חשבה שהיא עומדת למות ואז התברר: חולה בצליאק

חשבה שהיא עומדת למות ואז התברר: חולה בצליאק

תקראו את הכתבה המזעזעת שהתפרסמה אתמול בעמוד 47 במקומון של כפר סבא. יתכן וכבר דנו בסיפור בפורום כיוון שאני זוכרת שקראתי לא מזמן אודות הסיפור. בכל מקרה, הסיפור מופיע שוב בעמוד 47. מאחלת הרבה בריאות לצליאקית

אמנם קשה בצורה יוצאת דופן אבל...

מכירה את זה (לצערי) "מקרוב". גם אצלי, כנראה היה צליאק מגיל הבגרות שאובחן בגיל 30 ואת הנזקים אני מרגישה כל הזמן.

מזעזע שאין מילים ../images/Emo4.gif

והכי מזעזע שגם זכייה בתביעה לא תעזור לה, כמו שהיא כתבה - היא איבדה 20 שנים משמעותיות מחייה, שלא לדבר על הנזק שנגרם לבריאותה.

טליאמתי

New member
../images/Emo127.gif

ואת יודעת מה? אני מאחלת לה שתזכה במקסימום של המקסימום. זה אמנם לא יחזיר לה את השנים אבל לפחות יאפשר לה לחיות טוב עכשיו ומגיע לה בגדול.

PCMN

New member
לחצי מחולי הצליאק עברו גהינום

עד הזיהוי ומצורפת הכתבה

PCMN

New member
4 אפשרויות

ישנם אתרים שאתה מעלה להם את הקובץ ומקבל אותו כתמונה [ pdf to png online - http://www.zamzar.com אם את משתמשת בתוכנה Foxit Reader לקריאת המסמכים - יש אפשרות שם לתפוס חלק ולהפוך אותו לתמונה יש גם תוכנות ברישיון שהופכת דף PDF לתמונה ואתה קובע מאיזה עמוד עד איזה עמוד במקרה שלי, עבדתי על מסך גדול של האחיין שלי, נכנסתי להגדרות של המסך, ושינתי קצת את התצוגה למקסימום האפשרי לרגע ואז היה אפשר לתפוס את הכל בצילום מסך פשוט - בלי שום תוכנה או אתר

PCMN

New member
כזה סיפור עוד לא שמעתי

גם אותי שלחו לכל מיני איבחונים מזורים ובדקו מליון דברים עד שעלו על זה שזה צליאק אבל זה לא לקח 20 שנה של תרופות קשות, אלא רק תקופה ארוכה ויותר משנה של ריצות לבדיקות - וכל זה כי עד שמשיגים תור לרופא מומחה במדינה הזאת זה מינימום 3 חודשים

למעלה