חנן 44 שהוא בעצם מוחמד מתקומם על הפסדה המוצדק של מצרים

איציק5111

Well-known member
להזכיר ארגנטינה החטיאה פנדל , ומלבד הפנדל החטיאה המון מצבים בטוחים , תוצאה יותר משקפת היתה 6:2 לארגנטינה.

מצרים לא יכלה לעשות הרבה מלבד לעקוץ במתפרצות.

השופט בסדר גמור וכולם ראו שלא נעשתה עבירה על מוחמד סלאח.

אבל כרגיל אצל הערבים כולם אשמים וכרגיל הערבים משקרים.

אז מוחמד או בכינויו המתחזה בפורום חנן 44 עפתם בצדק הביתה, אתם לא יודעים להיות ספורטיבים ולהפסיד בכבוד

דיברגנט חדש

Well-known member
להזכיר ארגנטינה החטיאה פנדל , ומלבד הפנדל החטיאה המון מצבים בטוחים , תוצאה יותר משקפת היתה 6:2 לארגנטינה.

אגב, אם השופט לא היה בסדר, איך זה שסלאח שהבקיע את הגול שניפסל, לא קיבל כרטיס צהוב על הורדת החולצה לאחר שהבקיע (לפני שידע שניפסל)? :unsure:

אז מוחמד או בכינויו המתחזה בפורום חנן 44 עפתם בצדק הביתה, אתם לא יודעים להיות ספורטיבים ולהפסיד בכבוד
בקיצור, אלו שלא יודעים להפסיד בכבוד תמיד מתבכיינים כפי שכתבתי בשרשור בנושא בתגובה #17 שלי תוך קישורי עבר למקרים דומים.
בשורה תחתונה, הסלוגן המוכר של הלוזרים: אכלו לי, שתו לי, הרצפה עקומה.
פשוט המצרים היו באופוריה מה-0:2 כשנשאר כ-20 דק' עד לסיום המשחק ואז חטפו 3 שערים בזמן קצר, שיבואו בטענות אך ורק לעצמם.

ai27

Well-known member
אגב, אם השופט לא היה בסדר, איך זה שסלאח שהבקיע את הגול שניפסל, לא קיבל כרטיס צהוב על הורדת החולצה לאחר שהבקיע (לפני שידע שניפסל)? :unsure:

בקיצור, אלו שלא יודעים להפסיד בכבוד תמיד מתבכיינים כפי שכתבתי בשרשור בנושא בתגובה #17 שלי תוך קישורי עבר למקרים דומים.
בשורה תחתונה, הסלוגן המוכר של הלוזרים: אכלו לי, שתו לי, הרצפה עקומה.
פשוט המצרים היו באופוריה מה-0:2 כשנשאר כ-20 דק' עד לסיום המשחק ואז חטפו 3 שערים בזמן קצר, שיבואו בטענות אך ורק לעצמם.
אל תדאג להם
המצרים כאלה שקרנים מדופלמים, שתהיה בטוח שבכל החדשות שלהם רק מהללים ומפארים את הניצחון שהיה להם

הם יגידו שהשופט הוא בכלל ציוני, ולכן השערים של ארגנטינה לא נחשבים

דיברגנט חדש

Well-known member
אל תדאג להם
המצרים כאלה שקרנים מדופלמים, שתהיה בטוח שבכל החדשות שלהם רק מהללים ומפארים את הניצחון שהיה להם

אכן, כפי שכתבתי בעבר בתגובות #7 ו- #24 שלי, שהאנטישמיים כ"כ מטומטמים שכל דבר מאשימים את ישראל בדיוק כפי שה0מול מאשים את ביבי בכל דבר (n)

evglev1

Well-known member
מנהל
אל תדאג להם

את זה אנחנו יודעים שהם טוענים שהשלום איתם היה מכיוון שניצחו אותנו במלחמת יום הכיפורים, ולא טורחים להסביר מדוע עבר עשור שלם מה"ניצחון" שלהם ועד שהם קיבלו את סיני וגם מסתירים שקיסינג'ר מנע מאיתנו לכבוש שטחים נוספים להפוך את קהיל לקרובה לגבול שלא לדבר על הסורים בתקופת האסאדים שחגגו ניצחון למרות שהגולן בידינו. ערבים אף פעם לא מודים בהפסדים שלהם.

xyxy210

Well-known member
את זה אנחנו יודעים שהם טוענים שהשלום איתם היה מכיוון שניצחו אותנו במלחמת יום הכיפורים, ולא טורחים להסביר מדוע עבר עשור שלם מה"ניצחון" שלהם ועד שהם קיבלו את סיני וגם מסתירים שקיסינג'ר מנע מאיתנו לכבוש שטחים נוספים להפוך את קהיל לקרובה לגבול שלא לדבר על הסורים בתקופת האסאדים שחגגו ניצחון למרות שהגולן בידינו. ערבים אף פעם לא מודים בהפסדים שלהם.
יבגני.......כולה כדורגל......תרגיע.
ולכל שאר הקשקשנים....מצרים ומרוקו מציגות כדורגל מודרני ואיכותי.
לא יודע מה היה קורה עם הנבחרת שלנו הייתה צריכה לשחק נגדם....

איציק5111

Well-known member
מה זה משנה אם המדינה אוהבת ישראל או לא?
מוחמד שמתחזה לחנן 44 ברור לך זה לא משנה.

לנו היהודים זה משנה.

