כלומר חלב סויה עמיד של תנובה מהקטנים. אני יודעת שיש גם חלב סויה בקירור של תנובה בקרטון קטן (שגם זה יחסית חדש).
בכל אופן היות ואני שואפת לצמצם את צריכת הסוכר והמזון המעובד אני חושבת בכל זאת לעבור לחלב סויה של אלפרו שהוא ללא סוכר ומלח. (וכן, אני יודעת שאפשר להכין לבד אבל כל פעם מתעצלת/שוכחת לקנות את הכלים שצריך בשביל זה).
יש לו טעם אחר לגמרי, נקי. טעם חזק של סויה בלי הסוואות.
למשרד אני קונה את הסויה בקירור (לא ראיתי שיש לו תינוקות, נשמע חמוד!) כי כל האחרים מתפרקים בקפה ולא מחזיקים מעמד הרבה זמן.
את הקטנים קניתי לגיבוי במשרד ולקמפינג (ארוחות בוקר עם גרנולה).
 
 
אמרו לי כאן בפורום שכמות הסידן בחלב סויה לא מועשר היא קטנה
קודם שתיתי חלב סויה בלי סוכר
עכשיו אני לא משתמש בסויה בכלל גם בטופו כי לא מביאים אותו לחנות הסופר באופן סדיר.
ויש לי מספיק סידן כי גם בשעועית לבנה חומוס ותחינה וירקות עליים יש סידן
מאחר שמשקה סויה הוא מיצוי עדין-יחסית של פולי הסויה (כלומר, רוב הערכים התזונתיים נשארים בשארית, אוֹקָרָה) לתוך מי-בישול, ערכי הסידן שבו נמוכים למדי בלא העשרה ממקור חיצוני.