חשבתי וחשבתי והחלטתי לשתף אתכם

lena r

New member
כן, אבל אני לא מבינה את זה

מה כאילו רק אנשי היפהופ פתוחים לדברים ששונים מהם?למה? אני לא מבינה למה ערסים לא יכולים לשתוק בלי להגיד לי כול פעם שאני עוברת "וואי איזה קולית את יו יו יו" כאילו מה הקטע אני אוהבת משהו אחד ואתה משהו אחר תחייה עם זה..למה כולכך קשה להם לקבל מישהו ששונה מהם! ושתבינו שאפילו בנות מהכיתה שלי שהיו חברות טובות שלי שנה שעברה יורדות ומרכלות עלי מאוחרי הגב בגלל שלדעתם אני והירושלמיות מתלהבות מהקטע של ההיפהופ יותר מדי וסתם מגזימות...ושתבינו שאחרי זה הם עוד יושבות איתנו בהפסקות ותוקעות פרצופים! למה אני לא רואה אנשי היפהופ באים על ערסים ומתחילים לעשות להם: "וואי כפרה נשמה שלי,עיניים שלי, מאיפה החולצה המדהימה הזאת..לא אל תגיד לי... זארה?" כאילו מהקטע של האנשים לא לקבל משהו אחר..מה רק אנשי היפהופ עדיין מסוגלים לקבל משהו אחר בכבוד בלי קטילות וירידות..למה?

King_E

New member
אני יגיד לך למה

הערסים הם חבורה של מטומטמים כל מה שהם עושים בבצפר זה לשבת בשיעור להפריע בהפסקות הגדולות לשחק כדורגל ובהפסקות הקטנות לרדת על כל אחד שעובר לידם על כל דבר שהוא שונה מהם אבל יש גם את הערסים הטופאקונים ששומעים טופאק אז כל פעם הם שואלים אותך "מה אתה שומע טופאק? טופאק? אתה שומע טופאק? לא אני לא שומע את טופאק (ז"ל) אז אני אומר להם מה אני כן שומע ואז באמת אפשר לפתח שיחה עם ערס על היפ הופ בקשר לחברות שלך אין ממש מה לעשות אני למשל אין לי חברים ששומעים היפ הופ והם גם לפעמים צוחקים עליי אני יכול לצחוק על חבר שלי ששומע מאטל או על חבר אחר ששומע את מוניקה סקס או אחד אחר שבכלל שומע בריטני אבל בסוף היום הם עדיין חברים שלי קינג.

haim9798

New member
משהו קטן שהייתי חייב לכתוב

זה לא נכון שהערסים לא מקשיבים להיפ הופ, זאץ בדר"כ בעיה של המילים שאין להם מושג מה אומרים והם כמו ערסים מצוים נטפלים לקללות כי זה מה שהם מבינים ואז זה יוצתא מהם כאילו אנחנו, אנשי ההיפ הופ , מתלהבים מהקללות כשהם לא מבינים. המטאליסטים בדר"כ מכבדים מוזיקה שכל אחד אוהב ועוד לא יצא לי , ואני מסתובב עם די הרבה מטאליסטים, שיגידו לי שזה לא מוזיקה. הם פשוט יקשיבו למה שהם אוהבים וזהו. אנשי היפ הופ הם בדר"כ אנשים שאוהבים אנשים אחרים , ואת זה קלטת מהג´י כבר אני מבין , ולכן אנחנו בדר"כ לא קוטלים אנשים אחרים. חוץ מזה , רוב האנשים פה לא שומעים רק ראפ אלא גם מוזיקה אחרת או שהיו פעם חזק במוזיקה אחרת , אז הם מבינים את כולם ומבינים שצריך לתת כבוד למוזיקה כמוזיקה, ושאם אני לא אוהב את זה זה לא אומר שזה זבל . בקיצר,זה הכל בגישה ובאניטליגנציה ( מילה ארוכה מדי!) של האנשים. חיים שמתפלא למה לנה לא מדברת איתו למרות שהיא הבטיחה בג´י.

