חניה בכפר הירוק

Britush

New member
חניה בכפר הירוק

יש או אין? בתשלום או חינם? דחוף!!!!!!1 (לא, סתם.
אבל קצת דחוף.)

devona

New member
הכפר הירוק

אני אלמד שם בסמסטר הבא (בפעם הראשונה) ולפי מה שהבנתי החניה היא בחינם. במפגש הראשון תתאפשר כניסה חופשית, ואז יש לפנו למזכירות או למרצה ולבקש תו חניה.. תקנו אותי אם אני טועה

Britush

New member
הממ

אהיה שם היום ב"יום פתוח" כלשהו (לא עבור עצמי; אני כבר לומדת.
מלווה חברה). סביר שיתנו להיכנס לחניון?

yuvalmadar

New member
../images/Emo45.gif

אני זוכר שבמפגש הראשון של מבני נתונים ומבוא לאלגוריתמים המנחה שאלה אותנו מי הגיע עם רכב וזקוק לתו חנייה.

harhanegev

New member
אם אני לא טועה

יש לאו"פ סידור עם הכפר הירוק שסטודנטים באו"פ עם רכב יכולים לקבל אישור כניסה חינם שנותן להם גם זכות חניה בחלקים מסויימים של הכפר הירוק. בקיץ הקודם הייתי משוייך רשמית לכפר הירוק ואני זוכר שרשמו את זה.

תרווד

New member
ממש מוזר

אני נכנסתי רק כדי לראות את מרכז הלימוד (כשחשבתי שאני אלמד בו) ולא נשאלתי שום דבר. פשוט אמרתי שאני לאו"פ, ונתנו לי להיכנס ולחנות בלי תשלום.

harhanegev

New member
אם הם כאלה לארג'ים,

אז כנראה שיש להם מקום למכוניות בשפע.

shironet3

New member
יש שתי חניות: זו שאתה פנית אליה היא

"הרחוקה" אשר ידועה גם בשם "החורשה" (מהכניסה לוקחים ישר ושמאלה)- זוהי חניה בבמעין חורשה נחמדה כזו, שדורשת הליכה של כשתי דקות עד לכיתות. אני דווקא מאד אוהבת
, אם כי זה סיוט ללכת שם בגשם (בעיקר עם אולסטאר
). השנייה, הקרובה יותר (מהכניסה לוקחים ימינה) היא לבעלי תו חניה בלבד, והיא באמת מרחק שניה מהכיתות. לא כולם משיגים תו חניה, אם אני לא טועה זה הולך רנדומלית איכשהו, כך שכל סמסטר יש קורסים בהם מקבלים תו חניה, וקורסים אחרים שלא מקבלים.

harhanegev

New member
תודה רבה רבה רבה

שאת שוב מזכירה לי כמה טוב לחיות בלי גשמים, ועם לחות כל כך נמוכה עד כדי כך ש-44 מעלות הרבה יותר נוח מ-30 מעלות של אזור תל אביב.

תמיר1991

New member
לא באמצע משחק כדורגל,

או בטח לא באמצע הדרך הביתה, בלי מטרייה
תמיר.

דיסוצ

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif חורף, בוא!

shironet3

New member
../images/Emo122.gif לא סתם אני מתכננת על מגורים

בעירו של הר הנגב. לפחות לשנה.

harhanegev

New member
ועכשיו ברצינות,

אם באמת יש לך כוונה לעבור לשנה לאילת, אשמח לעזור בענייני לוגיסטיקה שונים, כגון: עזרה בהתמצאות בעיר המלצות על מקומות לקניות זולות עזרה בחיפושי דירות להשכרה עזרה באחסון דברים שתביאי לפני שתהיי ממוקמת בדירה (עד כמה שהמקום אצלי בבית יאפשר) עזרה בכביסות עד שתקני מכונת כביסה וכל עזרה סבירה אחרת שאני יכול להושיט שיהיה לך בהצלחה בכל אשר תפני !

shironet3

New member
../images/Emo51.gif

אני אשמח לשמוע באופן כללי כבר עכשיו, ובאופן פרטני יותר כשאשתחרר
.

למעלה