חמשת הנופלים על משמרתם

אריסטו

New member
חמשת הנופלים על משמרתם

מציע שהיום הזה יהיה ברמה נמוכה יותר של ויכוחים לזיכרם של חמשת חילנו שנפלו אתמול על משמרתם. בל נתלהם ביום הזה,ובל נשתמש במילים שכוחם גדול מסכין קצבים. זכר נופלים שומרים בשקט ובדומיה

חיננית

New member
מסכימה איתך בכל מילה

פעם ראשונה שאנחנו מסכימים במאת האחוזים . זה יום נורא ,ואני מקבלת את זה ממש אישית כי הבן שלי לא מכבר סיים שרות של 3 שנים בתותחנים והאחיין שלי תותחן חדש ,סיים טירונות עם הבחור בן ה18 שנהרג בתאונה . רק רציתי להעיר משהוא לגבי צורת אימונם של נהגי הנגמש בקורס נגמשים בשבטה . גם בני וגם בן דודו עברו את הקורס הזה -כולה 5 ימים בני קבל רשיון על נגמ`ש בתותחנים בלי שיהיה לו בכלל רשיון רכב עדיין. הוא נסע הרבה פעמים ,אמנם ליד הבסיס ,בלי שיהיה ממש מיומן ולפעמים הנגמש נשא אמל`ח די מסוכן. רצוי וצריך לשפר את קורס נהגי נגמ`ש בתותחנים !!!.אולי מעכשיו יחשבו שם על זה . ויהי זכרם של חמשת חיילי התותחנים ברוך.

אריסטו

New member
לצערי פרק הביקורת

הוא לא הפתרון אלא התלהמות שהופכת כל אזרח לשופט. כל יום נהרגים אנשים בתאונות דרכים ואין עושים די בנושא מאידך ואני אומר זאת כמפקד במילואים נושא הבטיחות לא היה מושרש כמו בימים אלה. יתכן וצרוף של עיפות ועוד גורמים הביאו לכך,בצבא מפעילים היום מאות טנקים ונגמש``ים כל יום ובל נאשימה מיד את הנושאים בעול. אינני מקל ראש בתאונה ולכן נכתבה הכותרת ויתכן שנבעה מתקלת אנוש

למעלה