~chelsy boy~

New member
לא לאלה שיורדים עליכם יש בעיה!

לכם יש! בא´נה... אתם אוהבים היפ הופ, גם אני. ומוזיקה והיפ הופ בפרט זה אחד הדברים היפים ביותר שיש. אנשים לא אוהבים את זה אז מעירים לכם טיפ´לה וזהו? זה אומר שאי אפשר להיות איתם? את נגיד.. היו חברות הכי טובות שלך ועכשיו הן כבר לא רק בגלל ההיפ הופ? זה שאת אוהבת מוזיקה שונה ממה שהן אוהבות זה אומר שצריך לותר על החברות? להן אין את התענוג לישמוע את טופאק בסטריאו אבל את קורטני לאב יש להן עונג? אז שיהיה.. ההיפ הופ וכל מוזיקה אחרת חשובה אבל גם חברות וקשרים עם אנשים ואם את/אתם סוגרים את עצמכם רק עם חבורה אחת של אנשים שאוהבים רק את המוזיקה שאתם אוהבים אז אתם לא יותר טובים מהרוקיסטים שסגורים בתוך עצמם (וזה לא כזה נכון.. לפחות לא אצלי.. אני אוהב גם רוק ותתפלאו אבל את הסוג הטוב של הרוק). ואתם גם מפספסים חברים. מהשכבה שלי אני הכי אוהב היפ הופ ועוקב אחרי הסצינה פה ובחו"ל כל החברים שלי סתם מתלהבים משיר אחד או שניים ואז מורידים אותו או מקסימום קונים דיסק של סאבלימינל... אז מה? זה אומר שלא יהיו לי חברים רק כי אני הכי אוהב את ההיפ הופ? לא... יש לי חברים שאוהבים מטאל, כבד, טראנס, פופ ועוד ועוד... אז אנחנו לא מדברים כל כך הרבה על מוזיקה שהם באים אליי הם סובלים את זה מתנגן במערכת וזהו. וככה זה צריך להיות.

lena r

New member
נראה לי אני מדברת סינית איתכם!!!

אתם לא מבינים אותי!!!! נראה לך באמת שאני כבר לא חברה של הבנות האלה בגלל שהן לא אוהבות היפהופ! זה בדיוק הקטע שכשאני והירושלמיות יושבות בהפסקה ושרות איזה שיר של בואיקה או משהו, אז כביכול ה"חברות" שלי באות ומתחילות עם כול ההערות המפגרות של "וואי איזה התלהבות, טוב קלטנו כבר: היפ הופ היפ הופ!!" עכשיו זה בדיוק הקטע, שמאז שנכנסתי לזה כול דבר שאני אומרת להם או מספרת להם הם מגיבות לי בזילזול, דוגמא: לגרג היה יום הולדת אז התקשרנו אליו מהבית ספר. ואז הן באות והן שואלות למי אני מתקשרת ואני אומרת להם לידיד שלי מהג´י. ואז אלה מתחילות "מה עוד יצורים שאוהבים היפהופ" ותוקעות פרצוף של "כאילו שיו לא אל הרמה שלי!" עכשיו אין לי בעיה לא לשמוע לידם ולדבר איתם על דברים אחרים אבל כשבן אדם מתייחס בכזה זילזול אלי ואל מי שאני כרגע זה, אומר שהוא אף פעם לא היה חבר שלי כי הוא לא מוכן לקבל אותי כמו שאני. ושתבין שכן יש לי חברות שהן לא אוהבות את זה אבל הן לא מזלזלות בי ואיתם ברור שאני נשארת בקשר כי הן מכבדותת אותי לא משנה אם אני פרחה, בלונדינית, אוהבת היפהופ או בקט השטן. לחיים- אני מצטערת אני אדבר איתך כבר באייסיי...

