חם, טרי, ישר מהצלמניה

• פותח הנושא A-T
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.

A-T

New member
חם, טרי, ישר מהצלמניה

חם, טרי, ישר מהצלמניה
תמונות מהיום תמונה 1: במחלף קסם

צחקן

New member
אכן כן, זה המקום.

חידת זיהוי:
מהו המקום המצולם? שימו לב לפסים ולאדנים בטון שמסתתרים בתוך האשפה.
אכן כן, זה המקום.
ב"ה איך הגעת אל החור הזה ?מהכביש הראשיו או מרפפרוט ? בכל אופן, לדעתי זה חור, אך עם דרכיגינשה יותרנוחות היא יכולה להיות תחנת נוסעים בכיף. רק לחדש את הקו... . תודה רבה!.

A-T

New member
שמאלה ברמזור באורלוב

אכן כן, זה המקום.
ב"ה איך הגעת אל החור הזה ?מהכביש הראשיו או מרפפרוט ? בכל אופן, לדעתי זה חור, אך עם דרכיגינשה יותרנוחות היא יכולה להיות תחנת נוסעים בכיף. רק לחדש את הקו... . תודה רבה!.
שמאלה ברמזור באורלוב

אייל xxx

New member
../images/Emo10.gif בשמחה צחקן אבל אני טירון בצבא

מה ? אתה גר באם המושבות ?
ב"ה או בקרול ? אנחנו יכולים להפגש יחד עם התנדר וכל הפחתקוואים ולעשות סיור בשדה!?
בשמחה צחקן אבל אני טירון בצבא
איזה בסה בסה בסה בסה בסה בסה בסה בסה בסה בסה בסה בסה בסה בסה בסה בסה בסה בסה בסה בסה בסה בסה בסה בסה

אייל xxx

New member
איזה בסה ../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo4.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif:-

בשמחה צחקן אבל אני טירון בצבא
איזה בסה בסה בסה בסה בסה בסה בסה בסה בסה בסה בסה בסה בסה בסה בסה בסה בסה בסה בסה בסה בסה בסה בסה בסה
איזה בסה
:-

A-T

New member
קצת על המקום...

במקום אחר:
אוטובוס ישן ברחבה שליד ישיבת בני עקיבא בגבעת שמואל
קצת על המקום...
למדתי בגבעת שמואל בשנים 91-94 כשעוד היתה שם רק חטיבת ביניים ולא ישיבה תיכונית. כל יום אחרי הלימודים, אני והחברים חיכינו ברחבה הזאת להסעה שלנו שהיתה בעצם טרנזיט ישנה. מי ש"נהנה" יותר היו התלמידים שגרו בר"ג-גבעתיים. הם נסעו הביתה בהסעות של "דרכי נעם" שלה היו אוטובוסי ליילנד מכל הסוגים. היום אני מגיע לשם רק בשביל למצוא חניה. המצב של החניה באיזור בר אילן-מחדל!

מצב
הנושא נעול.
למעלה