חלומות תעופה (מוקדש באהבה ליופיאל)

חלומות תעופה (מוקדש באהבה ליופיאל)

הסיפור הזה אולי מתאים לפורום חלומות.. אבל כאן אתם נמצאים ... ואתם החברים הוירטואליים שלי, אז זה כאן. פעם פעם, מזמן... חלמתי ה מ ו ן חלומות תעופה... והם מלווים אותי לכל מקום. ומאז, (דג מכונף שכמוני..) כל פעם, בכל צומת דרכים בחיי, זה חוזר... כשהייתי ילדה, פקדו אותי חלומות תעופה יומיומיים. הייתי מצמידה את הידיים לצידי הגוף, מתרכזת במוחי... ואז היה יוצא סילון של כוח מיוחד מתוך כפות רגלי והייתי מתרוממת. כשתפסתי גובה, עברתי לתנוחה אופקית. זו הייתה הטכניקה של ההמראה. אחר כך - או שהייתי ``שוחה`` באויר להתקדמות איטית בגובה נמוך.. או שהייתי טסה, מעין טיסת שיוט חלקה כזו, בגובה רב. ואני גם זוכרת את מראות הנוף שטסתי מעליהם. פעם טסתי לגליל.. פעם טסתי מעל פרדסים.. פעם סתם מעל כל הילדים לראות מה הם עושים.. ופעם הגזמתי באמת... באחד החלומות.. עברתי לטיסה מהירה מאוד, בכיסא מיוחד עם כל מיני ידיות שבעזרתן הייתי נוסקת בפתאומיות ומשנה כיוונים במהירות.. זה היה מעל שדה התעופה.. ליד מגדל הפיקוח... התמונות עדיין חיות במוחי... ופעם אחרת... בחלום צומת מיוחד אחד..., טסתי מעל מדבר יהודה ועין גדי. אבל זה... זה כבר שייך לסיפור אחר

yofiel

New member
מדהים

חלומות תעופה זה דבר מדהים , היו לי כשהייתי ממש קטן , הייתי טס כמו סופרמן... אני מאמין שחלומות תעופה זה חלום שזוכרים שהנשמה יוצאת מהגוף בלילה וטסה לה... יש לך חיבור גבוה , את צריכה לפתח את זה. למדת רייקי או משהו בסגנון?

ובכל זאת, קצת ספקנות...

אני מכירה מקרוב, לפחות עוד שני אנשים - חוץ ממך וממני :) - שחלמו חלומות כאלו. (אחד מהם הלך גם להגשים את זה על ידי קורס טיס... רק בשביל הנשמה...) אז, במחשבה שנייה, נשאלת השאלה... אולי זה לא משהו מיוחד... אלא עוד משהו רגיל וטבעי? אולי מה שמיוחד באלו שמדווחים על החלומות הללו זה עצם העובדה שאנחנו זוכרים את זה ותו לא?! מיכל, מה את אומרת?

yofiel

New member
זה בהחלט טבעי

וגם טלפתיה זה טבעי... וגם טלקינזיס... כל אחד יכול לעשות את זה , הכח טמון בתוכנו. השאלה היא רק כמה מהפוטנציאל אנחנו מממשים... ככל שאת מחוברת יותר לעצמך ולנשמה שלך , את יכולה להגשים יותר. יחסית לרוב האנשים , זה מיוחד , אבל אם את שואלת אותי , עוד חמישים שנה ילמדו בבית ספר את הדברים האלה , וכולנו נתפתח בצורה מדהימה. עכשיו רק התחלנו! (חזון אחריות הימים האישי שלי... ;-) )

היי יופיאל!

קראת את הספר הנידחים? (מאת זנה הנדרסון) מדובר שם על קהילה של חוצנים... שיש לחבריה כוחות כאלו באופן טבעי והם משוחחים בטלפתיה וכו`... כשקראתי אותו פעם.. ועוד פעם... הייתה לי הרגשה מאוד מיוחדת... קצת שייכת... בעוונותי הרבים...עשיתי נסיונות בטלפתיה עם אנשים ללא ידיעתם.. וזה עבד! למשל: הזמנתי שיחות טלפון כשרציתי בהן, על ידי סוג מסויים של התרכזות עמוקה... או בקשתי ממישהו, שידעתי שהוא במרחק של 10 דק` הליכה ממני שיבוא - והוא בא... אחרי 10 דק`. כששאלתי אותו למה הוא הגיע פתאום, בלי שנדברנו - אמר: ``לא יודע.. הייתה לי הרגשה שאת צריכה אותי...`` ויש לי עוד סיפורים מעניינים... אז.. כן, הייתי חולמת על חזון אחרית הימים שלך, שיתגשם.. אבל יש כל כך הרבה כוחות שלילייים בעולמינו, שיכולים להתלבש על היכולות הללו - שזה מפחיד...

תגובה המשך יבוא...

לגעת במהויות היי! כרגע אני מה זה עיפה. נראה לי שנשברתי מגודלה. צריך לקום מוקדם לעבודה. סלחי לי אוהבת מיכל.

