חמאה במקום מרגרינה בבצק עוגה?

חמאה במקום מרגרינה בבצק עוגה?

שלום לכולם
אני מתכוון להכין את ה"פאי אגוזים עם ציפוי וניל" מהספר החדש של חנה שאולוב. בבצק, משתתפים: קמח, מרגרינה, יוגורט וסוכר. שאלתי, האם החלפת המרגרינה בחמאה - תעשיר את הבצק? איזה יוגורט הכי טוב לשים (עזבו קלוריות, העיקר שיהיה טעים)? תודה, ארנון
 

droli

New member
בטח שחמאה תעשיר את הטעם!

לגבי היוגורט, אין לי ממש מושג. לא חושבת שיש עדיפות בזה. וככה אתה משאיר אותנו סקרנים? פאי אגוזים עם ציפוי וניל... יש מתכון?
 
יהיה, אבל רק אחרי שהוא ייצא טוב...

בכל מקרה, המתכון הוא מהספר החדש של חנה שאולוב "ספר העוגות שלי", שיש בו תמונות מדהימות, עוגות קלות להכנה - וביום שישי אדע איך הטעם שלהן... ארנון
 

שיגריס

New member
ארנון, נודה לך אם תקליד את המתכון

בבקשה
לא לכולם יש את הספר ולא כולם ירוצו מייד לקנות אותו.
 
רמזתי לכך שהספר אינו לידי כעת...

(כנראה הרמז היה עבה מדיי
) וודאי שאקליד את המתכון
אישית, אני מעדיף להקליד אותו רק אם הוא ייצא מוצלח - אבל אם אתם רוצים אותו כבר עכשיו - אשמח לעשות זאת בערב, בבית... ארנון
 
למעלה