King_E

New member
אמינם לא קרוב להכלל בקבוצה

והכל בגלל שהערסים הם טיפשים שלא יודעים אנגלית כך שהם שמעו את da real slim shady וחשבו שזה דפוק רק בגלל הפזמון אבל אם הם היו מקשיבים למילים ומבינים אותם אני חושב שהייתה להם דעה אחרת עליו

**yoav**

New member
בקשר לבית"ר - כבוד אחי!!!!

עכשיו אולי אתה צודק באמת הכללתי את המטאליסטים וזה היה טעות אני התכוונתי לפחות למטאליסטים אצלנו שכולם אנטי ואף אחד מהם לא רוצה לעשות כלום חוץ מלשתות כל הזמן PEACE יואב

sivani

New member
אולי אצלכם זה ככה

אצלנו המטאליסטים שומעים היפ הופ פה-שם והערסים כל כך אנטי משהו שהוא לא יוסי עדן....אל תיקח אישי אביב

Gershenman

New member
אצלי זה ככה....

אצלי יש טיפה ערסים-ממש טיפה,וגם הם לא ממש ערסים,אני די חבר שלהם- הם שומעים מזרחית וטראנסים,אבל חלק מהם מאוד אוהבים היפ הופ אחד מהם הוא זה שהכניס אותי להיפ הופ,ועכשיו אחד מהם רוצה לבוא איתי לג´י פעם. למזלי לא נשארו לנו מטאליסטים כי רובם עזבו,ונשארו 2-3 שרידים.הם יורדים על היפ הופ,במיוחד על אמינם..אבל לא מבחינה של כושים והכל-פשוט אומרים שהליריקס גרועים ושהוא סתם שר על לזיין את אמא שלו...קשה להסביר להם מה הסיפור של אמינם והכל-אבל חפיף. כשאני משדר היפ הופ ברדיו חטיבה בימי חמישי(השבוע אין שידור בגלל יום כיפור,
) אני מקבל תגובות טובות גם מאנשים שלא אוהבים היפ הופ(למרות שכמה התבכיינו לי לא לשים ישראלי-לא הצלחתי להתחשב...
) אבל היחידים שקוטלים ומעצבנים הם שומעי(יותר נכון שומעות) הפופ. מה שלא ווסטלייף לא חודר אליהם.אני עדיין זוכר איך הן התחילו להתלהב על סאב כשהוא חימם את ווסטלייף ופייב(בגלל יום כיפור אני מרשה לעצמח לעצמי להגיד את השמות האלה
) איך התחלתי לצרוח עליהן.... אגב-מקרה מצחיק שהיה לי אתמול-היינו צריכים טקסט לאיזה שיעור אז הוצאתי בהפסקה את הליריקס של השיר מיקרופון למקסימום בשביל חבר שלי והוציאו אותו מהשיעור והלריקיס התפזרו בכיתה-אנשים מצאו את זה ואהבו את המילים והתחילו לשיר.... GERSHENMAN

Curly

New member
ערסים זה עם חולני!!! ../images/Emo5.gif

ברור שאוהבי ההיפ הופ הכי סבבה!! אין לי בעיה עם מטאליסטים כי רוב החברים שלי כאלה אבל ערסים עושים לי פריחה!! הם סתם נראים אותו הדבר מדברים אותו הדבר והולכים אותו הדבר והם לא חושבים בכלל!! טל

double M

New member
לפי דעתי אנשי ההיפ הופ ......

