חלון

moncha

New member
חלון

זהו חלון שבא לכסות נישה שנאשרה מארגז רוח אחרי שבוטל התריס. יש פלורסנט מאחור (מבפנים) ומידותיו 185X27 ס"מ בדוגמא מקורית שתכננתי.

נורוני

New member
../images/Emo140.gif יפה מאוד, אהבתי גם את

ה"זרימה" של הדוגמא וגם את שילובי הצבעים. בכלל, עצם הרעיון הוא יפה ומעשי. לדעתי, אולי פלורסנט בגוון צהוב יותר, היה מחמיא לגוונים יותר (אבל זו רק השערה) בכל מקרה העבודה יפהפיה!!!

moncha

New member
תודה נורוני

אני לא מכירה פלורסנט בגוון צהבהב אבל אם היה הפלורסנט מעט ארוך יותר היה מאיר את הכל בצורה שווה.

איזה יופי! אשמח לראות תמונה שלו

בקונטקסט של הבית עצמו כי קשה לי לדמיין איך זה משתלב.

moncha

New member
תודה אורית וחגית

אורית השולחנות שלך מאוד הזכירו לי את החלון הזה והופתעתי כשראיתי את התמונה שהעלית בזמנו.

mikirosen

New member
רעיון מאוד מקורי

ברשותך אמצתי את הרעיון
במקום הכיסוי הלא יפה שיש כיום

moncha

New member
מיקי בכבוד אימוץ קל ונעים

וכמובן שנשמח לראות התוצאה

mnoya

New member
תוכלי לשתף בטכניקה../images/Emo35.gif

לי זה נראה סרט נחושת עם פטינה אדומה...יכול להיות?

moncha

New member
נכון מירב אני לא עובדת בעופרת

זה סרט נחושת פטינה נחושת. רק המסגרת החיצונית מפרופילים של עופרת.

mnoya

New member
האם אין בעיה במימדים כאלה?

אמנם מבחינת הגובה אין בעיה - אבל האורך...לא חששת להזיז את זה, בהלחמה בצד שני ובהעברה להתקנה?

moncha

New member
מסתבר שלא ובדיעבד היה אפילו קל

דוקא בגלל שזה צר וארוך היו לי חששות ואפילו רציתי לחלק לחלקים אבל בסופו של דבר הלכתי על חלק אחד וככה גם תכננתי את הדוגמא. שימי לב להשתלבות החלקים. היו מקומות ששמתי סרט חיזוק. ההפיכה נעשתה בעזרתו האדיבה של בעלי (שגם התקין) ושזה היה מולחם משני הצדדים יכולתי להרים לבד (נו קצת כבד) ודוקא טלטלתי לא מעט בשטיפה אבל אז כבר היה מסביב פרופיל. אגב ניסית פעם לנקות את הפלקס בחומר ניקוי ללא שטיפה? יש משהו כזה?

mnoya

New member
מאוד אהבתי ../images/Emo13.gif

את שילוב הצבעים, אני חושבת שפטינה נחושת עושה טוב לגווני האדמה. במובן זה לעופרת יש חיסרון- היא אינה יכולה "לקבל" פטינה אדומה... באיזה סרט חיזוק השתמשת?

למעלה