חם חם מהתנור,לחם זיתים

אילנית12

New member
חם חם מהתנור,לחם זיתים

כרגע הכנתי יצא מה זה טעים ורך, לחם זיתים/אילנית12 טוב אז אין בינתיים מיקסר ולא פורמה. יוצא שתי כיכרות החומרים הכוסות לפי 200 cc 3 כוסות קמח לבן השתמשתי בשטיבל 2 1.5 קמח מלא 50 גרם שמרים השתמשתי בטריים. 3 כפות שמן זית כף מלח 1.5 כוסות מים פושרים זיתים ההכנה: למי שמשתמשת בשמרים טריים,יש צורך להמיס אותם עם כף סוכר ומים פושרים. לאחד את כול החומרים חוץ מהזיתים. לשתי בערך 6 7 דקות למי שיש מיקסר עדיף יותר ללוש אם יש צורך להוסיף מעט קמח. לתת לבצק לנוח בערך שעה וחצי במקום חמים. אחרי שעה וחצי לשתי שוב בערך 5 דקות. על משטח מקומח. הוספתי את הזיתים,ועיצבתי 2 כיכרות. שמתי בתבנית ניר אפיה מקומח. ונתתי לכיכרות לתפוח בערך שעתיים. לאחר שעתיים הבצק תפח למימדים עצומים. חרצתי פידרתי בקמח. הכנסתי לתנור מחומם.עם תבנית מים רותחים אפיתי בחום 180 מעלות בערך 25 דקות.

הלחם יפיפה

אני משערת שהכוונה שלך היא לכוס וחצי קמח מלא ולא לקילו וחצי. זה יותר מתאים לכמות המים שרשומה. כדאי להבהיר לדעתי.

אילנית12

New member
צודקת מתכון,מתוקן

לחם זיתים/אילנית12 טוב אז אין בינתיים מיקסר ולא פורמה. יוצא שתי כיכרות לחם רך וטעים. החומרים הכוסות לפי 200 cc 3 כוסות קמח לבן השתמשתי בשטיבל 2 1.5 כוסות קמח מלא 50 גרם שמרים השתמשתי בטריים. 3 כפות שמן זית כף מלח 1.5 כוסות מים פושרים זיתים ההכנה: למי שמשתמשת בשמרים טריים,יש צורך להמיס אותם עם כף סוכר ומים פושרים. לאחד את כול החומרים חוץ מהזיתים. לשתי בערך 6 7 דקות למי שיש מיקסר עדיף יותר ללוש אם יש צורך להוסיף מעט קמח. לתת לבצק לנוח בערך שעה וחצי במקום חמים. אחרי שעה וחצי לשתי שוב בערך 5 דקות. על משטח מקומח. הוספתי את הזיתים,ועיצבתי 2 כיכרות. שמתי בתבנית ניר אפיה מקומח. ונתתי לכיכרות לתפוח בערך שעתיים. לאחר שעתיים הבצק תפח למימדים עצומים. חרצתי פידרתי בקמח. הכנסתי לתנור מחומם.עם תבנית מים רותחים אפיתי בחום 180 מעלות בערך 25 דק

מיכל63

New member
אילנית../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

הלחם שלך נראה משהו משהו
פלא שהספקת לצלם בטח טרפו לך אותו...

אילנית12

New member
מיכל ../images/Emo141.gif

לצערי "טרפתי" אותו לבד,בעלי לא אוהב זיתים, ו"הקטנצ'יק,לא אכל,אומר לי " אמא תכיני לי טוסט,אבל לא מהלחם שאפית,אלא מהמכולת." אז זהו החלטתי שאאפה רק בשבילי,בגלל שיש לי שני מפונקים בבית.

למעלה