חלום צלול-חוויה מרתקת...

yaakii

New member
חלום צלול-חוויה מרתקת...

בקצרה: חלום צלול הוא מצב בו אתה נצמא בעיצומו של חלום, ואתה מודע לכך שאתה חולם! הסבר מפורט מהו החלום הצלול והוראות איך לחלום חלום כזה... כאן לי עדיין לא יצא לחלום חלום כזה, אבל שמעתי סיפורים מדהימים על כאלה שחלמו! נסו ושתפו אותנו!

שומר 23

New member
הניסוי יכול להצליח רק אם..

אני אדע איך עושים את זה.. שלום לך..

אחת החוויות היותר טובות שאפשר לעבור

אבל לוקח זמן להגיע למצב של חלום צלול, זה תהליך ארוך.

yaakii

New member
פרט נמק והסבר../images/Emo2.gif

נשמח שתשתף... מה בדיוק מרגישים? כמה זמן צריך לעבוד על זה? וכל מה שקשור...

מרגישים שליטה בחלום.

לא זוכר כמה זמן עובדים על זה אבל צריך להתמיד, חובה לערוך רישום של חלומות....יש המון מדריכים. הכוונה בחלקי היתה שהשליטה היתה חלקית...שמעתי שניתן לשלוט לגמרי בחלום. אגב, כשהייתי ילד הייתי בחוג של נוער שוחר מדע.

yaakii

New member
נשמע מרתק! אני חייב לנסות בהזדמנות...

גם אני הייתי בחוג שלהם...כלומר, בחופש הגדול הייתה מין קייטנה כזאת. הייתי גם בוטרינריה
וגם במחשבים... אני מתכוון להיות שם מדריך השנה

DevilGirl92

New member
חלמתי כמה כאלה ביסודי

היום אני זוכרת אותם רק באופן מעורפל

DevilGirl92

New member
האמת שלא

לאחר שקראתי קצת על הנושא של חלומות צלולים חלמתי באופן ספונטני 3-4 חלומות כאלה. אבל כבר כמה שנים שזה לא קרה לי, כנראה כי אני לא מתייחסת לנושא הרבה

yaakii

New member
מוזר...

אני הבנתי שצריך להשקיע כמה חודשים בשביל זה וגם לעבוד: ליישם שיטות של זכירת חלומות ואז לרשום את החלומות ביומן ועוד כמה דברים...

שומר 23

New member
שבוע נפלא.. החלום שלי..

הוא כזה.. שאני פשוט עף באוויר ואני חולם את זה די הרבה פעמים.. אני מושיט את ידי לצדדים.. ומתרומם באוויר וכולם מסביב מסתכלים עלי ונגנבים.. אני עף לאן שאני רוצה.. אבל זה לא פורום פתרון חלומות.. אה ?

Sperati

New member
חלום צלול, תיזהרו..

אחרי שראיתי את ההודעה כאן על חלומות צלולים, נכנסתי לאתר והתחלתי לקרוא. תוך כדי הקריאה, נתקלתי בקטע די מפחיד, שגורם לי קצת לחשוש מכל העניין: "מבחן מציאות מצוין אך עלול גם להיות די מפחיד, מצא מראה והבט בהשתקפותך תוך שאתה שואל את עצמך "האם אני חולם ?" כשתבצע בדיקה זו בזמן חלום תגלה כי הדמות המשתקפת במראה היא של עצמך בזמן אחר ( צעיר או זקן יותר ) או אף של מישהו אחר לגמרי, כמו כן תראה חוסר התאמה בין תנועותיך שלך לבין תנועותיה של הדמות במראה." אתם לא חושבים שדבר כזה יכול לעשות טראומה לכל החיים? לראות את עצמך בתור זקן/פעוט... נראה לי יותר מדי מפחיד. מה אתם אומרים? החלומות הצלולים האלו זה עניין תמים או שאכן יש כאן איזה שהוא מוטיב אפל?

למעלה