חלום
...ועוד חלום

מלאני

New member
חלום ../images/Emo1.gif ...ועוד חלום ../images/Emo1.gif

אחללה פורום..... |כן קבלו ח"ח אני צריכה את עזרתכם... החלום: בחלומי שאלתי מגדת עתידות באם יהיה זה שגוי לחתן את בתי מוקדם כי מסרו לי בעבר:" שבמידה ואחתן אותה מוקדם לא יעלה הקשר יפה וכי היא תתגרש..." אותה מגדת עתידות הרגיע אותי ואמרה כי אין לי ממה לחשוש וכי בסך הכל אצטרך רק :"לשנות לה את התאריך..." לא ברור לי מה זה אומר.מה גם שבתי צעירה עדיין ואיננו רואים חתן או חתונה באופק... חלום נוסף: חלמתי (בלילה של ט´ תשרי)כי יש בידי ספר "המלאך רזיאל" (נוסף לאחד שיש כבר בידי)בעל כריכה מפוארת משהו והוא היה קשור בסרט נייר לרוחבו(אם אינני טועה הסרט היה עם שני פסים אדומים ופס לבן באמצע). יש לי כבר ספר אחד.מה פשר החלום על אחד נוסף? אגב אני זוכרת שהנחתי אותו בסוף החלום על הכיריים(גז) כמובן הגז לא היה דלוק.(לא יודעת מה המשמעות של זה...) נראה לכם שיש פתרון לחלומותיי.....???? נא עיזרו לי המון

JFK1

New member
פתרונות

שלום לך אני פוטר חלומות בפורום עלפי התורה וספרי המקובלים ואשתדל לסייע. בנוגע לחלום הראשון חתונה בחלום היא בהחלט מסר של הצלחה ורווחה ובפרט שאחד מבני המשפחה נראה בחלום בסיטואציה דומה. נראה כי אכן ביתךאמורה לקבל הזדמנות משמיים למצוא את בן זיווגה האמיתי ובנוגע לתאריכי החתונה הענין לא רלוונטי שכן בין מציאת הזיווג למימושו הדרך לעיתים ארוכה. באופן כללי עלפי ראית התורה חשוב לחתן את הילדים בגיל 18-21 לרוב ובפרט את הבנות אולם כל מקרה לגופו של ענין. בנוגע לחלום השני אזי יש לו משמעות רוחנית מאד שכן חלמת אותו ערב יום הכיםורים(לילה לפני). פסים אדומים ולבנים מיצגים את מעשיו הטובים והשלילים של האדם. העובדה שהפס הלבן היה במרכז והספר בידיך עשוי לסמל חתימה טובה ביום הדין למרות קיומם של פסים אדומים ברקע. כידוע תשובה , תפילה וצדקה מעבירים את רוע הגזרה ובפרט לפני ליל הושענה רבה ראוי לכל אדם באשר הוא לשפא את מעשיו. בברכת גמר חתימה טובה J.F.K

מלאני

New member
תוספת קטנה..... ../images/Emo62.gif

שלום לך j.f.k ראשית המון תודה על ההיתייחסות ועל הפרושים המלבבים...
באמת אחללה .... רק ששכחתי לציין כי בחלום הראשון מסרה לי אותה מגדת עתידות כי אין לי מה לחשוש לגבי הצלחת נישואיי בתי וכי עליי רק לשנות לה את תאריך הלידה... מה פירוש הדבר???? זו לי חידה ותעלומה...
נא לסייע לי
חג שמח וגמר חתימה טובה גם לך...
בתודה מראש מלאני

למעלה