חנות באינטרנט

חנות באינטרנט

שלום יש לי אתר ואני מעוניין להוסיף לו חנות. בשלב הראשון אין צפי למכירות גדולות. הבנתי שיש חברות שמציעות גם את הפלטפורמה וגם את הסליקה, כך שאני מקבל הזמנות, שולח ומקבל כסף מהן. האם אתם מכירים חברות כאלה ועל איזה בסיס הן עובדות ? אחוזים או סכום חודשי ? איזה אפשרויות אחרות יש למי שעובד בקטן ? (אבל בכל העולם) . איך עובד הסידור עם ebay מישהו יודע ?

yazam11

New member
הדברים שאתה אומר הם עירבוביה

בוא נעשה קצת סדר בדברים. במישור הבינלאומי, אתה יכול לעשות חנות ולפתוח חשבון ב PAYPAL אבל אז אתה חייב שיהיה לך חשבון בארה"ב. כי PAYPAL לא עושים הפקדות לחשבונות בישראל. לגבי EBAY יש לך אפשרות להקים חנות בתוך EBAY, אבל אי ביי לא מספקים את האופציה עצמה של התשלום, כלומר הלקוחות יבצעו באי ביי את הקנייה אבל לאמצעי התשלום אתה תצטרך לדאוג. לגבי פלטפורמות, יש היום הרבה סוגי פלטפורמות מוכנות, העלות היא כ 250$ חד פעמי + 25$ לחודש (כולל האיחסון) וכולל תמיכה בריבוי שפות, וריבוי מטבעות. אם יש לך עוד שאלות אשמח לענות.. אתה מוזמן לפנות אליי במסרים.

zelig0n

New member
"PAYPAL לא עושים הפקדות לחשבונות"

אתה יכול "לשמור" את הכסף בחשבון (PayPal) ולבקש צ'ק (נניח פעם בחודש), הם ישלחו לך. בקיצור, יש כמה אופציות לקבלת הכסף מחשבון ה-PayPal שלך, צריך לבדוק איזו אופציה הכי מתאימה לך. וחוץ מזה יש סניפי בנק לאומי ובנק פועלים בארה"ב (אני מאמין שיש עוד אבל זה מה שאני ראיתי) אז אפשר גם לבדוק אם קיימת אפשרות לפתוח חשבון בחו"ל מהארץ.

yazam11

New member
התכוונתי לחשבונות בארץ

וגם צ'קים לארץ לא שולחים והנושא נבדק. ניתן רק בארה"ב וקנדה, (אני לא סגור לגבי אופציה באירופה- לא בדקתי לגבי אירופה) בהצלחה

xyxyxy

New member
אם אני זוכר נכון

יש איזה שירות ישראלי שעושה מה ש payPal עושים.. אני רק לא זוכר מהו

yazam11

New member
יכול להיות שאתה מתכוון ל NETPAY?

אם כן זה www.netpay.co.il למי שמעוניין..

xyxyxy

New member
ממש ראשון = ממבט ראשון

איך אני מצליח להגיע לכאלה שגיאות כתיב

noamways

New member
אני עובד איתם וזה הולך מצוין

לעת עתה. נראה שהיא חברה ממש חדשה אבל VISA ממליצה מאוד לעבוד איתם לכל מי שמתעסק באינטרנט

noamways

New member
טרנזילה ו - NETPAY זה ממש לא

אותו דבר. אם אתה עסק קטן שיש לו פחות מ - 100 עסקאות ביום אתה חייב NETPAY או PAYPAL. טרנזילה טובים ומקצועיים מאוד בתחום שלהם אבל הם גובים המון כסף בלי שום סיבה אמיתית. ההוכחה: דמי התקנה 250$ (בדיחה) ההתקנה לוקחת להם דקה.

למעלה