חלום צלול-חוויה מרתקת...

Uדית

New member
יכול להיות אבל אם כן זה רק מיוחד

יותר! כל הנושא אינו חד משמעי ומסתורי. מלבד זאת הייתי מתה לדעת איך אראה בתור זקנה!

Cell o phane

New member
חלום צלול זה עדיין רק חלום.

ולמעשה, דברים שגורמים לך להגדיר חלום מסוים כ"סיוט", ייתכן שבחלום צלול יראו לך הרבה פחות נוראים. לפחות ככה זה היה אצלי (בחלום צלול אחד שהיה לי פגשתי מפלצת ענקית, אמרתי לה שלום, חייכתי אליה ולחצתי לה את היד
).

לקשמי

New member
נו, באמת

טראומה לכל החיים? אם חלומות היו יכולים לגרום לטראומה אני כבר מזמן הייתי מאבדת את השפיות מרוב טראומות.
זה כולה חלום, אין פה שום דבר מפחיד. ולהיפך, אם אתה חולם על משהו מפחיד ותוך כדי כך מגלה שזה חלום, אתה כבר לא תפחד וזה אפילו יהפוך להיות כיף. הרי זה רק חלום!

yaakii

New member
אני מסכים שזה לא משפיע כמו שדברים

ישפיעו במציאות אבל אני בהחלט מרגיש הרבה פעמים ממש לא טובה גם אחרי שאני מתעורר-כמובן-אם חלמתי על משהו מפחיד/מבאס...

victoria777

New member
היו לי מלא חלומות צלולים

ולא זכור לי מזה משהו טראומטי.קודם כל יש דרכים נוספות לבדוק האם החלום צלול-אפשר להסתכל על טקסט למשל ולראות שאי אפשר באמת לקרוא את מה שכתוב שם.לפעמים גם פשוט יודעים שזה חלום ודברים שנראים מאיימים במציאות בחלום הופכים לתמימים ובלתי מזיקים.

0Phobia

New member
שום טראומה ושום אפל

אלא אם כן אתה ממש ממש ממש ממש ממש ממש רגיש ומפוחד, וגם אז תצטרך להיות נורא צלול בזמן החלום כדי לחוות את הפחד הזה, אבל זה לא נראה לי סביר. כמעט כל חלום צלול שהיה לי התחיל עם מראה ועם "היי, זאת לא אני!" והאמת היא שהתלהבתי מזה בטירוף. פחות בגלל המראה ויותר בגלל שגיליתי שאני חולמת. אם זאת המטרה שלך ובזה אתה מתרכז, יכול להיות שלא ממש תשים לב.

xXxDbZxXx

New member
........ תגובה...... כנסי ../images/Emo8.gif

לא זקן ולא פעוט.... קודם כל אסור לפחד מחלומות... במיוחד כשאת כבר חולמת=במצב שינה. לפי ספר שאני קראתי, ואני מאמינה בו, : חלומות הם לא ממש חלומות ,, זהו נושא רציני, -למי שמתייחס עליו ברצינות. חלומות שחולמים עליהם בלילה הם מסע של הנפש במין ''עולמות מקבילים'' שלא התיישמו/התגשמו במציאות, והנפש (כשהיא בחלום) לובשת צורה של אדם אחר/דמות מקבילה,,,,,(לפי הכתוב בספר) ולכן (לפי הספר) כשאת מביטה בעצמך בחלום את מגלה (לא זקן ולא נעל) אלא : את עצמך אך שונה קצת... צבע עיניים שונה/ צבע שיער וכו'.. זה תלוי לאן הנשמה שלך מטיילת - בעולם מקביל קרוב =את תהיה דומה יותר לעצמך,, ''בעולם מקביל'' --'רחוק' יותר את תהיה פחות דומה לעצמך.. בקיצור הייתי אומרת-= פגישה עם כפילים.. אם זה מעניין אותך את יכולה לעשות אפילו ניסיון קטן ולא מזיק,, לשים לב בחלום על קרובי משפחה שלך,,, אם תיהיה מודעת בחלום את תשימי לב שהם מוכרים לך אבל,,, קצת שונים... את אפילו יכולה לגלות שזאת לא את אלא אדם אחר/אדם שאת מכירה/מעריצה.. וכמובן שאסור לפחד מזה, אני עצמי עברתי חוויה כזאת בחלום-זה מגניב
,,,, שלא לדבר על חלומות שיש לך כוחות מיוחדים..
את יכולה גם לא להאמין במה שרשמתי,, אבל ת'אמת?! שווה לבדוק.. כמובן שבספר ישנם הרבה עמודים על נושא של חלומות , כאן פשוט קיצרתי... אין בזה שום פחד וכו'... אם את חוששת בכול זאת...פשוט אל תביטי במראה כשאת במצב של חלום..

xXxDbZxXx

New member
לצערי הרב............

הספר הוא לא בשפה העיברית........
(אלא ברוסית...) שם של הספר הוא (בתרגום שלי): " טראנסארפינג (מילה לועזית שהסופר המציא) של המציאות" הספר הוא בעל 5 כרכים, והחלום שלי הוא לתרגם אותם לעיברית

חלמתי..

עוד ביסודי.. אני ארכיאולוגית בפירמידה ומסביבי המון מדפים עם שלדי עצמות מפוזרים [ גולגלות מפוזרות, זרועות, וכל שאר העצתמות..] אני בראש משלחת המחקר, ופתאום אני קולטת שלא נישאר אף אחד בחדר[בפירמידה] והשלדים התחילו להתאסף לכדי שלדים שלמים..[ של בנדם] ואזלא זוכרת יותר.. אבל ידעתי שאני בחלום ושלטתי עליו חלקית.. היה לי עוד אחד. עם שליטה מלאה.. שאני עפה.. [ מה שאני הכי רוצה לעשות..] :]

yaakii

New member
חשבתי על משהו מעניין....

נכון הקטע בחלום צלול זה שאתה יודע שאתה חולם? אז זה אומר שאתה יכול לעשות מה שבא לך בחלום... ואז זה אומר שאתה יכול נגיד להגיע לביתפר שלך ואז אתה תראה שם את כל מי שאתה מכיר.... אז באותה המידה אתה יכול לעוף לחלל....ולגלות כוכבים.... לא?

StrengthHonor

New member
שלא נמצאים שמה.

(למרות שאת האמת יש לחלומות צלולים פורום משלהם) (ולמרות שאני אחד שבטבעיות חולם חלומות צלולים מאז שאני זוכר את עצמי בלי כל השיטות והשטויות) חלום צלול באמת מראה לך את התמונות שאתה רוצה לראות , אין הבדל מלפתוח צייר במחשב ולצייר לעצמך איזה ערפילית מלחלום את זה. יש לחלומות צלולים שימושיים , פסיכולוגיים. אבל לא זה..

יקי, אולי כדאי שתחבר את כל ההודעות שקשורות

לחלומות צלולים- להודעה אחת.. ? אין טעם בשלושה שרשורים שונים על אותו נושא.. :] שבוע מצויין לכולם.. :]

למעלה