חלל עבודה ולימודים שקט במרכז תל-אביב - המלצה שהועברה אליי

Eldad S

New member
חלל עבודה ולימודים שקט במרכז תל-אביב - המלצה שהועברה אליי

קיבלתי המלצה, וחשבתי שזה יעניין גם את חברי הפורום:
"מיזנטרופ" (החבר'ה שם מאייתים את זה ב-ט', אז שיהיה
), חלל עבודה שקט במרכז תל-אביב
השפה שלנו די הומוריסטית. גם שם המקום כזה. הרעיון שכל אחד יכול להיות אצלנו מיזנטרופ לכמה שעות. להיות עם עצמו, בשקט, ללא הפרעות, ללא הסחות דעת, להתרכז ולהפיק את המיטב והמרב מזמנו.

אפשר לסכם זאת בכמה מילים כך:

עובדה ידועה היא שאף יצירת מופת לא נכתבה (או תורגמה, או נערכה) בתחתונים. מה לעשות, צריך להתלבש. צריך לצאת מהבית. צריך לשים מרחק נאה בינך ובין האופציה לא לעשות שום דבר בכלל. אבל בתי הקפה רועשים והמלצריות נועצות בך עיניים על האספרסו העלוב הזה שאתה דוגר עליו כבר שעתיים, והספריות סטריליות מדי. אז מה עושים? באים אל המיזנטרופ. מדובר בחלל עבודה אורבני שקט ומעורר השראה במרכז תל אביב. מקבלים קפה, פירות, תופינים למיניהם – חופשי וללא הגבלה, מתכסים יפה יפה בשקט המוקפד ובסביבת העבודה המחייבת והאפקטיבית – ונותנים בראש. יש שירותי משרד, יש דילים עם מסעדות השכונה והמחירים הוגנים.

שמו המלא של העסק: מיזנטרופ - חלל עבודה אורבני.
כתובת האתר - להתרשמות מהפרופיל, מחירים וכדו': www.misantrope.com

אלדד יש להם מחירון - זה 380 ש"ח לחודש ולא בחינם

הקלק-נא על "מחירון" בצד שמאל.
&nbsp
אם חשקה נפשך בחלל עבודה ולימודים שקט במרכז ת"א - שים פעמיך לבית אריאלה.
&nbsp
עובדים עובדים עובדים עד כלות הנשמה. יוצאים החוצה, שולפים סנדוויץ' מהבית ותרמוס משקה חם או קר. נכנסים חזרה. עובדים עובדים עובדים. אין שום חובה להגיד שלוםבוקרטובצהרייםטוביםלילהטוב לאף אחד.
&nbsp
אפשר להיות מיזנתרופ גם מבלי לשלם מנוי חודשי, כך נשלב את שתי התכונות העילאיות: מיזנתרופיה וקמצנות.

אני ממליץ על מיזנטרופ - במגבלות

ישבתי שם די הרבה, אם רוצים כמה שעות רצוף זה באמת עדיף על בית קפה שבו לא מתאים לתפוס שולחן יותר מדי זמן. פחות או יותר במחיר של קפה מקבלים שעת עבודה + קפה וזאת גם הוצאה מוכרת!
אני שמח שלא התפתיתי לעשות מנוי חודשי כי לא מתאים לי לשבת בממוצע חמש שעות כל יום שם ואני עושה רוטציה בין לעבוד בית בתחתונים (או לבוש) שאפשר לעשות בחמש בבוקר או בשתיים בלילה, בתי קפה, ומיזנטרופ (והרבה ברכבת...).
הסיבה שבאחרונה אני יושב שם פחות זאת אוירת העבודה מלחיצה - לדעתי זה לא מעורר השראה - כמו בכיתה שכולם התלמידים הכי טובים. כל אחד שקוע במסך שלו ואותי זה התחיל לדכא.
אבל אני לא אוהב לשבת ותר מדי שעות רצוף - בכוונה לא מחבר מטען והולך כשהסוללה מתחילה לדעוך.
צריך להיות קצת מיזנטרופ שם.
טיפ: לפעמים מאוד עמוס שם וכדאי לשריין שולחן מראש -בעיקר אם יש פינה שאתם אוהבים. ויש שם חדר שאפשר לשכור לישיבות או פגישות - מאוד מאוד בזול.

Eldad S

New member
תודה על ההמלצה.

כמה אנשים יכול להכיל חדר הישיבות?

אני חושב שכשישה, אולי יותר. יש גם חדר פנימי גדול יותר, שגם

בו יושבים מזנטרופים, שנדמה לי אפשר לשכור את כולו - הכי טוב לבדוק ישירות עם בעלי הבית- עידו וענת.

Eldad S

New member
כן, אני יודע. נתתי לחברי הפורום

להחליט - ותודה לך, על האלטרנטיבה.

Y. Welis

New member
לסטודנטיאלים יש כאלה בחינם. אפילו בירוש'

אלה שבתשלום זה כבר עניין אחר - 'חללי עבודה משותפים'. (אני קורא לזה office on demand).

בירוש' אגב אין כמו הספריות - הלאומית בגב' רם והמרכזית בהר הצופ'. מצער שהן לא פתוחות לתוך הלילה. אולי בעתיד, ככל שהדור הצעיר ישן פחות...

למעלה