חצי שעה הפסקה

מצב
הנושא נעול.

שטרודל3

New member
חצי שעה הפסקה

חצי שעה הפסקה
רציתי לשאול: מגיעה חצי שעההפסקה לעובד כדי לצאת לאכול...אם אני לא יוצאת לאכול האם מותר לי לקזז את החצי שעההזאת כנגד העדרות ? הרי אחרי הכל אם אני מגיעה מאוחר ולא יוצאת לאכול כדי להשלים את העבודה זה בעצם מפצה על הזמן שלא הייתי. מה דעתך?

שטרודל3

New member
למנהלת הפורום

חצי שעה הפסקה
רציתי לשאול: מגיעה חצי שעההפסקה לעובד כדי לצאת לאכול...אם אני לא יוצאת לאכול האם מותר לי לקזז את החצי שעההזאת כנגד העדרות ? הרי אחרי הכל אם אני מגיעה מאוחר ולא יוצאת לאכול כדי להשלים את העבודה זה בעצם מפצה על הזמן שלא הייתי. מה דעתך?
למנהלת הפורום
מה אומר ההגיון ?????????

שיר ורד

New member
תבקשי זאת מהמעסיק ואם יסרב

חצי שעה הפסקה
אז תצאי להפסקה, אינך חייבת לאכול בזמן ההפסקה, רק לא להמצא במקום העבודה.

שטרודל3

New member
השאלה היא מה אומר ההגיון ?

אז תצאי להפסקה, אינך חייבת לאכול בזמן ההפסקה, רק לא להמצא במקום העבודה.
האם מבחינה הגיונית מותר לי לא לצאת ולטעון שאני בעצם מקזזת את זה מהעדרות או שזה מוטעה לחלוטין. האם אפשר לטעון כך ?

Buba30

New member
הפסקה זה זכות. אם את לא לוקחת זה

האם מבחינה הגיונית מותר לי לא לצאת ולטעון שאני בעצם מקזזת את זה מהעדרות או שזה מוטעה לחלוטין. האם אפשר לטעון כך ?
הפסקה זה זכות. אם את לא לוקחת זה
מבחינת מעסיק בעיה שלך. תדברי איתו, אך הוא בטוח לא יאהב את הרעיון.

שיר ורד

New member
מה שקובע זה החוק ולא ההגיון הפרטי

של העובד. אם המעביד יקבל את טענתך, הוא עשוי להקלע לבעיה, כי מחילה של העובד על זכות המוקנית לו בחוק, איננה מחייבת את העובד, והוא רשאי אחר כך לתבוע את זכויותיו ו/או להגיש תלונה כנגד המעסיק במשרד התמ"ת על אי מתן הפסקה, לכן סביר שהמעביד יעדיף לשמור על החוק ולא להתאים עצמו לגחמות של על עובד ועובד.

שטרודל3

New member
אמרתי לו פעם אחת שבימים שאני

של העובד. אם המעביד יקבל את טענתך, הוא עשוי להקלע לבעיה, כי מחילה של העובד על זכות המוקנית לו בחוק, איננה מחייבת את העובד, והוא רשאי אחר כך לתבוע את זכויותיו ו/או להגיש תלונה כנגד המעסיק במשרד התמ"ת על אי מתן הפסקה, לכן סביר שהמעביד יעדיף לשמור על החוק ולא להתאים עצמו לגחמות של על עובד ועובד.
אמרתי לו פעם אחת שבימים שאני
מגיעה מאוחר ואני לא יוצאת לצהרים כדי להשלים את החסר אני רושמת שאני משלימה אז איך זה ירשם עכשיו כשיש שעון (הוא הכניס שעון נוכחות) ואז הוא אמר לי שאני ארשום בצד את התוספות האלה של חצאי השעות. אני מניחה שעדיין זה לא אומר שזו הסכמה גורפת ל"עסקה שכזאת". תודה

מצב
הנושא נעול.
למעלה