חם חם מהתנור,לחם זיתים
כרגע הכנתי יצא מה זה טעים ורך, לחם זיתים/אילנית12 טוב אז אין בינתיים מיקסר ולא פורמה. יוצא שתי כיכרות החומרים הכוסות לפי 200 cc 3 כוסות קמח לבן השתמשתי בשטיבל 2 1.5 קמח מלא 50 גרם שמרים השתמשתי בטריים. 3 כפות שמן זית כף מלח 1.5 כוסות מים פושרים זיתים ההכנה: למי שמשתמשת בשמרים טריים,יש צורך להמיס אותם עם כף סוכר ומים פושרים. לאחד את כול החומרים חוץ מהזיתים. לשתי בערך 6 7 דקות למי שיש מיקסר עדיף יותר ללוש אם יש צורך להוסיף מעט קמח. לתת לבצק לנוח בערך שעה וחצי במקום חמים. אחרי שעה וחצי לשתי שוב בערך 5 דקות. על משטח מקומח. הוספתי את הזיתים,ועיצבתי 2 כיכרות. שמתי בתבנית ניר אפיה מקומח. ונתתי לכיכרות לתפוח בערך שעתיים. לאחר שעתיים הבצק תפח למימדים עצומים. חרצתי פידרתי בקמח. הכנסתי לתנור מחומם.עם תבנית מים רותחים אפיתי בחום 180 מעלות בערך 25 דקות.
כרגע הכנתי יצא מה זה טעים ורך, לחם זיתים/אילנית12 טוב אז אין בינתיים מיקסר ולא פורמה. יוצא שתי כיכרות החומרים הכוסות לפי 200 cc 3 כוסות קמח לבן השתמשתי בשטיבל 2 1.5 קמח מלא 50 גרם שמרים השתמשתי בטריים. 3 כפות שמן זית כף מלח 1.5 כוסות מים פושרים זיתים ההכנה: למי שמשתמשת בשמרים טריים,יש צורך להמיס אותם עם כף סוכר ומים פושרים. לאחד את כול החומרים חוץ מהזיתים. לשתי בערך 6 7 דקות למי שיש מיקסר עדיף יותר ללוש אם יש צורך להוסיף מעט קמח. לתת לבצק לנוח בערך שעה וחצי במקום חמים. אחרי שעה וחצי לשתי שוב בערך 5 דקות. על משטח מקומח. הוספתי את הזיתים,ועיצבתי 2 כיכרות. שמתי בתבנית ניר אפיה מקומח. ונתתי לכיכרות לתפוח בערך שעתיים. לאחר שעתיים הבצק תפח למימדים עצומים. חרצתי פידרתי בקמח. הכנסתי לתנור מחומם.עם תבנית מים רותחים אפיתי בחום 180 מעלות בערך 25 דקות.