חצי לא נורמלית?

flowr..

New member
חצי לא נורמלית?

מכיוון שכאן זה פורום וידויים, החלטתי לשפוך קצת את מה שיושב לי על הלב. אמא שלי נישאה לחולה נפש. ככה היא מגדירה אותו. כשהם התגרשו הייתי צעירה מדי בשביל לזכור את המעשים שלו או את האיומים שלו. אבל אני לא אשכח למשל את איך שהוא הכניס את אמא שלי לכלא כשהיא הייתה חפת פשע, כשהייתי בכתה א`. האשמה הייתה שלא רצינו ללכת איתו... (אני ואחותי.) בכל מקרה, אף פעם לא הבנתי לעומק את הסיפור בינהם. כל פעם שאני שואלת את אמא שלי היא כל כך לא רוצה לדבר על זה וכל כך לא רוצה להיזכר בזה, שהיא לא מספרת לי כלום. ככה שחסרים לי הרבה פרטים בקשר לזה... וגם המון דברים בקשר לזה היו מאוד מעניינים אותי. למה הם התחתנו בכלל? היא בכלל אהבה אותו? ובפרטי פרטים, איזה דברים בדיוק הוא עשה? היא סיפרה לי רק חלק מהדברים, למשל, על איך הוא איים על החיים שלנו ואיך שהוא התנהג אליה כמו אל זבל. העניין הוא שהיום הנושא עלה. היא רק אמרה לי שהיו לו כל מיני דעות מטורפות ומשונות וסוטות ומטומטמות. היא הייתה מאוד עצורה היום כשהיא דיברה על זה, דברים עמדו לה על קצה הלשון וסירבו לצאת. ``מה? תגידי מה הוא עשה... מה זה כבר יכול להיות?..`` ניסיתי לשווא לברר... היא לא הסכימה לגלות לי והתחלתי טיפה לפחד בשלב הזה.... לפחד ממי שאני. כי אני חלק ממנו. אני אפילו מתביישת ולא יכולה לשאול אותה אם יכול להיות שתכונות שלו הועברו אלי, כי אני אפילו לא יודעת איזה תכונות מוזרות היו לו. אני יודעת שהוא היה מין חולה נפש. אז גם אני חצי חולת נפש? הרי אני חצי ממנו. זאת עובדה. ובכלל לפעמים אני חושבת על זה שבכלל לא הייתי צריכה להיות כאן, כי אמא שלי לא הייתה צריכה לפגוש אותו, זאת הטעות הכי גדולה של החיים שלה, ויחד עם העובדה הזאת, גם אני לא הייתי צריכה להיות כאן. ואם אני כבר כאן, זה מתוך סבל. אמא שלי רק סבלה במהלך ההיכרות שלה עם (האיש שלא ראוי לכינוי) אבא שלי. הוא התייחס אליה כמו אל זבל. הוא מנסה עד היום להרוס לנו את החיים. הייתה לי מורה שלימדה אותי בכתה א`, שממש אין לי מושג מה הוא אמר לה בטלפון, אבל כל תקופת היסודי שלי, שנה אחרי שנה, היא תמיד הסתכלה עליי במסדרון כאילו שאני חולת נפש. אני רק יודעת שהוא אמר למורות שלי שאני צריכה פסיכולוג או משהו כזה... כמו שאמרתי, הוא תמיד ניסה לפגוע בנו בכל מיני דרכים, ולקחת אותנו מאמא שלנו בכוח. טוב, זה הכל לבינתיים, אני אפשסיק עכשיו. אני מרגישה הקלה בגלל ההשתפכות הזאת, הייתי צריכה לכתוב את זה איפה שהוא... אני רק מקווה שזה בסדר שכתבתי את זה... שהוצאתי החוצה את הדברים האולי מדי פרטיים האלו... בזה אני עדיין לא בטוחה.

מאיה27

New member
וואי מרגש....

אני פעם ראשונה בפורום הזה וזאת ההודעה הראשונה שקראתי כאן מנסה להבין אותך מנסה למצוא את המילים הנכונות לומר לך אבל אני רק יכולה לנסות... אני גאה שאת יכולה לכתוב על מה שעבר עליך שאת מסוגלת לספר כזה דבר למישהו אני לא יודעת באמת, אבל נראה לי שאולי בעצם זה קל כי הכתיבה כאן היא די וירטואלית אז אולי קל להשתפך אולי קל יותר לספר אז פרח...אני חושבת שאת אכן פרח.. פרח שלא השקו אותו מספיק שהיה קטן אבל שרד בכל זאת הצליח לפרוח הצליח להוכיח לעולם כולו שהוא הפרח הכי יפה אל תחשבי מחשבות רעות על עצמך על פי סגנונך ברור לי כי הינך בחורה אינטליגנטית בחורה עם ראש על הכתפיים שיודעת מה היא רוצה באמת אז קדימה... אל תדפדפי אחורה בדפי היומן תעבירי דף ועוד דף... הלאה לחיים חדשים ומרתקים תזכרי..לעולם לא נדע מה צופן בתוכו העתיד אבל... אנו נדע איך לנסות לעשות שהוא יהיה לנו טוב. שלך, מאיה

עופרי-

New member
מאד מוזר

שאף אחד לא טרח לענות לפלאוור, על הודעה מדהימה בעיניי. זאת בעוד על הודעות אחרות, הרבה פעמים טפשיות וחסרות פואנטה, כולם פה עומדים בתור. כבר אמרנו שיש בפורום הזה פיספוס אדיר. איב אמרה, אם אני לא טועה.

עופרי-

New member
טאי-

אל תשחק לי על המצפון. ראה זאת כביקורת בונה בלבד. רק בגלל שהפורום הזה חשוב לי.

tairon

New member
זו לא שאלה של לשחק לך על המצפון

תחשבי ותסתכלי כמה הודעות יש רק מהיום הזה אני עובר קורא הכל כן עופרי הכל זה לא קל תנסי... ויש דברים כמו ההודעה המסוימת הזו שקראתי כבר מיד שנכתבה ומה לעשות שאני ביקשתי לעכל את הדברים על מנת לדייק עם תגובה ראוייה שנעשתה אחרי מחשבה ולא תגובה מהשרוול אני עם כ הכנות ובאמת אני מקבל הערות בונות אני עוקב אחרי מה שקורה פה וזה לא קל בכלל אני מסתכל על פורומים אחרים גםולא כולם מגיבים כמו שאני משתדל לעשות במיוחד פה אז תהיו סבלנים

blue love

New member
עופרי...

ואם כל הכבוד....את הגבת????? לא נראה לי שזאת תגובה. לפעמים לא מוצאים את המילים הנכונות כדי להגיב... ולפעמים קוראים... ושותקים... אבל תאמיני לי...כולם מתייחסים blue

tairon

New member
FLOWER....

קראתי את דברייך... ואני נורא התרשמתי מסגנון הכתיבה צורת ההתנסחות... ואני חושב שאת נורמלית ולא חצי את גדלת בתנאים קשים לפי התיאור שלך ..ובכל זאת גדלת והפכת לבחורה מיוחדת.. אגב זה לא מחייב שאם יש לך אבא חולה נפש שאת תהיי כזו אבא שלך אולי היה חולה נפש ..אבל את בהחלט לא כזו אני מניח שלאימא שלך.. הנושא הזה של אביך עדין קשה מבחינתה להפתח בנושא משום שזה מין פצע שהיא שומרת עמוק בתוכה אולי במטרה לגונן עליך זאת אין אני יודע... תודה לך ששיתפת אותנו...

למעלה