חצלול - מפגש מבאס קצת עם הצד האפל...

makron2

New member
חצלול - מפגש מבאס קצת עם הצד האפל...

העדפתי לשמור את זה לעצמי אבל יאללה שיהיה. אתמול היה לי חצלול שבמהלכו עשיתי קצת כיף ואז חשבתי לעצמי שהיה לי הרבה כיף ורגעי אור בחצלולים והגיע הזמן לגלות כמה רחוק אפשר להגיע בכיוון ההפוך - טעות מ"ס אחת
- חשבתי על זה בחצלול וראיתי חור שחור באדמה וקפצתי אליו,נפלתי איזה 15 שניות לחלל שחור ואז הגעתי לנקודה מסויימת ושמעתי קול מפחיד והקול אמר לי,"אתה בקרוב עומד למות" מיותר לציין שפחדתי ואז התעוררתי כולי מפחד...אחריי כמה דקות זה עבר ונזכרתי שחלומות על מוות לפעמים רק מייצגים את הפחד משינויים ומכינים אותנו לתהליך של השלמה.

maor16x

New member
פשי..

פעם ראשונה מישהו חולם חלומות מפחידים כמו שלי חח.. אתה בטוח שלא התעוררת גם התעוררות כוזבת מהפחד? לפחות רוב החלומות שלך טובים ^

makron2

New member
בחלום הזה.

ההתעוררות הייתה סופית - עשיתי בדיקה כדיי לוודא כמובן. ברוב הגדול של החלומות שלי יש דברים טובים בחלום הזה בגלל שחיפשתי דברים כאלה אז מצאתי אותם,לפי הכוונה הראשונית.

maor16x

New member
המודע פה לא עוזר..

אישית כל פעם בהתעוררות כוזבת בחדר, יש חושך.. ותמיד שאני יוצא מחכה לי משהו מבהיל ומפחיד.. אין לי אומץ פשוט לצאת .. אני יודע שמתי שאני אצא יחכה לי משהו (כנראה בגלל החושך)

c12chen16

New member
כן הבנתי

גם לי קרה, בחצלול שהיה לי אתמול רשמתי אותו פה באחד הנושאים... היתה התעוררות כוזבת וראיתי שיש איתי מישהו\משהו ששוכב מתחת לשמיכה בצד השני של המיטה, למזלי זה היה רק אחי P :

makron2

New member
המודעות עוזרת מאוד.

נפטרתי מהרבה גורמים שליליים וקיבלתי אותם בקלות יותר עם צלילות והם מתמעטים עם הזמן - בחצלול הזה הופתעתי.

makron2

New member
זה בהחלט היה...

אבל חפיף פעם הבאה אני יתמקד בדברים טובים ויעשה ההפך,אני יסתובב רק באזורים מוארים.

makron2

New member
עשיתי את זה...

רק לחוויה ויצא לי דיי הרבה פעמים להתמודד עם גורמים שונים,כולם הריי חלק מהשלם. - אבל בגדול יש מצבים במציאות שזה בריא שיהיה בהם חשש מסויים,זה גורם לעירנות שהיא בריאה. - ז"א בריא שיהיה דימויים שליליים למשל כמו במקומות חשוכים,זה שריד קדמון.

DLS2

New member
מעניין מאוד...

זו פעם ראשונה שאתה מנסה להתמודד עם "הצד האפל"? למשל, אי פעם הלכת במתכוון להסתכל במראה בחלום? או דברים אחרים מהסוג הזה בתיאוריה זה נשמע כאילו אם נעמוד מול הפחדים והמראות האלו ונתבונן בהם, הן יעלמו - בפרקטיקה זה נשמע מפחיד מוות! אני מניח שזו המסקנה שיצאת איתה מהחוויה הזו :) תקן אותי אם אני טועה...

makron2

New member
היו עוד מקרים...

רבים שההתמודדות הצליחה,לרוב עם דברים שבאו בהפתעה מוחלטת,במראה התבוננתי מספר פעמים אבל זה משהו אחר ודיי זניח. דוגמא אחת מיניי רבות:היה לי חצלול שבו רדפו אחריי ואז הבנתי שמדובר בחצלול וקצת ברחתי,לאחר זמן קצר החלטתי להתמודד וחזרתי למקום והתמקדתי בעובדה שהם בעצם חלק ממני ועשינו שם מסיבה קטנה,היה כיף. "נעמוד מול הפחדים והמראות האלו ונתבונן בהם, הן יעלמו" - לדעתי זה יותר מלהתבונן ולחוות אותם,רצוי להשלים איתם ולהפוך אותם למשהו חיובי. "המסקנה שיצאת איתה מהחוויה הזו" המסקנה היא שעדיף להתמקד בדברים אחרים,לחפש בכוונה חוויות מפחידות זה מיותר,אם הם יבואו לבד במצבים מסויימים אז לעשות כמיטב יכולתי. אני חושב שדווקא בגלל שחיפשתי את הפחד מצאתי אותו ויש גם אפשרות שהכנתי את עצמי לפחד במקום להתמודד.

