חלון סודי

RotemLoveJohnny

New member
חלון סודי

מי ראה ? יש לי כ"כ הרבה מה לכתוב עליו אז עדיף שאתם תתחילו במה אהבתם, מה לא ואני אצטרף ? רק הערה חשובה מאוד : הוא הכככככככככככככככככככככי יפה בסרט הזה גאד !

מיצי007

New member
להפך,עדיף שאת תתחילי

מכיוון שאת פתחת את השרשור לא? יאללה תכתבי מה אהבת כל כך בצורה היסטרית בסרט הזה..

RotemLoveJohnny

New member
מה אהבתי ?

את ג'וני :) חחחחחח טוב, אז לפי הסרט שסובב סביב דמות אחת בשם מורט רייני שמשחק בצורה מדהימה כמו תמיד - ג'וני דפ כמעט כל סצנה הוא מופיע שזה תענוג לעיינים (; הסרט משוחק טוב, מצולם טוב, אני אישית אהבתי את הסוף שלפי הסרט "הסוף הכי חשוב" ראיתם אותו או להוסיף תקציר ?

מיצי007

New member
לא צריך להוסיף תקציר

יש כאן בפורום...
אגב..... הסוף בספר הרבה הרבה יותר טוב. אבל בנוגע לסרט, זה באמת סרט טוב- לא בטופ פייב של ג'וני אצלי אבל עדיין, הוא ממש לא גרוע כמו שעשו ממנו, אחרי הכל ג'וני מופיע שם... הוא משחק כרגיל מעולה, ולהראות-וואי, זה ברור שבכל מצב גם אם הוא ישתכשך בזבל הוא יראה טוב.

johnny depp1

New member
סרט מעולה!

אוו!! אני ראית! אחד הסרטים שגרמו לי לאהוב את גוני אפילו יותר=]]] מה שכן כל הביקורות קטלו את הסרט, לא חבל? חחח אבל מי בכלל נותן יחס לביקורות!? מה שהכי הפתיע אותי היה שהסרט הוא של סטיבן קינג (מפגרת שכמותי,לא ידעתי את זה קודם!) מה שהופך את זה להרבה יותר הזויי! חח אני מנסה להשיג את הספר ככבר כמה זמן, מישהו יודע איפה אני יוכלה להשיג?=]

סרט מצוין!../images/Emo9.gif../images/Emo108.gif

רק אם תסתכלי בתחתית העמוד תראי שכבר פתחו עלה סרט הזה הודעה.. אז למה לא לשרשר לשם ולפתוח הודעה חדשה? כאילו אני מבינה ת'התגשות והכל במיוחד אחרי הסרט.. אחרי שאני ראיתי אותו גם פתחתי הודעה.. ממש התלהבתי מהסרט והכל.. אז.. פעם הבאה לשים לב
..

RotemLoveJohnny

New member
אוקיי

פעם הבאה אני ישים לב פשוט זה בתחתית העמוד והכותרת לא קשורה לסרט אז לא ראיתי |: סולחת ? :)

Dead Scene

New member
סרט טוב, אבל קצר מדיי

לא היה מזיק להוסיף טיפה נפח לסיפור כמובן שהסוף הכי חשוב ;)

RotemLoveJohnny

New member
בניגוד לביקורות

אני אהבתי את הסוף מאוד וכמו שכתוב בביקורות שהסוף היה "צפוי" אני לא ציפתי לו ביכלל , הופתעתי :)

אם היית רואה שבוע לפני זה

משחקים נסתרים זה היה לך מאוד צפוי.. ולמרות שאני נורא אוהבת את ג'וני הסרט הזה הוא בהחלט לא הסרט שג'וני הכי יפה בו.. אני אומרת שזה.... ממ.. blow/what's eating gilbert grape למרות שהוא נורא יפה גם בסליפי הולו.. אוף כל כך הרבה לבחור.. תגידו שמעתם על זה שהוא היה אמור לשחק במקום טום קרוז בראיון עם ערפד? ג'וני דפ ובראד פיט עם שיער ארוך וניבים...
מצטערת על ההשתפכות חח.. חדשה...

RotemLoveJohnny

New member
לא ראיתי שום סרט שדומה לסוף הצפוי

הזה לכן זה לא היה לי צפוי |: ואני אוהבת אותו במראה הלא מושקע :) ומה עובר על גילברט הוא באמת מושלם ויש לו שיער ג'ינג'י כזה שם D: שאיפות לא ראיתי וסליפי הולו הוא נחמד אבל יש כ"כ הרבה סרטים שהוא שינה שם את הלוק בשביל התפקיד שאי אפשר לבחור S:

חח אז אל תראי משחקים נסתרים

הסוף יהיה לך מאוד צפוי.. ויש עוד מלא סרטים עם סוף כזה אבל אני לא זוכרת אותם כרגע..

מסכימה איתך!../images/Emo45.gif../images/Emo108.gif

הסוף בכלל לא היה צפוי?? על מה אתם מדברים?? חשבתי ייתפסו את ג'וני או משהו.. אבל הוא הצליח לחמוק מזה התחמן שלנו
...חח אהבתי ת'סוף מאוד! איך הוא נגס כזה בתירס...חח

למעלה