אנחנו שמחים שמצרים עפה כמו שהיינו שמחים שנבחרת גרמנית נאצית במאה הקודמת היתה עפה

evglev1

Well-known member
מנהל
מה זה משנה אם המדינה אוהבת ישראל או לא?
אל תספר לי שאתה צופה ניטראלי, היית בעד קבוצה ששונאת ישראל או לפי הפרשנות שלך שונאת "רק את מפעל ההתנחלויות", או שתספר שאם השופט היה גורם לניצחון לא הוגן של מצרים היית מוחה על זה?

xyxy210

Well-known member

זהו ? חשבתי שנרגעת....
אוהב צדק שכמותך....
ואללה אינך שונה מכרותי האונה כהוא זה.

איציק5111

Well-known member
זהו ? חשבתי שנרגעת....
אוהב צדק שכמותך....
במה אני טועה?

המיצרים שונאים אותנו כמו שהנאצים שנאו אותנו,

נראה לך הגיוני שיהודי יהיה עכשיו לטובת מצרים? או שיהודי היה אוהד את הנבחרת הגרמנית הנאצית בזמן האולימפיאדה של היטלר?

מי שאוהד אותם הוא בטוח ערבי

xyxy210

Well-known member
במה אני טועה?

המיצרים שונאים אותנו כמו שהנאצים שנאו אותנו,

נראה לך הגיוני שיהודי יהיה עכשיו לטובת מצרים? או שיהודי היה אוהד את הנבחרת הגרמנית הנאצית בזמן האולימפיאדה של היטלר?

מי שאוהד אותם הוא בטוח ערבי
תקשיב ברוב קשב איציק ידידי.
הקביעות שלך נובעות או מבורות או משנאה שהוטמעה בכך בבית.
נכון, העם המצרי "אוהב" אותנו בדיוק כמו שאנחנו "אוהבים" אותו.
אל תשחק לי אותה צדיק גדול.
קרא מה שכתבת.....אלו בטח לא מילים של אהבה.

אף אחד כאן לא אוהד במיוחד את הנבחרת המצרית.
מה שחנן כתב [לדעתי] זה שימוש בפרקטיקה של הימין הקיצוני [ראה ערך חמורבו].
להכניס לכם אצבע לעין.

בדיעבד , נבחרת מצרים בכדורגל [אל תישכח שאנחנו סה"כ מדברים על ספורט שנקרא כדורגל], היא נבחרת לגמרי לא רעה.
לא יודע מה היה קורה עם היינו צריכים לשחק נגדם.

לגבי השיפוט , לדעתי הוא היה מוטה לטובת הארגנטינאים. אין לי בכלל כוונה להיכנס לדיון עמוק על כך.
הדבר היחיד שחרג מכללי הספורט זו היריקה של המאמן המצרי על דגל ישראל.
גילוי נאות - לא ראיתי זאת, אבל דווח על כך ב TV בערוץ נורמלי ולא בערוץ 14 למשל, שיעשה הכל בכדי לגרום לשכמותך להפוך טעוני שינאת חינם.

פולגאר

Well-known member

להכניס לכם אצבע לעין.

בדיעבד , נבחרת מצרים בכדורגל [אל תישכח שאנחנו סה"כ מדברים על ספורט שנקרא כדורגל], היא נבחרת לגמרי לא רעה.

לגבי השיפוט , לדעתי הוא היה מוטה לטובת הארגנטינאים. אין לי בכלל כוונה להיכנס לדיון עמוק על כך.
גילוי נאות - לא ראיתי זאת, אבל דווח על כך ב TV בערוץ נורמלי ולא בערוץ 14 למשל, שיעשה הכל בכדי לגרום לשכמותך להפוך טעוני שינאת חינם.
לא יודעים להפסיד בכבוד ועוד מול אלופת העולם והטוענת ל-|כתר| גם הפעם:

אלפיני

Well-known member

להכניס לכם אצבע לעין.

ראיתי את המשחק. המצרים סתם בכיינים. גם נדפק להם לגמרי השכל. האשימו את השב"כ ישראל, והלכו שינוי את הויקי של השופט הצרפתי וכתבו שהוא ממוצא יהודי. יצא לי להתווכח עם כמה מהם בימים האחרונים. דפוקים ממש. כנראה יש קטע שכזה להתעקש על מציאות חלופית בכל תנאי ולעולם לא ללמוד מטעויות. ביביסטים מאוד מזכירים אותם ברציונל , ואין זה משנה כלל הדעות עצמן, רק הדרך דרך ההתבטאות , הסגנון והמניירות זהות לגמרי.

איציק5111

Well-known member

להכניס לכם אצבע לעין.

להכניס לימין אצבע לעין? או להכניס ליהודים אצבע לעין? כי אם כבר הוא הכניס ליהודים.

אנחנו עם שוחר שלום ומחבקים כל אחד שמבקש איתנו שלום, מתחננים לשלום, עם מצרים יש שלום מזוייף בין ממשלות ואינטרסים, אם היה שלום אמיתי אף אחד לא היה נגדם.

השינאה שלהם והרצון שלהם להשמיד אותנו לא נגמר, לנו אין רצון להשמיד את מצרים.

לגבי השיפוט היה בסדר גמור ולא נטה בכלל לטובת ארגנטינה.

אגב אם מישהו במאה הקודמת היה תומך בנבחרת גרמניה הנאצית באולימפיאדה בזמן היטלר,? היית חושב שהוא יהודי או גרמני נאצי?

אלפיני

Well-known member
זהו ? חשבתי שנרגעת....
אוהב צדק שכמותך....
וודאי. פרובוק-איציק , לא מסוגל לבסס טעון, רק לכוון לאד-הומינם - מונח שאני בספק אם נתקל בו אי פעם, אבל באופן טבעי רק כך הוא מתבטא. בקיצור, בין אם תומך או לא בביבי , הוא חושב כמו ביביסט.

למעלה