוק לי איזה קללה או "יו יו יו איזה כושית מגניבה את". וכול מה שאני מנסה להבין זה למה כולכך קשה לאנשים לקבל משהו אחר? כאילו מה, זה שאני הולכת עם אקס בוי או מכנס צמוד משנה את מי שאני? זה נורא מטומטם! ודבר שני זה שאני פשוט רואה אנשי היפהופ הכי פתוחים והכי אחלה בעניין לא בגלל שאני חלק מיזה..אלא פשוט בגלל שאף פעם לא ראיתי מישהו מהאנשים האלה באים לערסים ודופקים להם תגובות מטומטמות בקשר ללבוש שלהם, דרך דיבור שלהם או סגנון המוזיקה. דבר שלישי זה שבאמת אין לי בעיה אם שום סוג של אנשים כול עוד הם מכבדים אותי כמו שאני אותם! למי שקרא את כול מה שכתבתי: תודה על היכולת והסבלנות לקרוא את כול הזיבולים האלה! אני כבר הייתי מתיאשת...סליחה!

slim girl

New member
זהו! מה שהתכוונתי להגיד בדיוק!! היא

פשוט מנסחת את זה הרבה הרבה יותר טוב ממני אני סתם מסתבכת עם מילים..

בהחלט...

אני לומד בבית ספר דתי ואני כמו מצורע שאני שומע ראפ ומי שאני אומר לו שאני שמוע ראפ וכותב הוא ישר צוחק עלי וכמו כולם עושה יו יו יו (כמוון בלי לשכוח לכופף מעט את הברכיים ולעשות תנועות עם הידים) וכשאני בא אם חולצת פוטבול מסתכלים עלי כמו איזה חייזר ולמה לעזאזל אני לובש את זה אבל בת´חלס אני לא שם פס אל אף אחד וככה כולם צריכם להתנהג (וגם אני אט אט סוחב חברים לסצנה) גב שבור שידאג שכל דוס ישיר סאב אחד ביום

Mc chameleon

New member
חחחח

חחחחחחחח הרגת אותי עם "שכל דוס ישיר סאב אחד ביום" דרך אגב יש לך אי סי קיו? אי מייל? אלינור

למעלה