........ תגובה...... כנסי ../images/Emo8.gif
לא זקן ולא פעוט.... קודם כל אסור לפחד מחלומות... במיוחד כשאת כבר חולמת=במצב שינה. לפי ספר שאני קראתי, ואני מאמינה בו, : חלומות הם לא ממש חלומות ,, זהו נושא רציני, -למי שמתייחס עליו ברצינות. חלומות שחולמים עליהם בלילה הם מסע של הנפש במין ''עולמות מקבילים'' שלא התיישמו/התגשמו במציאות, והנפש (כשהיא בחלום) לובשת צורה של אדם אחר/דמות מקבילה,,,,,(לפי הכתוב בספר) ולכן (לפי הספר) כשאת מביטה בעצמך בחלום את מגלה (לא זקן ולא נעל) אלא : את עצמך אך שונה קצת... צבע עיניים שונה/ צבע שיער וכו'.. זה תלוי לאן הנשמה שלך מטיילת - בעולם מקביל קרוב =את תהיה דומה יותר לעצמך,, ''בעולם מקביל'' --'רחוק' יותר את תהיה פחות דומה לעצמך.. בקיצור הייתי אומרת-= פגישה עם כפילים.. אם זה מעניין אותך את יכולה לעשות אפילו ניסיון קטן ולא מזיק,, לשים לב בחלום על קרובי משפחה שלך,,, אם תיהיה מודעת בחלום את תשימי לב שהם מוכרים לך אבל,,, קצת שונים... את אפילו יכולה לגלות שזאת לא את אלא אדם אחר/אדם שאת מכירה/מעריצה.. וכמובן שאסור לפחד מזה, אני עצמי עברתי חוויה כזאת בחלום-זה מגניב
,,,, שלא לדבר על חלומות שיש לך כוחות מיוחדים..
את יכולה גם לא להאמין במה שרשמתי,, אבל ת'אמת?! שווה לבדוק.. כמובן שבספר ישנם הרבה עמודים על נושא של חלומות , כאן פשוט קיצרתי... אין בזה שום פחד וכו'... אם את חוששת בכול זאת...פשוט אל תביטי במראה כשאת במצב של חלום..