חן מלניג יש לי שאלה דחופה

מצב
הנושא נעול.

מה קורה עם תחנת הרכבת בנתב"ג 2000 בתמונות האחרונות (שאני ראיתי) רק יתחילו לשים מסילה והתחנה עדיין לא קיבלה צורה .(3.10) אלה היו תמונות מהתחנה ששלח מישהו מהפורום (לא כל כך פעיל) שאני מחפש כבר הרבה זמן שצילם את פרוייקט נתב"ג 2000 בתאריך 3.10.2003 . הוא גם אמר שיעשה סיור לכל אורך המסילה .(מה קרה עם זה) האם יש לך תמונות יותר מעודכנות (וגם ליתר חברי הפורום) גם מפרוייקט הקו לנתב"ג ומהתחנה וגם מנתב"ג 2000 עצמו . האם יש לך קשר עם אותו אדם היתי רוצה עוד תמונות שהוא צילם בנת"ג .

איליה.

New member
בפעם האחרונה שנסעתי לראשון

מה קורה עם תחנת הרכבת בנתב"ג 2000 בתמונות האחרונות (שאני ראיתי) רק יתחילו לשים מסילה והתחנה עדיין לא קיבלה צורה .(3.10) אלה היו תמונות מהתחנה ששלח מישהו מהפורום (לא כל כך פעיל) שאני מחפש כבר הרבה זמן שצילם את פרוייקט נתב"ג 2000 בתאריך 3.10.2003 . הוא גם אמר שיעשה סיור לכל אורך המסילה .(מה קרה עם זה) האם יש לך תמונות יותר מעודכנות (וגם ליתר חברי הפורום) גם מפרוייקט הקו לנתב"ג ומהתחנה וגם מנתב"ג 2000 עצמו . האם יש לך קשר עם אותו אדם היתי רוצה עוד תמונות שהוא צילם בנת"ג .
עדיין לא הונחה מסילה במנהרה החדשה שמתחת למחלף שפירים.

omer landau

New member
וגם בערך בחודש ספטמבר

עדיין לא הונחה מסילה במנהרה החדשה שמתחת למחלף שפירים.
וגם בערך בחודש ספטמבר
הביאו תמונות של התחנה עצמה אם מאז המצב לא התקדם הרבה אז יש להם עוד מלא מה לעשות העבודות על התחנה לפי הלוח זמנים או שמאחרות קצת ? מי שיודע

יאיר08

New member
נתב"ג

וגם בערך בחודש ספטמבר
הביאו תמונות של התחנה עצמה אם מאז המצב לא התקדם הרבה אז יש להם עוד מלא מה לעשות העבודות על התחנה לפי הלוח זמנים או שמאחרות קצת ? מי שיודע
נתב"ג
זה לא ממש משנה אם העבודות ימשכו מעבר לזמן המתוכנן, תחנת הרכבת עדיין תפתח לפני הטרמינל החדש...

הקו לנתב"ג

הקו לנתב"ג
לצערי, אין לי נתונים חדשים 'מהשטח' מעבר למה שפורסם בפרק ה-'מעקב' באתר 'חדשות הרכבת' לא מזמן. מי שקרא את הסקירה שם יודע כבר שהמסילות הראשונות הגיעו לתחנה החדשה כבר לפני כמעט שלושה חודשים. אני כן יכול להוסיף ולחדש שכרגע תאריך היעד ללוח הזמנים החדש (כולל נתב"ג) עומד על חודש מאי הקרוב.

מצב
הנושא נעול.
למעלה