חלום שחלמתי
כן כן שווה לקרוא

חלום שחלמתי../images/Emo29.gifכן כן שווה לקרוא

לא הכל אני בדיוק זוכרת, אבל זה משהו כזה היה: הייתי לי במרכז מסחרי עלוב בקרית אונו (למי שמכירה) עם אמא שלי ועם שכנה שלנו שהיא כמו האמא השניה שלי.חיפשנו כולנו להיות שותפות בדירה עם עוד מישהי, כנראה כי זה זול;לא יודעת בדיוק למה. קיצר פתאום באה מישהי בת 25 לערך, סקסית בטירוף. היא אומרת כזה "שמעתי שאתן מחפשות דירה- אני מחפשת שותפות". מהרגע שראיתי אותה קלטתי ש"היא בקטע", וידעתי שהיא קלטה אותי. קיצר קבענו כולנו ללכת אליה למחרת לראות את הדירה. הלכנו אליה ועלינו ב-2 מעליות נפרדות, אני והיא באחת ואמא שלי והשכנה באחרת.העברנו כל הנסיעה כאלה מבטים אחת על השניה... ייוווווווו איך רציתי אותה. הגענו לדירה שלה, והיתה שם החברה שלה. הן התחילו להלחם כזה בצחוק (חח נשמע כמו סרט כחול), ולא היה איכפת לאמא שלי וזה, התנהגו כאילו זה הדבר הכי שיגרתי שיש.2 בחורות נוגעות אחת בשניה מולן... ANYWAY הן התחילו לדבר על שכירות או משהו, אבל אז ההיא והחברה שלה הלכו לשניה ואמא שלי הזהירה אותי "תזהרי! היא פדופילית!" וכל כך נבהלתי ואני זוכרת שחשבתי לעצמי "הלוואי שהייתי חולמת". בתכלס באמת חלמתי. הבוקר כשהתעוררתי הגעתי למסקנה- אם היא רצתה אותי זה לא הופך אותה לפדופילית! לא? אני רציתי אותה נורא, וחוצמזה אני לא כזאת קטנה! אולי... זה בעצם בא להראות לי שבשביל אמא שלי אני כן קטנה, והיא אל במצב נפשי לראות אותי עם מישהי למרות שכלפי חוץ היא כאילו ליברלית והכל? מה אתן חושבות? מעניין... אני עוד אכתוב יומן חלומות בסוף...
נולה

פלג^ר

New member
נולי חמודה.קראת את פשר החלומות..

של פרוייד?אם לא ממליצה עליו בחום רב.תקראי ותביני!אוהבת מוני*

הממממממממ לא ממש קראתי א ב ל

החלטתי שאני אתחיל לכתוב את החלומות שלי. מי יודע, אולי יום אחד אני אבין אותם.

למעלה