חנויות לציוד תינוקות

liorc13

New member
חנויות לציוד תינוקות ../images/Emo95.gif

שלום, האם תוכלו בבקשה להמליץ לי פה על חנויות טובות לציוד תינוקות באיזור ירושלים והמרכז (אנחנו גרים במודיעין) ? הכוונה לחנויות שאפשר לקנות בהן את כל הציוד לתינוק חדש: עגלה, סלקל, מיטה, שידה וכו'. רצוי חנויות גדולות, אמינות וזולות יחסית שיש להן מבחר גדול של עגלות וסלקלים מן המותגים הטובים והמוכרים (וגם עושות "דילים" על קנייה גדולה של כל מה שצריך לתינוק חדש). בתודה מראש.

ag 26

New member
בבצרה אחרי רעננה יש שם חנות מפעל

של פג. היינו שם לפני חצי שנה שהעגלה התקלקה וללא תשלום החליפו לנו חלקים. השירות מעולה.

ציוד טינוקות

חנות בייבי שיק בגבעת שמואל מוצצים בראשון בייבי קלאב בפ"ת ביג בייבי ברעננה חסדי שמואל בירושלים כולם טובים, זולים, מחירים דומים פחות או יותר בכולם. בחנות הראשונה לא מקבלים אשראי

limooor

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gifביג בייבי../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

שששש לימור את מעירה את חברתנו

מביג בייבי...עוד מעט היא תגיע לפה שוב ותתחיל להגיד כמה שהחנות הזו אחלה. איך קראו לה? DANA לא?

עדיעד

New member
מה רע בביג בייבי../images/Emo35.gif אנחנו הזמנו שם

הכל היה בסדר גמור ! הזמנו מיטה יפיפיה ושידה גדולה, עגלה שעד עכשיו היא מצויינת, סלקל עם בסיס ועוד את הדברים הקטנים במחיר זול יחסית לכל החנויות שבדקתי בהן בזמן ההריון, ועד עכשיו אני מאוד מרוצה מהכל, כולל מהשירות והיחס (ואני לקוחה לא הכי קלה !) ! לא יודעת מה יש לשתיכן נגד החנות הזאת, אבל לדעתי דווקא בסדר גמור שם

ליאתיש

New member
תינוקי בהוד השרון

זול וטוב. לא מוכרים מיטות ושידות. שאר הציוד וגם צעצועים - יש ובמחירים נמוכים משמעותית משילב או רב קט ושאר הרשתות היקרות.

happy

New member
אנחנו קנינו הכל במוצצים בראשון

לציון והינו מאוד מרוצים.

ES2

New member
בירושלים

יש את סגל, בייבי מישל ואת חסדי שמואל. הכי זולים ואמינים ויש להם מוצרים מצויינים. אנחנו קנינו בסגל כי רצינו את המיטה של מיקונה (מיוצר בספרד) והם המייבאים שלהם בארץ.

liorc13

New member
תודה, רק...

את יכולה לומר לי בבקשה רק איפה נמצאות החנויות האלה?

למעלה