חלמונים
בד"כ הבעיה היא הפוכה - אחרי אפייה נשארים עם חלבונים מיותרים. הפעם - הכנתי תחתיות מרנג (מבעוד מועד לקראת פסח) ונותרתי עם 6 חלמונים. מה עושים עם 6 חלמונים לאור שפעת הקוריצה? רוב הרעיונות שעלו לי היו במתכונים בהם הביצים לא עוברות בישול וזה לא כל כך בא בחשבון כרגע (בעיקר מוסים למיניהם). יש רעיונות נוספים?
בד"כ הבעיה היא הפוכה - אחרי אפייה נשארים עם חלבונים מיותרים. הפעם - הכנתי תחתיות מרנג (מבעוד מועד לקראת פסח) ונותרתי עם 6 חלמונים. מה עושים עם 6 חלמונים לאור שפעת הקוריצה? רוב הרעיונות שעלו לי היו במתכונים בהם הביצים לא עוברות בישול וזה לא כל כך בא בחשבון כרגע (בעיקר מוסים למיניהם). יש רעיונות נוספים?