חמוסה שירדה במשקל

tomki31

New member
חמוסה שירדה במשקל

מה דעתכם? יש רעיונות איך להעלות אותה חזרה?

אני לא יודע אם יש כזה גם לחמוסים...

אבל יש לחתולים וכלבים אוכל מיוחד להשמנה. תבדקי אם יש גם לחמוסים או שתבדקי מה הם אוהבים ומותר לתת להם ותתני לה כמות מסוימת מהדבר הכי משמין.

Sweet Fantasy

New member
ירידה במשקל

החמוסים מטבעם רזים ולא אמורים להיות שמנים יכול להיות שעכשיו בגלל שקיץ ופרוות החורף המלאה (שכנראה גרמה למראה שמן) ירדה ועכשיו נדמה כאילו החמוסה שלך רזה כשבעצם כך היא הייתה תמיד אם מאכילים אותה באוכל איכותי (רויאל קינן בייבי קט) בכמויות נכונות (לא לספק אוכל כל היממה) אז הכל בסדר איתה וכנראה זאת הגיזרה שלה :) חוצמזה מי יודע הגיע הקיץ אולי הי אפשוט רוצה להראות טוב בבקיני :) (-;

tomki31

New member
היא תעבור עיקור השבוע. אני ידעת שזה

מסוכן לנקבות (ללא זכר/עיקור) הן יכולות למות מאנמיה

*Trinity*

New member
העובדה שהיא מרזה מרמז על כך שהיא

כבר חולה. צריך לגשת לוטרינר בהקדם לבדיקות ועיקור!!

skalariya

New member
בדרך כלל

הבעיה-זה יחום, או מזון הלא נכון אם היא לא מעוקרת-לעקר או להביא לה זכר, אם כן- לתת מזון מיוחד לחמוסים+לתת טיפול נגד תולעים אם יש עוד שאלות-אשמח לעזור

WTR

New member
לגורי חתולים?

איזה אוכל? תעתיקי לכאן את שלושת הרכיבים הראשונים בנוסף, כמה אחוזי שומן וחלבון יש באוכל?

WTR

New member
כל עוד הרכיב העיקרי הוא בשר

ואחוזי השומן והחלבונים גבוהים מספיק, לא נחוץ לקנות אוכל לחמוסים הוא יקר מאוד ונדיר בארץ

oshiii

New member
כמה עולה רויאל קנין לגורים?

אני יודעת שגם הוא יקר לא..?ואני קונה לחמוסות אוכל מיוחד לחמוסים וזה עולה באמת הרבה, 45 לקילו וחציבערך..

WTR

New member
אני נגד רויאל קאנין, הם עושים ניסוי

ניסויים אכזריים בבעלי חיים אם תרצי המלצה על מזונות אחרים וטובים לא פחות, אשמח לענות

WTR

New member
ושוב אני אומר שיש

את עדיין לא מעודכנת למרות הקישורים שנתתי לך, הא? כנראה שעדיף להעלים עין, חבל.

למעלה