חמשוש!

Yoni 20

New member
חמשוש!

אחרי שבילת"מו לנו שבת מהסרטים, יצאנו חמשוש תביאו כיף!

כשאתה מבקש כיף אתה מתכוון למה שאני

חושב...?

Yoni 20

New member
APL בילתמו זה

לבוא לאנשים שסיימו לפני כמה שעות מסכם פרט-2, והם לא יודעים ממה הם יותר רטובים- מדמעות או מזיעה או מטל, ולהגיד להם, "חבר'ה, כל הכבוד, תיגשו לאכול, ותחזרו לתחקירים. אה ו.. אנחנו עושים את החג בבסיס." זה לבלת"מ. זה לקחת אנשים שהם במצב שאתה יודע שהם תשושים מכדי להתנגד, ולנצל את זה בציניות. זה כמו נגיד שחבר שלך יידרס חלילה ברחוב ע"י משאית, וישכב גוסס ומדמם מולך, נושם את השניות האחרונות שלו, ואז תבוא ותגיד לו "שומע גבר, אני משאיל ממך ת'מיני-דיסק לסוף שבוע. יאללה ביי אחי, נדבר.."

GuestOfHonor

New member
בלת"מ = בלתי מתוכנן

כמו למשל : "אה כן Guest, היום בשלוש אתה יוצא לאבט"ש ואין מי שיחליף אותך. לך תחתום על קסדה ואפוד באפסנאות ותפלח שרשרת לDNile באותה הזדמנות"

DNile

New member
איזה צעירות...

זה לא בלת"מ, זה בלתמ.. מוקדש לכל חברי הפורום הצעירים שמתעוררים בלילות וצורחים "שלדג זה לא ראשי תיבות!"

flatfoot

New member
יוני שאלות לי אליך..........

1.לומדים בצה"ל קרב פנים אל פנים? אם כן באיזה רמה זה?(זה נע בין- קוראים לאבא שיחזיק כרית ואתה חובט בה ומדמיין את הילד הכי שנוא בכיתה. לבין חוזרים מהאימונים מלאי סימנים כחולים ועם ראש שהתנפח למימדים של מלון נחמד....) 2.הנכונה השמועה שגם שלדג ומטכ"ל עושים קורס צלילה וצונחים למים? 3. פעם אחת ולתמיד מגלן,שלדג ויעל הם ראשי תיבות או הנפצה של מלשב"ים שלא מתמצאים בעולם החי הארצישראלי? 4. גופי(החבר של מיקי מאוס) הוא כלב או מה? כאילו פלוטו הוא כלב אז מה גופי?(מוטציה של כלב?) 5.יחידות העילית של צה"ל עושות אימונים משותפים עם כוחות זרים? זה משהו רציני או משהו סימלי?

Eran H1

New member
אני אענה בשם יוני ברשותך..

1.מביאים איזה זקן או שניים מבית האבות, עדיף עם שיתוק או פרקינסון, ושמים לו מסיכה של ערפאת או אחמד יאסין ועושים עליו אמבוש. 2.מדי פעם, אבל לפעמים הם קצת נמרחים על הקרקע וזה לוקח המון המון זמן לגרד אותם עם שפכטל. לא מומלץ בעליל. 3.לא ראשי תיבות, אבל היי, איך אפשר בלי להתווכח על זה שעות על שעות בפורום החביב הזה? 4.פלוטו כלב, גופי סתם פיקשוש גנטי. 5.כן, הם עושים אימון עם כוח השמירה של דיסנילנד ובראשו רב-סרן מאוס, מיקי מאוס בשבילך. ברגשות הערכה, ערן.

flatfoot

New member
וואו!!! הארת עייני!!!

כח השמירה של דיסנילנד כבוד!!!(שמעתי שאת הגיבוש שלהם מתחילים 500 אנשים ולא מסיים אותו אף אחד, הם פשוט לוקחים את האחד או שניים שעדיין מראים סימני חיים...) אחרי שמגרדים אותם עם שפכטל איך מנפחים אותם חזרה לגודל המקורי? כן הזקנים עם הפרקינסון בחורים קשוחים החברה האלא.........

Eran H1

New member
האא...

כן, אלה מהדיסנילנד סוסי עולם... אבל אני לא יכול ללמד אותך את הטכניקות של לוט"ר גירו"ד שפכט"ל.. זה סודי ביותר..

Yoni 20

New member
תשובות לכולכם (מטורפים)

1. קרב פנים אל פנים? קוראים לזה בצבא קמ"ג (קרב מגע) ולומדים את זה בטירונות ובאימון מתקדם. מי שיעשה קורס לוט"ר יזכה לשידרוג הרמה לשיעורים אפילו עוד יותר כיפיים. הרמה? לא לא גבוהה. משהו בסגנון הכרית שתיארת.. סימנים כחולים? פצעים פתוחים? אפים שבורים? אגרופים מדממים? נקעים? פינויים לאיכילוב? פריקות מפרקים? לאאאאא.. אל תדאג, אין מצב.. 2. לא מכיר את היחידות שהיזכרת. נראה לי שתיהן הנפצות של מלש"בים. לצנוח למים? השתגעת?? זה לא נראה לך קצת מסוכן?! 3.פעם אחת ולתמיד: מגלן היא ציפור גדולה (תראו את הסיכה..) עם מקור מעוקל ונוצות כהות אדמדמות ורגליים דקות, שחיה בלהקות לנודדות בין מקורות מים. ניזונה משבלולים ודגיגונים. יעל זה במבי כזה, אבל עם קרניים. שלדג זאת ציפור טרף קטנה וצבעונית שחיה מעל מקורות מים מתוקים וניזונה מדגיגונים, סרטנים ומחבלים. אם תסתכלו על הציפור, תראו שהצבעים שלה לא רק יפים אלא גם מבריקים, כי הנוצות שלה מרוחות בשומן, שמונע מהן להירטב ולספוג מים, ככה שהיא מסוגלת לטבול במים כשהיא צוללת אל הטרף ולצאת משם יבשה ולהמשיך לעוף (זאת גם התשובה לשאלה מספר 2) 4.גופי הוא כלב, שלא כל כך הצליח. 5.כן. זה לא סוד. אגב, לא רק יחידות "העילית" של צה"ל אלא הרבה יחידות, כולל יחידות הדרכה ומודיעין. וזה עובד בהתאמה: יחידות מיוחדות מתאמנות ולומדות מיחידות מיוחדות זרות, יחידות ימיות עם יחידות ימיות, יחידות הדרכה עם יחידות הדרכה וכו'.. מידי פעם מפרסמים בעיתון על איזה תרגיל משותף עם ארה"ב וטורקיה, זה לא עניין סודי. 6. לצעיר שהסביר לי שבלת"מ זה "בלתי מתוכנן" (מישה). וואלה אחי, תודה. אני הולך לספר לכולם. טוב שאתה פה.
זה כנראה שלדג שהזדווג עם מגלן לדעתי.

1234aaa

New member
באמת לצה"ל יש בעיות..

בשמות של היחידות. קחו את האמריקאנים (אל אמריק
) איזה שמות פצצתיים יש להם: דלטה פורס ,רינג'רס,גרין בראטס וכו'.. - באמת נשמע כמו יחידות מובחרות ומה אצלנו? היחידה למשימות מיוחדות של חיל ההנדסה נקראת "במבי עם קרניים" (אני היית מפרש את זה כעז הרים) , פלוגת הנ"ט של הצנחנים זה גם איזו ציפור צבעונית.. -זה שמות של יחידות מיוחדות, זה? טעון שיפור.

למעלה