חנוכה
סופגניות
מתכון מנצח

חנוכה../images/Emo16.gifסופגניות../images/Emo20.gifמתכון מנצח

חברים מה המתכון המנצח שלכם לסופגניות
ובמה אתם אוהבים למלא אותן
פנינה

סופגניות - המתכון שלי../images/Emo20.gif

לא שלי שלי לא המצאתי אותו, לא לרדוף אחרי כעת. אלא זה המועדף עלי . מצרכים: 200 גרם חמאה ,כוס חלב = להרתיח את החלב ואחרי שמכבים את הגז להוסיף את החמאה ולערבב עד שהיא נמסה בקערה לערבב 5 כוסות קמח שמרית אחת 4 כפות סוכר קורט מלח 2 ביצים להוסיף את החלב והחמאה וללוש לבצק רך להתפיח לאגרף להתפיח שוב לרדד על משטח את הבצק לסמן עיגולים (לא לחתוך עדיין רק לסמן) ובמרכז כל עיגול להניח או ריבה, או ריבת חלב או שוקולד או כל מה שתרצו למלא בסופגניה לרדד עוד בצק באותו הגודל של העלה הקודם ולפרוס אותו מעל העלה הקודם שעליו כבר יש את המילוי לקחת את החותכן שאתו סמנו קודם על העלה בצק הראשון ופשוט לחתוך סופגניות, כך הן מלאות בריבה מלכתחילה. כעת להתפיח שוב ולטגן בשמן עמוק יאמייייייייייייי עוד לא הכנתי השנה. פנינה

dana 2222

New member
לביבות תפוחי אדמה הכי אהובים ,,,,

ואם רוצים לשדרג : מגוררים ביחד עם תפוחי-האדמה והקישוא, מערבבים ביחד ומוסיפים 2-3 ביצים טרופות,(מחשבים לפי כמות תפו"א), ומעט קמח,שיספיק למרקם מספיק סמיך,(כמויות כפות הקמח,הם לפי סמיכות התערובת), מתבלים לפי הטעם במלח פלפל-שחור ומעט אגוז מוסקאט,מערבבים ובעזרת כף יוצקים מהתערובת למחבת עם שמן מחומם,ומתקבלים לביבות חמות וטעימות. מפזרים מעט סוכר ומגישים.(אני אישית מעדיפה מלח).

רונית1

New member
גם אני משדרגת את הלביבות שלי

מוסיפה לתפו"א: בצל, קישוא, צרור פטרוזיליה, בצל ירוק וכמובן מלח ופלפל.

מאקי

New member
ככה

סופגניות של המגה שעכשיו הכינו ומילאו ריבה פושטית.... 6 מחסלת עד הקופה... והיתר הביתה.. להכין לבד שלוש פעמים.. אחת שבוע לפני חנוכה עם הבן שלי הקטן... עוד אחת לנר ראשון בבית.. ועוד פעם לנר שאנחנו מארחים את כולם... המתכון של אמירה מככב אצלנו עם כל ההנחיות על קוצו של יוד... ריבה שממלאים בבית היא ריבה טוסקנית.. שחברי הטוב פרברצ'יו שולח לי... לא לחפש אפילו לא חשבתי לייבא לפה... שטעם כל כפית הינהפרי מדהים... ולמי שמודאג.. הלילה הגיע המשלוחה החדש לחנוכה באדיבות האיש שלי.. לביבות מתכון של סבתא בצירוף אילתורים.. בעיקר השקעים של הסיליקון שכבר העלתי לפני כמה עונות. השנה הולכת להשתמש במחבת הפנקייק ליצור לביבות לב ועלה.. ואשגרם לפה.. חג חנוכה שמח.. מעכשיו ועד סופו..

למעלה