חניה פרטית

• פותח הנושא xrxx
  • פורסם בתאריך

xrxx

New member
חניה פרטית

שכן מחנה את מכוניתו במקום החניה השייך לי. (יש לי את כל המסמכים הרשמיים הדרושים כדי להוכיח שמקום החניה שייך רק לי).כל פניותי אליו לא עזרו. מה אני יכול לעשות כדי למנוע זאת ממנו, או מכל אחד אחר? תודה מראש. הערה: אני מוותר מראש על תשובות יצירתיות כגון: " תבנה גדר עם שער" .

ראשית, שלח לו מכתב האוסר עליו השמוש בחניה

והמתרה בו שאם לא יפסיק, תוגש נגדו תביעה. מיד לאחר משלוח המכתב צלם את מכוניתו החונה בחניה, רצוי יום אחר יום. בתום חודש, פנה לעו"ד להגשת תביעה לשכר ראוי וצו מניעה.

ולמרות הכל, רק מכשול מכני יצלח.

כל ההליכים המשפטיים, ועריכת התמונות, ותשלום לעורך דין, והמתנה של חודשים לפסק דין, לא יפתרו באמת את הבעיה. כי הם אולי יועילו נגד אדם אחד מתוך מאה. הדרך היעילה והזולה היא הצבת מכשול מכני (עמוד מתקפל - לדוגמא), וצביעת החניה בצבע לבן, כולל המילים "חניה פרטית" לרבות הצבת שלט המזהיר את העבריין.

mr dish

New member
אולי כדאי לשואל לניילן את שטר בעלותו על החניה

ולהצמיד המסמך לעמוד הבניין הקרוב למכשול העתידי.....אם אני מנחש נכון - ע"פ יאושו של השואל מהזלזול התהומי של שכנו, העמוד המוצע ישרוד את הקמתו אולי יומיים....היום הראשון וגם האחרון ....אדם כזה מקבל ומבין רק סמכות של כוח העדיף עליו, והליך משפטי או משטרתי עשוי לעשות עליו את הרושם הנכון...המדינה מלאה ב"שכנים" כאלה - לכל אחד מאתנו יש אחד כזה לפחות...

igalgolan

New member
פלישה לשטח פרטי

כאשר אדם פולש למקרקעי הזולת יש להזמין משטרה שתסלק את הפולש. אם המשטרה מסרבת לעשות זאת ניתן לפי חוק המקרקעין לסלק את הפולש לבד. במקרה זה הזמן גרר ובקש לגרור את המכונית (רצוי על ידי העלתה למכונית הגרר פיזית על מנת למנוע אפשרות לנזק) למקום כרצונך. השאר במקום בולט את שמך וכשיתקשרו אתך וודע לקבל החזר כספי על הגרירה לפני שתגלה היכן המכונית. כל זה כמובן חוקי, אך עשוי להביא לאלימות מצד השכן. אם תגיד למשטרה שזה מה שאתה הולך לעשות קרוב לודאי שהם יבואו ויטפלו בנושא בדיוק על מנת למנוע את שלב האלימות. יגאל גולן

אלבה

New member
אני בספק אם ימצא גרריסט

שיסכים לגרור מכונית של אדם אחר. המשטרה מטפלת בכך, אולם רק כאשר המתלונן יכול להוכיח שהחניה אכן שייכת לו.

יש לי רעיון מקורי (רעיון שלי)

שים שלט ענק
ובשלט הענק יהיה כתוב "פולשים יקרים, אתה מתבקש לסלק כל חפץ וכל דבר משטח פרטי זה. אם לא תעשה זאת על לתאריך ____, אאלץ לפנות את מטלטליך, חפציך וכל דבר החוצה. הוצאות הפינוי יהיו על חשבונך". אולי עורכי הדין כאן ינסחו לך משהו יותר יפה. בקיצור אחרי שתציב שלט פומבי שבו האזהרה הזאת, כאשר יגיע היום שקבעת כמועד לפינוי, תיקח אוטו אחר ודחוף את האוטו שלו החוצה/ תזמין גרר ואל תספר לו שהרכב לא שלך (בגלל מה שכתב לך אלבה) וקח מהגרר קבלה. רוץ לבית משפט ותבע ממנו הוצאות פינוי. הוא לא ישלם לך (לפי ההתנהגות שלו). ואז תתחיל לבקש שוט מבית משפט, אומנם על סכומים מועטים אבל תתחיל לבקש ריבית והוצאות משפט שהסכום יתנפח למימדים גדולים ורוץ לבקש שוט (פסק דין) מתאים למימוש בהוצאה לפועל נגדו. הבנאדם אומנם ימשיך להחנות בחניה שלך, אבל ייגרם לו נזק (צרה גדולה בהוצאה לפועל) שככל שיעבור הזמן, כך החוב יצבור ריבית דריבית וזה הפרס שמגיע לו.

למעלה