חלום על מקום העבודה

MifletzetAnavim

New member
חלום על מקום העבודה

שלום לכולם :)

לפני כמה ימים שאלתי שאלה בנוגע לחלום שחלמתי, אך לדעתי ההודעה לא נשלחה, לכן שואלת שוב:

לפני חודש וחצי בערך חלמתי חלום, ובו ראיתי גרם מדרגות קצר שמוביל למסדרון צבוע בצבע צהוב בהיר, ולאורכו של המסדרון עומדים אנשים שמדברים ביניהם ושמחים לראותי כשאני מגיעה. המשכו של המסדרון פונה ימינה, ומצדו השמאלי ישנן מלתחות לעובדים. סופו של המסדרון הוא גינה גדולה ופורחת, עם ערוגות פרחים ושבילים בין הערוגות, כשבקצה הגינה ישנם מפלי מים קטנים וצמחים מטפסים.

שבועיים לאחר החלום ניגשתי לראיון עבודה, ובסופו של הראיון המראיינת הציעה לעשות לי סיור בסביבת העבודה שאני אמורה לעבוד בה. כשעלינו במדרגות והגענו למקום שבו אני אמורה לעבוד באופן יומיומי ראיתי לפתע את המדרגות, המסדרון ואפילו את המלתחות (כמובן שלא הייתה גינה בסוף המסדרון).

יש לציין כי מעולם לא ביקרתי במקום לפני כן, ומעולם לא שמעתי תיאור שנוגע למקום העבודה הזה. למעשה, מקום העבודה נמצא במרכז הארץ, וזמן קצר לפני שחלמתי את החלום עברתי דירה מהצפון למרכז (את מקום העבודה מצאתי לאחר חודש שגרתי במרכז).

כיצד זה יתכן שחלמתי בדיוק על המקום שבו אעבוד שבועיים קודם, ועוד בצורה כל כך מדוייקת, כולל הצבעים וכולל הרגלי האנשים במקום, כל זאת מבלי שביקרתי במקום מעולם?

אשמח לתשובה, מפורטת עד כמה שניתן, אם אפשר :)

תודה ושבוע טוב

טופי33

New member
שלום יקירה

יש אנשים שמדי פעם חולמים חלומות נבואיים .המקום כל כך מתאים לך שהיקום זימן גם את החלום על המקום וגם את העובדה שזכרת אותו {לא תמיד זוכרים חלומות}
והזכרון והחלום אימתו את העובדה שעלייך לעבוד שם ולשמוח על כך.
הצלחה רבה צפויה לך

מקסים

למעלה