חמישייה .......ושיהיה שבוע טוב ;-)

nush30

New member
חמישייה .......ושיהיה שבוע טוב ;-)

1 - הציקלוטרון לא מימש עד תום מה שהבטיח 7 2 - אני יודע שזה על הפנים אבל התעצבנת ראובן ? 4 3 - חיפשת חשיש ? הבנתי שבבריטניה מדברים על זה ! 4,4 4 - למלאך יש מטבע קטן אחד כי הוא עני (7) 5 - בורג יועץ לרה``מ לשעבר ? - (6,2,4)

חיננית

New member
2לא יכולתי לעבור מהסרט בלי קצת כאן

קצפת עם עוגה, כמחאה על העדפת בעלי הממון אצל הריבלינר . . וממליצה בכל פה על הקצפת של הסרטים הסינים -הסרט הדרך הביתה -סרט סיני אמנותי חזק מדהים -אהבה כמו שהיתה פעם לכל האוהבים..

חיננית

New member
5 .בוקר טוב ....פרוע הניחוש -?

אולי יצחק בן לאברהם ?כמו בתנך הבן שומע דברי וייעוץ אביו? ורבין(יצחק) שמע לאברום(בורג)?

MERD!

New member
אולי מישהו פה יכול להסביר לי

מה העניין פה? איזה מין חידות אלה? ומה זה המספרים בסוף.

nush30

New member
אם אתם לא פותרים סימן ......

שההגדרות לא טובות ? חשובה לי דעתכם (כולם) רמזים 3 - החיפשת חשיש ? הבנתי שבבריטניה חושבים לאשר זאת ! 4,4 (כך כתוב בעיתון) 4 - למלאך יש מטבע (יפני) כי הוא עני (7) לא ין ! 5 - בורג (היה) יועץ לרה``מ לשעבר (ביבי) ??? - (6,2,4)

אלי.

New member
5, וכרגיל - מתפרעים:

יוסף בן מתתיהו ? מסתדר עם האותיות, מסתדר עם בורג (זה שהיה, לא הקובר-נושמים) , מתתיהו=מתנת-יהו=נתן-יהו (נניח) כבר אמרתי מתפרעים ? אינתיפאדה ממש ;-) ...

nush30

New member
לא ! + רמז

חפש שם של יועץ לביבי לשעבר וזה כבר יסתדר עם בורג לבד . לגבי 4 - למלאך יש מטבע (יפני) כי הוא עני (7) ===> סנדלפון - מלאך הנזכר בתלמוד

אלי.

New member
גם את זה ניסיתי

אביב בושינסקי, שי בזק, אבי בניהו, שרה בן-ארצי ... בטוח שכחתי כמה. ננסה לזכור, לפני שתבוא הבריזה של המזגן ותעיף אותי לכל הרוחות עם איזה שליפה נכונה :cool: ... והסנדלפון הזה ... נשמע כמו איזה טלפון-מטבעות בחנות ברחוב נוה-שאנן בת``א ...

nush30

New member
אם איני טועה ......

היום הוא דיקן(?) ביה``ס לתקשורת

למעלה