חמישייה חדשה - מי שרוצה, מוזמן:

חמישייה חדשה - מי שרוצה, מוזמן:

אז ככה. מכיוון שבסוף השבוע נתקפתי במצב-רוח סנדרסוני, אני מכניס שניים מהשירים שלו לחמישייה שלי. ואלו הם: 1. רמי קלינשטיין - "יום כזה" (מתוך הפרוייקט שנקרא: "תולדות המים". דני סנדרסון, שירים לאחרים). 2. גייב באטלר - "אמונים" (סינגל ראשון מאלבום סולו, לאחד מחברי ת.א.ק.ט). 3. כוורת - "פה קבור הכלב" (סנדרסון, באחת מהבלחותיו הקומיות בשיריו) 4. הדג נחש - ירושליים (סינגל דנדש) 5. סאבלימינל ומירי בן-ארי - "קלאסית ופרסי"
נ.ב: אם כבר הזכרתי את סנדרסון. בשבוע שעבר, היה כתוב שבימים אלו מתגבש רעיון(עדיין בחיתוליו), להעלות מחזמר משיריו כמו שעשו עם פיקה צביק. המחזמר, ככל הנראה, ייקרא "תשע בכיכר". שווה לחכות בהחלט!!!

זיו זיו1

New member
והחמישיה השבועית שלי היא....

1. כלוב של זהב ... טיפקס 2. כמה שאני אוהב אותך.... פורטיסחרוף 3. גבריאל...(שמעתי אותו היום) אופרה חזה 4. סימנים.... הראל מויאל 5. כשזה עמוק... המחשפות... שיהייה לכם שבוע טוב.... בעיייי

שלי הפעם רשימה לועזית

של 5 שירים, של להקה שנקראת DE-VISION: Aimee Unputdownable I'm Not Dreaming Of You Turn Me On I'm Not Enough התמכרתי להם, ממליץ לכם בחום. מוזיקה אלקטרונית, יש שיאמרו SYNTH-POP.

KeLeMeNcY

New member
טוב נו, גם אני ארשומה

נא לרשום עוד אנשים! 1)תתחנני אליי- אביתר בנאי 2)שביל הבריחה-ריטה 3)naked in the wind-nikk 4)אחד וחתמיד-ירדנה ארזי 5)אחכה לך- דפנה דקל

החמישיה שלי

1. מתגעגע - אייל גולן שירים ישנים כמו: 2. europe - care 3. europe - the final countdown 4. wham - careless whisper 5. A ha - take on me

נטלייי

New member
חמישיה שלי ../images/Emo26.gif

מירי מסיקה - אף אחת מירי מסיקה - לשם הפרוייקט של רייכל - ממעמקים קובי פרץ - אני אוהב אותך סטאלוס ואורן חן - שלך

למעלה