חנות חדשה לקהילת רוכבי האופניים

חנות חדשה לקהילת רוכבי האופניים

הרינו שמחים להודיעכם על פתיחתה של חנות אופניים מקצועית בכפר סבא, שילוב מנצח ! אנו שני רוכבי עבר מוכרים בענף האופניים בישראל ויבואנים מובלים בתחום, מיגל רויטמן מ"אופני מיגל" יבואן בלעדי בישראל לאופני BASSO מאיטליה, וזוהר רובין מ"רובילייף" יבואן בלעדי של בגדי הרכיבה GSG / giessegi גם כן מאיטליה. בחנות ניתן לראות ולרכוש את שני המותגים המובילים בענף האופניים העולמי, ישירות מהיבואן לצרכן, שירות אמין ומקצועי המבוסס על ניסיון של עשרות שנים בתחום. הצעות מיוחדות ואטרקטיביות ליחידים וקבוצות רכיבה. כתובת: רחוב החרושת 8 א.ת. כפר סבא שעות פתיחה: ראשון - חמישי- 19:00 - 10:00 שישי וערבי חג - 14:00 - 09:00 טלפון מיגל - 054-4686060 טלפון זוהר - 054-7372007

uvs9

New member
בהצלחה

בהצלחה לזהר ומיגל. אנחנו במומנטום רוכבים עם ביגוד של GSG. האיכות מעולה. הביב ברמה גבוהה ביותר והמחירים סבירים בהחלט. אני ממליץ בחום. יובל

YKOREN

New member
היום ביקרתי ונהנתי

אכן היתה הפתעה גדולה לראות את מיגל שהצטרף לזוהר וחווית הקניה היתה כתמיד מהנה אני התחדשתי בסט ביגוד נוסף איכות לא מחליפים בהצלחה בזוגיות (העסקית)

arielorit

New member
בהצלחה בדרך המשותפת

ביקרתי והתרשמתי מאוד, חנות קונספט איכותית ומיוחדת, שווה ביקור ויותר... מרגישים איטליה באוויר... ציוות של מיגל וזוהר מביא איכות, מקצועיות, ניסיון ובעיקר אמינות שתקדם להערכתי את ענף הרכיבה בארץ. נשאר לנו הצרכנים להצביע ברגליים ולהגיע. ב ה צ ל ח ה !!

baruch kass

New member
בהצלחה רבה

תאמינו בעצמכם ובחנות הנפלאה שזה עתה הבאתם לעולם אל תפסיקו להשקיע ולפתח מקווה שתגשימו את היעדים והשאיפות. חג משח ברוך

תודה רבה לכולם

יוצאים לדרך משותפת אחרי עבר משותף ארוך שהחל בפועל נצרת עלית ונמשך אחרי הצבא באימונים ארוכים בחורף הישראלי הנוח ,בחופשות בארץ ,לפני החזרה לספרד ולצרפת.

chebeniko

New member
אני כבר התמכרתי...

חנות יפה, נקייה, מסודרת, ואחלה ביגוד.

למעלה