חסויות

roniel

New member
חסויות

אני וכמה שותפים מתכננים לפתוח ליין מסיבות חורף באזור השרון הליין מיועד לחוגרים+ שאלתי היא היכן אני יכול להשיג טלפונים של נותני חסות לחולצות או להזמנות כאשר מדובר על סדר גודל של 10000 עד 15000 הזמנות בשבוע...אמנם זה לא קשור לפורום אך בוודאי ישנם אנשים שיכולים לקשר אותי ליבואנים כגון:רד-בול ,בריזר, וודקות למיניהן וכו' אנא עזרו לי בהשגת המספרים. כל יעוץ יתקבל בברכה. בתודה רון

amircn1

New member
אם תקנה משקאות איכותיים ולא זולים

כמו חיקויים זולים של טקילה אזי תקבל בפורום הזה תשובות ...

MEIMIS

New member
למה להיות קטנוני?

אתה מעוניין לקנות? מה בדיוק.? אתה יכול להתקשר לקוקה קולה/פפסי ולבקש מהם חסות - כנ"ל גם סמירנוף - ואם יהיה לך סטנדים של אלכופופסים(בריזר וסמירנוף אייס) תוכל לקבל מהיבואנים חולצות של סמירנוף אייס ובקרדי בריזר.. אני לא יודע מי יוכל לספק לך כ"כ הרבה חולצות, 100,000 אמרת? זה קצת הרבה.. בכל אופן...
אתה צריך ברמנים?

MEIMIS

New member
בקשר ליבואנים..

אתה יכול להסתכל על כל פחית/בקבוק ולבדוק מי מייבא את המשקה לארץ.. לאחר שבדקת, לך לאתר של דפי זהב ותחפש את הייבואן והוא יתן לך כתובת, מפה, ומספר טלפון... בד"כ מאחורי הבקבוקים רשום גם מיספרי טלפון של הייבואנים.. אבל אם אין.. תכנס ל דפי זהב... אם יש לך בעיות נוספות אתה יכול לשאול בפורום או לרשום לי במסרים.. בקשר להזמנות.. בית דפוס הוא הטוב ביותר והזול ביותר לעשות כאלו דברים.. אם אתה צריך מעצב גראפי לעצב את ההזמנות שלך.. יש לי חבר טוב שגם לא יקח לך המון כסף - אולי אפילו חינם, אין לדעת.. אבל אוכל לבקש ממנו זאת רק כשיחזור מהצבא..

MEIMIS

New member
אופס ../images/Emo13.gif

התבלבלתי בחלונות... פורום גרפיקה ודפוס
ושוב (פעם אחרונה) אתה צריך ברמנים?
צור איתי קשר או במסרים או בפורום או שתבקש את המספר טלפון שלי ואני ישלח לך במסר
שיגעתי, הא?

amircn1

New member
אני קטנוני ?!

יש לי עקרונות !!! ודרך אגב, אתה צריך ברמנים ?

למעלה