חסל סדר השטיות

על ה@ש

New member
חסל סדר השטיות ../images/Emo70.gif

מי שלא רוצה לכתוב כאן שלא יכתוב אני לא מכריח אף אחד לכתוב כאן..! מי שהפורום הזה לא נאה לא יכול ומוזמן לכתוב איפה שנראה לו לנכון! מעתה כול הודעה שטותית ולא רצינית תימחק! ואם יהיה צורך אותו אדם שיתמיד בכך גם יוגבל....! יש פה אנשים רציניים שרוצים לדבר על האיבקות ואף אחד לא יהפוך את הפורום הזה לפח אשפה! ויש כאלה שלפעמים אומרים דברים לא נכונים זאת סיבה לרדת עליהם שהם לא מבינים כמו אנשים מסוימים? אני מקווה....שמעתה הפורום יתנהל כשורה וזאת המילה האחרונה שלי בנושא בלאגן הפורום! מקווה שמי שצריך להפנים שיפנים! על האש

על ה@ש :

יש לי הרגשה שאתה לא סובל בסטיון בוגר שאוכל המבורגרים כל היום(עם גבינה), יוקוזונה/ריקישי(שהיה קמלה), האלוף האולם במירוץ על כיסה גלגלים בוב הולי ,סטינג(זה שהיה פעם טייקר, לא זה שהיה סיד),מיסטר טי(שמשתתף בתכנית של קונן או´בריין) ,בוס מן בגלל שהוא תפש את ריפו מן ופועל בנין שלי "דוק דה דמסתר דרוסי"(זה עם הפחים)

deathcaster

New member
שאלה למנהל הפורום

תגיד אתה על האש ? אז תסתובב שיצא רך מכל הצדדים

די כבר זוהר!!!!!

נמאס כבר מהשטויות שלך, לך תכתוב כאלה דברים בוואלה אתה רוצה גם ככה אף אחד לא כותב שם, אבל עד שהשתתקתם אתה מתחיל שוב? אני לא רואה בזה שום צעד הגיוני חוץ מקנאה..... וגם אם זה לא קנאה זה רגשות דוחים אחרים

למעלה