חלון התגובות לא נפתח במוזילה

o a k y

New member
חלון התגובות לא נפתח במוזילה

שלום לכולם, משום מה, היום כשנכנסתי לאתר תפוז או נענע (NET.NANA.CO.IL) וניסיתי לפתוח את חלון התגובות (התגובות שאנשים מוסיפים אחרי כתבה) שמתע לב שהחלון נפתח לגודל ממש קטן ואין דרך להגדיל אותו. (שימו לב לתמונה המצורפת) מישהו יודע מה קרה? מה ניתן לעשות כדי לתקן את המצב? תודה רבה! תמונה: http://img160.exs.cx/img160/7601/tguvot.jpg

o a k y

New member
תודה אבל אי אפשר לעשות דאבל קליק

לגבי הבאג במוזילהף זה הגיוני אבל.. למה זה קרה דווקא היום ולא לניפ חודש למשל?

mishaL

New member
ככה:

יש תקן קוד של html שאם לא עובדים לפיו ולא מתאימים את הקוד גם למוזילה אז יהיו בעיות עם הדפדפן הזה ווינט לפני כשבועיים אם אני לא טועה ביצעו עדכון קטן ותיקנו את האתר שלהם שיתמוך במוזילה בלי בעיות אבל נענע כמו הרבה אתרים ישראלים אחרים אינו תומך עדיין כמו שצריך במוזילה לכן יש אתרים שכדי שתיכנס אליהם עם האקספלורר בינתיים.

oferbar

New member
את השאלה הזו צריך להפנות

חזרה אליך או למי שכתב את מוזילה

o a k y

New member
תודה אבל..

מה שמצחיק זה שעד ךפני יומיים זה עבד
תודה רבה בכל אופן..

mishaL

New member
כנראה שהם שינו משהו במערכת שלהם אתה

יכול לנסות לכתוב להם אימייל או משהו בתקווה שהם יעשו משהו בנידון.

mishaL

New member
האמת היא שעכשיו בדקתי אצלי

וזה עובד בסדר גמור בתגובות בנענע אז אולי התקנת איזה אקטנשן בזמן האחרון משהו שחוסם פופאים או משהו בכלל תבדוק אולי הוספת משהו שמשפיע על זה ואם כבר אז איזו גירסא של פיירפוקס יש לך?או שאולי הם סידרו את זה בדוק.

o a k y

New member
תודה רבה.

קודם כל, לא התקנתי שום "תוסף" בזמן האחרון, ככה שתוסף - זה לא
לגבי גירסת הפיירפוקס שלי, הגירסה שלי היא 1.0 שיצאה לא מזמן.. מה שמוזר זה, שגם במחשב הקודם זה קרה לי.. לאחר פרק זמן מסויים
ניתן לעשות משהו? תודה רבה מראש!

Y. Welis

New member
פיירפוקס מגיע ללא ג'אווה,

כך שבאתרים שמחייבים ג'אווה, הוא מציע לך להתקין את החבילה של Sun. כדאי להתקין אותה ולנסות (ולסמן בהתקנה שלה שלא תעבוד גם על אקספלורר, כדי שלא לסבך).

o a k y

New member
תודה אבל..

מה הקשר לגאווה לבין חלון תגובות? אני בכל מקרה אתקין היום

Y. Welis

New member
הקשר הוא שחלונות קופצים זקוקים לקוד

ג'אווה (ג'אווה סקריפט או מלאה) כדי לפעול. בדוק את המקור של העמוד כדי לראות איך זה עובד.

למעלה