מסעות אסטרליים 8-p

לגעת במהויות הי! את ממשיכה להדהים אותי מיום ליום. חמודה שלי את מה זה מחוברת. למה? לכוחות הרוח. מה שקורה איתך בחלום נקרא בשפתנו מסעות אסטרליים. זוהי יציאת הנשמה מן הגוף ושיוט בכל מקום שאת רוצה. את יכולה להגיע אפילו לאלסקה. שימי לב יש לך המון מסרים בחלומות. למדי לפרש אותם. אם תרצי מורה מיוחד ללמוד רזי החלום אקשר אותך איליו. השאירי פרטים במייל שלי.חוץ מזה הטיולים שלך יש להם כנראה מטרות ריפוי לך וליקרים לך, ממשפחתך הבסיסית עד משפחתך נמורחבת ואולי לכל הקהילה עצמה. אז חיזקי ואימצי. שבת שלום לך אוהבת מיכל.

יודעת שזה נקרא מסעות אסטראליים...

וגם קראתי על כך רבות... ... אני חושבת שמסוכן להתעסק בלנסות את זה במודע... באופן טבעי, החלום מגיע כשאיזושהי תובנה מזדמנת לנו... מה שיותר מעניין אותי, זה להיות מסוגלת להתחבר לתובנה שהוא מזמן לי בצורה יותר מודעת... כי ככה, אני נעזרת רק באינטואיציה שלי, אבל בחיי העירות, השכל מתערב ומפריע לי להתחבר ממש...

הסירי פחד

לגעת במהוית הי! הסירי פחד מלבך. הכל עניין של טכניקה. הכל ניתן ללמד אם יש לך את המורה הנכון שיודע להושיט לך יד בזמן שאת שוקעת. אפשר גם להיות ערים וגם להיות במסע אסטרלי. אמרתי לך בידי מרוכזים שמות של אנשים שיוכלו ללמד אותך כל מיני דברים. צרי קשר עם הדואר האלקטרוני שלי. באהבה מיכל.

היכולת לתת לנשמה לעוף...

שלום לך! כמו בפעם הקודמות נהנתי מאוד לקרוא על חלומותיך הפנטסטים והמלאים במסרים חזקים לגבי חייך, התת מודע שלך פשוט מחובר אליך כמו אל חבר טוב. גם לי היו בעבר חלומות תעופה וחלומות הקשורים בטלקנזיס, חלומות הטלקנזיס היו כל כך אמיתים עד שפחדתי להיכנס לחדר השינה שלי, ממש הרגשתי שקרה שם איזה שהוא אירוע לא טבעי(בחלומי הצלחתי להזיז חפצים בחדר השינה ואפילו לשנות את צורתם...) עברו כמה ימים עד שחשדותי נרגעו והצלחתי שוב לחזור לשיגרה(אולי בעצם זו היתה הנקודה בה חזרתי לשינה עמוקה...השיגרה השפויה לכאורה). בכל אופן, כשהתעוררתי מאותו חלום הרגשתי מלא באהבה אין סופית ולא מובנת לכל אשר סובב אותי, כאמור לאט לאט זה דעך. לפי דעתי חלומות תעופה כשמם כן הם, הנשמה מרגישה צורך לעוף, היא מכירה ביכולתיה ומרגישה מוגבלת בחיי היום היום ובלילה, כשדבר לא מונע ממנה, היא פורשת כנפים אל על. במקרה שלך נראה לי שמקור כוחך הוא ברגלים משם בקע סילון של כוח מיוחד שאיפשר את ההמראה ורגלים הם כוח מניע ללכת, לעשות, לשנות, להשפיע. נראה שגם הטכניקה שלך מקצועית לפי פירטי ההמראה, ויכולתיך לא מסתכמות רק בכוחות מניעים אלא גם ביכולת טכנית מרשימה במה שתיבחרי לעשות או לשנות. תעופה מראה גם על יכולת להתבונן על החיים מגבוה, יכולת שיכולה להביא תועלת בהרבה מצבים בחיים. תיארת כאן הרבה מקומות שריחפת מעליהם, מעניין מה הקשר שלך לאותם אזורים? האם זאת הפעם הראשונה שלך שם? או שהם מתקשרים לכל מיני סיטואציות בחייך. הריחוף מעל הילדים יכול להראות על דאגה כלשהי. והריחוף בכיסא המיוחד ווואאוווו מה אגיד לך, מרתק ומאוד הרפתקני יש לך קשר עם טיסיים בחיים? או שאת סתם מסוגלת לנבא את התחבורה העתידנית עלינו לטובה...? באהבה רואה בכוכבים.

אין לי מיליים...

כיף להיות פה... לקבל תגובות... הרואה בכוכבים, הודעתך הסעירה אותי... יש לי אכן כשרון טכני די מפתיע. זה נכון. (הפעם הראשונה שנתקלתי בכשרון הטכני שלי..... היה דוקא בחלום... כשהייתי בת 3 ... חלמתי חלום שזכור לי באופן צלול מאוד: זוג צעיר במכונית אדומה דו-מושבית נעצר לידי, בעודי עומדת בתחנת אוטובוס, הנהג מסר לי את המפתחות בחיוך.. הם יצאו, אני נכנסתי ונהגתי להנאתי ברחבי העיר..., וכשסיפרתי אמרו עלי בבית :) , שאני כנראה בעלת חוש טכני...) :) אבל זה שחשבת על כך דרך התיאור הספציפי זה... - זה עוד יותר מפתיע... ו.. לא לא היה לי קשר עם טייסים... וחוץ מזה... חלום מדבר יהודה הוא סיפור מיוחד... ומגיעה לו התייחסות נפרדת.. כשזה יבשיל בי.. מבטיחה לספר...

למעלה