חצילונים פצפצפונים (5 ס"מ)

ציפהלה

New member
חצילונים פצפצפונים (5 ס"מ)

איך הכי כדאי לנצל? אם מחמיצים, אז איך ואיזה עשבי תיבול להוסיף? יש משהו אחר? אולי אפילו ריבה? תודה וכמעט (כן כן) שבת שלום
 

Rebeccan

New member
ציפלה - תכיני את המתכון שלי לחצילונים כבושים

לפני שבוע פתחתי צנצנת שנשכחה משנה שעברה והטעם משגע והכנתי כמובן חדשים השבוע
 

Rebeccan

New member
../images/Emo45.gif בהחלט יותר טעים

אם כי הכנתי בעבר גם את הריבה אישית - אני מכינה ריבות ואחרים אוכלים (ונהנים) אבל החצילונים הכבושים - פשוט נפלא נסי ותהני
 
למעלה