חלפה בדיוק שנה

אורora

New member
חלפה בדיוק שנה

מהיום הנוראי ההוא. שחזרתי הביתה אחה"צ בדיוק בשעה 18:25 ונסעתי ברחוב הראשי (ראשי במושג הישוב שלי) שמוביל לבית ופתאום ראיתי משהו ירוק לבן בזוית העיין. ושמעתי בום וצרחות ולחצתי על הברקסים בטרוף (לא זוכרת את סדר הארועים). אני לא אשכח את הרגע שיצאתי מהאוטו וראיתי אותה מוטלת על הכביש מאחור , דוממת, קטנה כזאת. מישהי צרחה היא מתה היא מתה. אחד הסיוטים הגדולים , התגשם. ומשום מה היה ברור לי שהיא מתה. רובוט שהשתלט עלי התקשר למד"א ובהנחיית המרכזנית התקרבתי לראות אם היא נושמת. היא היתה בת 9-10 בלונדינית, יפה . היה לה פנס כחול בעיין , רגל מרוסקת (ראיתי את העצמות בחוץ ) והחזה שלה עלה וירד. רק אז הבנתי שהיא חיה. ותוך שניות היא החלה לזוז ליבב ואז לבכות ולצרוח. ואז התחילו המון אנשים לבוא, אופנוען של מד"א היגיע והחל לטפל בה, ואח"כ אמבולנס. אמא שלה היגיעה( אני לא אשכח את הפנים שלה שהיא ממהרת מכיוון הבית ). אני התמוטטתי בצד. עדי ראיה סיפרו לי שהילדה רצה לתוך הכביש ממש על האוטו אחרי כדור (אני לא ראיתי לא אותה ולא את הכדור). היא פגעה בצד האוטו. ממש ניכנסה בו. הם אמרו לי שאני לא אשמה. עברה שנה. נ (הילדה מהתאונה שהיתה בת 10) מרגישה טוב וכמעט החלימה לחלוטין. הדרך היה קשה מאוד , מכה בראש, שבר בערובת העין, שבר פתוח ברגל ( עם ניתוח ופלטינות). אני רואה אותה הרבה, ובכל פעם מתכווצת לשם המחשבה מה יכול היה לקרות ושמחה כל כך לראות אותה מחייכת, הולכת ורצה. בריאה וחיה. אני בקשר רצוף ומתמיד עם אמא שלה, החל מיום לאחר התאונה ועד היום. ומקבלת דיווחים על מצבה. והיא בסדר. אני נוסעת אחרת היום, זהירה הרבה יותר. שום איחור לא יגרום לי למהר במקום שבו יש הולכי רגל. במקומות שיש בהם ילדים אני זהירה פי מליון. סעו בזהירות.

מפחיד אפילו לקרוא את זה.

טוב שנגמר בשלום. שלא נדע

דש1דש

New member
../images/Emo24.gif

עברת דרך ארוכה, כך גם הילדה והמשפחה. הילדה בהחלט נולדה מחדש באותו היום.. אני עדה שאפילו צליעה אי אפשר לראות עליה, שלא לדהר על פניה היפים! מזל! מזל משמיים -- שלא קפצה לכביש שניה מוקדם יותר, שלא יצאת את לדרך שניה מאוחר יותר, אם היה חיב לקרות - טוב שקרה רק ככה ולא אחרת מפחיד..... גם היום, שנה אחרי.... חייבים לנהוג זהיר יותר, חבל שלרובינו (גם לי) צריך כזה אירוע כדי לנהוג כך...
ואי אפשר לסמוך עליה בכביש, לא יעזור כלום..... הם ילדים

יולי 7

New member
זה מסוג התאורים

שאנחנו בדרך כלל לא שומעים/קוראים עליהם. דיווח לקוני על תאונה ולאחריו אנחנו מדחיקים את כל מה שעובר על המעורבים מאותו רגע ואילך. מצמרר לקרוא את הפוסט הזה שלך למרות שאני זוכרת את הארוע מלפני שנה. בואו ניסע בזהירות. בכל שעה. בכל מקום.

נוRית

New member
../images/Emo201.gif וגם ../images/Emo24.gif

וואוו... איזה תאור מצמרר. מזל שאני מכירה את הסיפור, אחרת הייתי בטוחה, כמוך, שהיא מתה... ואיזה מזל שלא. ואיזה תאור מלבב נתת על מצבה כיום
נעים לשמוע שאת בקשר עם האמא, זה בכלל לא מובן מאליו... רק בריאות!!!

ג e ש e ם

New member
מפחיד ומצמרר

שלא נדע. וטוב לדעת שהרוב כבר מאחוריה. וגם מאחורייך.

catנוע

New member
../images/Emo24.gif מצמרר להזכר בזה

וכמה מזל צריך כדי שזה ייגמר ככה ולא אחרת
גם עבורה וגם עבורך. אמנם הפרסומת אומרת שאפשר מגיל 9 לסמוך עליהם בכביש, אבל מנסיון, זה ממש לא ככה. הם עדיין לא מספיק עירניים לסכנה שבכביש, עדיין חושבים שהם מוגנים במקום מוכר, עדיין רצים אחרי כדורים...

reviss

New member
אוי ואבוי ../images/Emo10.gif איזה סיפור מצמרר ../images/Emo186.gif

איזה פחד , קראתי וקראתי וקיוויתי שזו איזה בדיחה עם פאנץ ליין. שמחה לפחות שהסוף טוב והילדה כמעט החלימה לחלוטין. יכולה רק לדמיין איך הרגשת
.

Lucy4

New member
אויש איזה מזכרת קשה

טראומה טוב שהסתיים כך והכל חזר למקומו ושלא יקרה אף פעם שוב אמן

באמת קשה להיזכר

וחשוב לזכור לנהוג בזהירות, אך אני מקווה, שלצד ההקפדה לנהוג בזהירות, שנכונה לכולנו, הזכרון מהיום הזה לפני שנה בכל זאת ידעך, ולא תצייני לעצמך 'ימי זכרון' מהסוג הזה.

Tin Tinn

New member
כמה מצמרר כתבת

אני זוכרת את האירוע, וכל פעם שאני נוסעת ליד מתחם עם ילדים (גינה ציבורית, בי"ס, גן) אני מאטה ומסתכלת בשבע עיניים זה נכון מה שיולי7 כתבה - נדיר שאנחנו שומעים את הצד הזה של התאונה. ברור לי שכל מי שליבו במקום המתאים לא יכול לעבור על טראומה כזו לסדר היום, ובכ"ז כמה מעט שומעים עדויות שכאלו. שמחה מאד לשמוע שהילדה בסדר וגאה בך על שלא בחרת להתעלם - בעיקר כשהתאונה לא אירעה באשמתך - ואת ממשיכה לשמור על קשר ולחוות יחד עם הילדה והמשפחה שלה את תהליך ההחלמה והשיקום שלה.

eרון1

New member
../images/Emo5.gif מצמרר!

קראתי כמו סיפור בלהות! טוב שנגמר כך (יכול היה להסתיים הרבה יותר גרוע) ובאמת מפחיד!! אנחנו באמת צריכים להיות זהירים בכביש, במיוחד עכשיו כשהחופש הגדול מתקרב והילדים קופצים לכבישים בהפתעה... מאחלת לכולנו שזה לא יקרה יותר לאף אחת מאיתנו!! טוה שהילדה יצאה בנס!

lb4

New member
טוב שנגמר כך...

ואולי גם לא במקרה "ביום השנה" את מרגישה יותר את העייפות.

למעלה