חלק עליון ותחתון לאתר

איציק 770

New member
חלק עליון ותחתון לאתר

היי.. אני רוצה לעשות חלק עליון ותחתון לאתר, שיופיע בכל הדפים שבאתר שלי... מה הדרך הנכונה לעשות את זה?

איציק 770

New member
שאלה נוספת ../images/Emo26.gif

האם ניתן לקנן master pages ? זאת אומרת יש לי master page ראשי, שעליו יש תמונה למעלה ותמונה למטה, ואני רוצה לעשות master page נוסף שיכיל את ה master page הראשון, ויוסיף לו תפריט בצד.... אפשרי? א"כ איך? (הוא נותן לי שגיאה כשאני עושה את זה) בתודה מראש. איציק

EdotK

New member
אפשרי בהחלט אם כי לא כל כך מומלץ

לVS יש ממש בעיות בהצגה של דברים כאלו וזה ממש לא נוח... לפי איך שאני רואה את זה, הסיבה היחידה לרצות לבנות MasterPages מקוננים זה בשביל נוחות, ואם אתה עובד עם VS אז זה פשוט לא שווה את זה.

24sharon

New member
במקרה כזה עדיף

להשתמש עם דף MASTER ראשי וליצור USER CONTROL של התפריט על מנת להציג אותו בדפים הרלוונטיים

איציק 770

New member
תודה..

24sharon: קיבלתי את עצתך... EdotK: ה VS עושה בעיות מיותרות? כי אתמול קיבלתי שגיאות מוזרות בקשר ל SQL Server... ועכשיו שאתה אומר אז אני סוגר מעגל... לבנתיים מחקתי את ה SQL Server והתקנתי מחדש.. אבל זה רק הוסיף לי צרות.... (מצטער שזה לא קשור אבל אם כבר הזכרתי את הנושא אז אני צריך עזרה..) התקנתי את ה SQL Server ובחרתי לא באטחת ווינדוס, אלא בשם משתש וססמא.. ומה שאני זוכר שהיה לי שד להכניס פעמיים את הסיסמא, בלי שם משתמש... עכשיו שאני מתחבר ל SQL Server דרך הממשק ניהול Management אני נכנס למסד עם ההבטחה של הווינדוס... אבל א"א עם שם משתמש וסיסמא כי אין לי מושג מה לכתוב בשם משתמש.... כי מעולם לא הגדרתי אותו... מה עושים? איך אני יכול לעשות לכניסה שם משתמש מסודר, כדי שאני יוכל להרכיב Connection String ?

Justin Angel

New member
../images/Emo26.gif

בדיוק מהסיבה שהזכרת עכשיו ("אופס איבדתי את הסיסמה") מאז סיקוול 7.0 אין אפשרות לסיסמה בלבד, אלא תמיד מדובר או ב-Windows או Mixed Mode שזה גם windows וגם סיסמת sa בסיסית. ל-Visual Studio ולפריימוורק עצמה יש מקומות שההתנהגות של Nested Master Pages היא מאוד לא אינטואטיבית.

איציק 770

New member
לאא

לא איבדתי את הסיסמא!! פשוט יש רק סיסמא בלי שם משתמש... בשום מקום בהתקנה הוא לא ביקש ממני את השם משתמש..... אז מה עושים במחרוזת חיבור? יש מצב להשתמש במחרוזת חיבור באבטחה של הויינדוס ?

itaysk

New member
אם הבנתי אותך נכון

אז שם המשתמש שאתה מחפש הוא sa ? וכן, יש מצב להשתמש ב windows auth ואפילו מומלץ.

איציק 770

New member
ושוב שאלה: תפריט באתר ../images/Emo26.gif

איך עושים תפריט? א. התפריט הזה: http://www.ayende.com/ האם זה הפקד Menu או שזה UserControl ? ב. האם כדי לעשות תפריט כזה אבל בצורה אופקית, (ולא עומדת כמו שבאתר) יש פקד מובנה, או שנהוג להכין UserControl ?? בתודה מראש. איציק

Justin Angel

New member
../images/Emo26.gif

1. אורן כתב לפני כמה זמן שהוא משתמש במערכת מוכנה שכתובה במשהו שקשור לבורלנד כדי לנהל את האתר שלו. 2. תוכל להוסיף ל-Menu Control שלך Orientation="Horizontal" כדי ליישר אותו אופקית. בעתיד, בבקשה, תשתמש בגוגל.

Nil ref error

זה UserControl, שהינו חלק מחבילת קוד פתוח בשם Cuyahoga אשר אני משתמש בה ע"מ לנהל את האתר שלי. כן, ניתן לעשות את זה אופקית.

למעלה