לפני כמה חודשים קניתי פריקי (חיטה ירוקה מעושנת) ואחסנתי בצנצנת זכוכית אטומה (מכסה זכוכית עם פלסטיק/גומי כזה בהיקף שאמור לשמור על אטימה). השתמשתי כמה פעמים, הכול היה בסדר, אבל השבוע גיליתי שם חרקים בשלל מצבי צבירה... לא מצאתי שום דבר אחר נגוע במזווה (אני מקפידה מאוד על צנצנות) ולא נראה לי סביר שפלשו אליה בשניות הקצרות שבהן שפכתי ממנה לכוס כדי לבשל... יכול להיות שהיא הגיעה נגועה וזה התפרץ רק אחרי חודשים? שרובם בצנצנת סגורה בלי הרבה חמצן? תוהה מה עוד אפשר לעשות, קניתי בתפזורת כי אני לא מכירה ארוז. למעשה מצאתי פריקי שלמה (לא שבורה) רק ב"דבאח" בכניסה לעכו. אם מישהו מכיר עוד חנות באזור (רצוי בחיפה) שמוכרת פריקי שלמה, אשמח.