Amaterasu

New member
הגיע הזמן!

חחח אני צוחק. אבל באמת, אני מאמין שכל אחד צריך לעשות את זה מתישהו. https://sites.google.com/site/lucidintro/articles/s8alice בבקשה, מאמר שלם שמוקדם לצד האפל. אני קורא לו אליס. שימו לב, זה רק למקצוענים!!! מתואר שם מה אני עברתי עם מראות. זה די דומה למה שקרה לך בבור... ההרגשה של הפחד הופכת להיות כל כך אמיתית - שאין מה לעשות נגד זה, אתה פשוט מפחד כמו שלא פחדת בחיים שלי, ואני חושב שזה נפלא - לחקור את המקומות האלה.

makron2

New member
בקטע הזה...

ניסתי כמה פעמים להכנס למראה אבל עם 0 הצלחה,אני מתקשה להאמין שכניסה למראה תפחיד אותי כמו בקשה ושאיפה לחיפוש מודע אחריי הפחד.

Amaterasu

New member
שונה אצל כל אחד

בוודאי, נתתי את הדוגמה עם המראה למשהו שמשפיע עליי באופן הזה. אצלך אני מאמין שהדבר הוא חיפוש מודע אחר הפחד, כמו שעשית.

makron2

New member
יש בזה משהו...

אבל כניסה למראה אמורה להיות רק סביבה מוזרה - עם זה יצא לי הרבה להתמודד.

silverhawk

New member
האמת

שבאופן אישי, הייתי מעדיף להתעמת עם הסיטואציה פעם נוספת, חמוש הפעם בידע של מה עתיד התרחש (לפחות בקווים כלליים). לטעמי זה יוכל לסייע לך. אבל לשיקולך.

makron2

New member
בפעם הבאה...

בהחלט יהיה יותר קל לבצע את ההתמודדות או לפחות איזה תשאול עצמי בהצלחה במידה ואני אכין את עצמי. פעם קודמת דיי נסחפתי והמודעות צנחה יחד עם הצניחה שלי לבור. נראה מה יהיה בסוף השבוע.

looluve

New member
יצא לי פעמיים לראות את עצמי במראה

פעם ראשונה היתה בwild הראשון שלי שהכותרת שלו היא wild" מפחיד ומוזר שחוזר על עצמו" קפצתי מהמיטה והסתכלתי במראה . הגוף שלי היה שרירי בצורה הוליוודית מוקצנת שיחקתי עם השיער שלי גרמתי לו לגדול ולהתארך . אני מפרש את זה בתור אגו ואהבה עצמית מופרזת דבר שעלי לעבוד עליו . במיצאות אני רזה כמו מקל , יוצא לי הרבה להסתכל במראה במהלך החיים ולדמיין את עצמי שרירי כמו ואן דם . ליפעמים אני מתבלל ומכניס למוח שאני באמת כל כך שרירי ומוצק האמת שונה לחלוטין. בפעם השנייה שהתסכלתי במראה בחלום נפל האסימון והבנתי שאני חולם . בידיוק קמתי מהמיטה אחרי חווית wild שבהחלט היתה פראית ומפחידה. (תופים סטגאדאש) חשבתי שהתעוררתי . יצאתי מהמיטה ,הדלת של המקלחת היתה פתוחה ונתתי לשם מבט בדרך החוצה מהחדר שלי . פתאום קלטתי משהו מוזר חזרתי אחורה להביט שוב במראה וראיתי שאין לי פה ! הוא היה מטושטש כיאלו מישהו עשה עליו צנזורה ! הדבר גרם לי להבין שאני חולם . שברתי את הקיר של האמבטיה וריחפתי לרחוב כדאי להמשיך לישון . משמעות סמלית - באותה תקופה היה לי בעיות שינה קשות . לא ישנתי כמו שצריך שבועות על גבי שבועות . בנוסף לזה וכחלק בלתי נפרד מזה הייתי חרדתי מאוד דבר שהפריע לי לישון ולתפקד כמו שצריך בחיי היום יום . ללכת לישון בשבילי היה מאמץ אדיר . פחדתי מהwildים הבלתי רצוניים האלו. לא הצלחתי להרדם . כיום אני מרגיש הרבה יותר טוב אני ישן מצויין ואם קורה שיש לי wild אני יודע להתמודד איתו היטב. כיום אני גם יודע בהסתכלות לאחור שהפה שלי היה חסום כי לא סיפרתי לאף אחד מאומה ממה שעבר עלי לא על בעיות החרדה לא על בעיות השינה כל הבעיות האלו נשארו בתוכי כמו זבל שנערם בתוך בית בלי דלת וחלונות. לא פצתי את פי בנושא לא ידעתי איך לספר ומה לספר .המוח שלי פירש את זה בתור זה שאין לי פה אין לי output .

למעלה