חלמונים

קוקולה2

New member
חלמונים

בד"כ הבעיה היא הפוכה - אחרי אפייה נשארים עם חלבונים מיותרים. הפעם - הכנתי תחתיות מרנג (מבעוד מועד לקראת פסח) ונותרתי עם 6 חלמונים. מה עושים עם 6 חלמונים לאור שפעת הקוריצה? רוב הרעיונות שעלו לי היו במתכונים בהם הביצים לא עוברות בישול וזה לא כל כך בא בחשבון כרגע (בעיקר מוסים למיניהם). יש רעיונות נוספים?
 

המרחפת

New member
חלמונים

קודם כל יש בשרשורים את קישור החלמונים הגדול. בנוסף אם תחפשי את משלוח המנות שהכנתי, הכנתי הרבה עוגיות פריכות שדרשו חלמונים בלבד. קרם ברולה מבקש הרבה חלמונים ועובר בישול כנ"ל עוגת שוקולד חמה, אם מגדילים קצת כמויות.
 

קוקולה2

New member
../images/Emo51.gif

הכרתי עד עכשיו את שרשור החלבונים הגדול.... עכשיו אני מכירה גם את זה של החלמונים. האם בישול על גבי סיר מים נחשב בישול של חלמונים???
 

bali

New member
מנהל
קרם ברולה

את החלמונים מבשלים בקרם ברולה, ואח"כ גם אופים בתנור, אז הם לא נשארים חיים. יש הרבה מתכוני קרם ברולה בחיפוש.
 

tova האחת

New member
אפשר גם לטפטף מעט לימון,

למרוח על הפנים עד שיתיבש ,לשטוף ולמרוח קרם פנים-זה מזין ומנקה את הפנים.
 
למעלה