עושים הכללות טיפשיות, סנובים, מתנשאים על אחרים!! ואת זה הסקתי מההודעות למעלה! מה זה צריך להיות??: למה סתם להכליל? לכל אחד חייבים להדביק תווית?? אם אני אוהב גם מוזיקה מזרחית גם פופ וגם היפ הופ איך תקראו לי? אנחנו לא יותר טובים מהערסים אם אנחנו אומרים: הם עושים ככה, הם שומעים את זה! מתן, שלא אוהש להדביק תוויות

Curly

New member
שישמעו מה שהם רוצים זה לא העיניין

אני לא אוהבת את העם הזה כי: 1. הם צועקים ברחובות כמו קופים! 2. הם מתחילים עם בחורות כאילו הן בשר חסר מוח. 3. הם חסרי כל אינטילגנציה!!! כל מה שאמרתי למעלה לא מדבר על כולם אלא על אותם קופים ספציפיים שמתנהגים ככה!!! טל שאוהבת את כווווווווווולם

mushy

New member
אצלנו...

ערסים זה הדבר הכי מגעיל שיש ואני מדברת על הערסים שכל הזמן יורדים עליי ועל חברות אבל בעיקר עליי כי אני יותר לבושה כמו שהם שונאים,הם מתחילים לרדת עליי ולחקות אותי אז למה שאני לא ישנא אותם?!?!? כל מה ששונה מהם הם שונאים,הם לא יכולים לקבל אף אחד שהוא שונה מהם.לפחות אצלנו ובגלל זה זה היה כל כך כיף שהבאתי לדיג´י שירים שלנו כי פשוט הרגשנו לכמה דקות שאנחנו שולטות בביה"ס לא היה איכפת מי מסתכל (והרבה הסתכלו) כי ברגע ששומעים את המוזיקה כל שאר האנשים ששונאים אותנו נעלמים לא משנה מה הם יגידו העיקר שאני יודעת בדיוק מה אני אוהבת לשמוע ועם מי אני אוהבת להסתובב..אולי הם מעצבנים אותי אבל ככל שאני מתחברת יותר להיפ הופ הם נעלמים לי מהחיים מהר יותר כמובן שהם עדיין שם אבל הם ברקע.. אני לא יכולה לא לשנוא אנשים שלא מקבלים אותי כמו שאני, אנשים שרוצים להכניס לי מכות כי אני לובשת באגיז או כובע. עכשיו לאט לאט הערסים בביה"ס שלנו יבינו שהם לא יכולים עלינו כי לא משנה מה הם יעשו אנחנו עדיין נשמיע את המוזיקה ברדיו ביה"ס ונרקוד בלי לשים זין!!! והמאטאליסטים בכלל לא מפריעים לי אין לי שום דבר נגדם כי להם אין שום דבר נגדי והלוואי שזה היה ככה גם עם הערסים. זאת בערך פעם ראשונה שאני כותבת יותר משתי שורות בפורום אז תסלחו לי אם זה כתוב גרוע ואם לא הבנתם מה ניסיתי להעביר בכלל...

Curly

New member
הסיבה שהם שונאים את מה ששונה

היא בגלל שהם כולם אותו הדבר!!! כל הפריחות לבושות אותו הדבר וכל הערסים גם. טל

slim girl

New member
word up! ../images/Emo45.gif

"U Say i`m diffrant, But y`all the same" ולזה כתב שאנחנו עושים הכללות - אני ממש לא מכלילה, אני מדברת על סוג האנשים שאני ספציפית מכירה... ואם אתה שם לב = זה די תואם לכולם - חוץ מהמטאליסטים ששמחתי לשמוע שחלקם כן אוהבים היפ הופ...

**yoav**

New member
אוי נו באמת...

ופריקים כולם לא לובשים אותו דבר??? וראפרים לא לובשים אותו דבר?? זה לא קשור פשוט קל לכם לשנוא את הערסים אז זה מה שאתם עושים אל תסיקו מזה שאני אוהב ערסים או משהו אבל תעזבו את הנושא כבר...

MC ROEE

New member
תודה על ההודעה הנהדרת הזו

ששמסבירה לאנשים לא להדביק סאטיגמות על אנשים תדבר איתי ב אי סי קיו 104431435

למעלה