"חלמתי שאנחנו עוברים את אודסה ומעפילים לשלב הבתים"

טל חן לא יכול להפסיק לחשוב על יריבת הפועל ת"א ביום חמישי בגביע אופ"א. אליניב ברדה: "זה משחק אליפות". מאמן אודסה לא יגיע למשחק בגלל בעיות במערכת העיכול. שידור ישיר ב-5+, תקציר באתר
תאריך עדכון:9/25/2006 21:39:0

הפועל ת"א פתחה היום (שני) את ההכנות הרשמיות לקראת הגומלין מול אודסה ביום חמישי בסיבוב הראשון בגביע אופ"א, אותו מכנים במועדון "משחק העונה" (חמישי, 19:15, שידור ישיר בספורט 5+, תקציר כאן באתר). האדומים מגיעים לבלומפילד ביתרון 0:1, ופייבוריטים להעפיל לשלב הבתים של גביע אופ"א, לראשונה בתולדותיהם.
"אנחנו צריכים להיות זהירים ולא לבוא שאננים", מזהיר טל חן. "על הנייר צריך להעפיל לשלב הבתים, אבל אי אפשר לזלזל בהם. אם לא ניתן 100 אחוז תהיה לנו בעיה. בימים האחרונים יצא לי לחלום על אודסה, שאנחנו מנצחים ומעפילים לשלב הבתים. אי אפשר לבוא במחשבה על תיקו, צריך לבוא במגמה התקפית ולנצח".
"זה אחד המשחקים הכי חשובים של הפועל ת"א בשנים האחרונות", הוסיף הבלם. "מבחינתנו זה ה-משחק, חייבים לעבור אותו. אולי אנשים לא התרשמו מאודסה, אבל מדובר בקבוצה טובה. אני לא אומר שהסיכויים הם 90-10 לטובתנו, אבל הם 60-40 בזכות ניצחון החוץ שהשגנו".
חן צפוי לחזור לעמדת הבלם במקום וואליד באדיר שיעבור לקישור האחורי, כך שמי שצפוי לאבד את מקומו בהרכב הוא שי אבוטבול, שאמר: "התחיל מבצע אודסה. זה משחק חשוב לנו ולמועדון, אני מקווה שביום חמישי בערב נהיה שמחים ומרוצים ונחשוב על הבתים. זה המשחק הכי חשוב שלנו העונה".
"http://www.sport5.co.il/SIP_STORAGE/FILES/9/23889.jpg
אליניב ברדה המשיך באותו קו: "זה משחק אליפות בשבילנו, למרות שאנחנו רק בתחילת העונה. אין דרך חזרה. באוקראינה היה משחק קשה וגם כאן יהיה אותו הדבר. אנחנו חדורי מוטיבציה ומוכנים מאוד. אני לא רוצה לחשוב מה יהיה אם לא נעבור. אני אופטימי ובטוח שנוכל לעשות את זה".
סלים טועמה: "זה המשחק הכי חשוב העונה. כבר היו מקרים שקבוצה ניצחה בחוץ והפסידה בבית. אני רוצה לשחזר את ההישג של הפועל ת"א באירופה מלפני כמה שנים. זו הבמה שלנו".
תומר חליבה: "שלא יחשבו שאם ניצחנו שם אז ננצח פה בקלות. אנחנו צריכים לעלות, זה משחק חשוב מאוד למועדון, אבל לא יהיה לנו קל".

מאמן צ`רנומרץ אודסה, סמיון אלטמן, לא יגיע ככל הנראה למשחק הגומלין בגלל בעיות במערכת העיכול. בתקשורת האוקראינית כבר פורסם כי אלטמן לא יעלה על הטיסה לישראל, וכי עוזר המאמן ויקטור דוגדיאלו ידריך את הקבוצה בבלומפילד.
האוהדים האדומים עדיין לא החליטו כיצד לנהוג ביום חמישי, ועדיין לא התגבשה החלטה בקרב ראשי האולטראס האם להיכנס למשחק כרגיל ולצאת במחצית, להיפך או להיכנס ולהישאר באיצטדיון למשך כל 90 הדקות.
בכל מקרה, האוהדים ימשיכו לתלות שלטים המגנים את תופעת השוטרים ביציעים, עד למסקנות המשטרה מאירועי טדי.

לכתבות נוספות >

hanaorb9999

New member
חלמתי שהפועל מתפרקת

ואבוקסיס פורש ואומר תודה אוהדי ביתר על השנים הנפלאות שלו איתם. אז חלמתי, שקמתי הפועל עדיין היתה אותה הפועל, ואבקוסיס היה ונשאר קוף

redot

New member
חלמתי שכשורמוט העלה את הפועל שלב

גרשון הבוגד העיף את בית"ר מאירופה. הא היי!!! החלום התגשם!

באדיר חייב להיות קשר

זה טוב שחן חוזר מהפציעה ובאדיר לא יהיה בלם,הפועל ת"א נראית הרבה יותר טוב כשהוא בקישור יחד עם אבוקסיס.

redot

New member
הבעייה היא

שבאדיר עדיין מתפקד כמו חצי בלם למה אבוקסיס כבר עגלה ובאדיר חייב להישאר מאחור כדי לחפות. כשהוא משחק קשר לצד אבוטבול אז רואים הרבה יותר ת'יכולות ההתקפיות שלו, כמו כשהוא שיחק בחיפה

hanaorb9999

New member
יוסי אבוקסיס לא יכול לשחק יותר מ45

דקות בקצב משחק אירופאי. לליגה זה מספיק כי משחקים בארץ על הילוך סרק, מול ביתר נגמר לו האוויר בתחילת החצי השני כי היה משחק בקצב מהיר, לא יודע מה היה מול הכח כי לא עקבתי בחצי השני. בקיצור היום אבוקסיס סתם כסחן שמחפה על חוסר יכולת משחק בזה שהוא מדרבן את חבריו והצרחות שלו על שופטים שנותנים לו כבוד ולא מרחיקים אותו על איך שהוא מדבר איתם.

למעלה