חלום על המטפלת הנוקשה

אור_30

Active member
היי יקירה,

1.נחלם הלילה:

חלמתי שאני והמטפלת נפגשנו לסשן בבית הקודם שממנו אני ובת הזוג עברנו
ישבנו אני והמטפלת סביב שולחן פינת האוכל
היה יחסית רגיל ומלא הומור
בחלום כבר לא הרגשתי את ההתאהבות, רק אהבה רגילה וניטרלית
היא טענה שלא שילמתי לה על המפגש הקודם
אמרתי לה שכן שילמתי אבל שלא אתווכח איתה.
היא צחקה
אמרתי לה שהיא בנאדם מפחיד ואני זוכרת שכשאמרתי את המשפט הזה אני מסדרת פוך של מיטה
החלום התקיים כמו ב2 מרחבים בו זמנית, בפינת האוכל, וכנראה בחדר השינה
בחלום זה הרגיש שהיא ממש התגעגעה ושהייתי חסרה לה. הרגשתי את הצורך שלה בי ושהיא זקוקה לחמלה, שצריך לפעול איתה בעדינות, שהיא סתם מנופחת ותוקפנית מתוך הפגיעות שלה, ושאין עם מי לדבר, היא אטומה, צריך בדרך שלה

2. חלום הזוי שנחלם לפני כשבוע ולא הכי הבנתי, אז התעלמתי אבל ננסה
אפשר להתעלם אם לא רלוונטי, פשוט תהיתי אם יש קשר ביניהם (לא היה לי משמעותי כדי לפתוח שרשור חדש עבורו)

היינו סביב שולחן מרובע קטן עם מפה בצבע כחול, שיחקנו קלפים
אני החזקתי/עירבבתי
היא אמרה: "זו הייתה גם בחירה שלי
אני איתך ורק איתך"
חשבתי לעצמי: "איזה רק איתי? את ממקבלת" לא יודעת אם זה היה בקטע רומנטי/טיפולי

רקעים:
*לגבי החלום עם הקלפים:
יום קודם קראתי תגובות שלה לאחרים: כדי ללמוד מזה, וכדי לראות את היחס שלה לאחרים ברשת, בלי קשר אליי
הרגשתי ממנה לאורך הדרך שזה משהו מיוחד רק איתי, היא גם אמרה שפגשה המון אנשים, אבל לא כמוני

לגבי החלום הראשון מהלילה:
קמתי עם הרגשה טובה מהחלום, אבל זה הפתיע אותי שהסכמתי לסשן בחלום, כי אני לא רוצה היררכיות איתה, אין לה מספיק חמלה לזה, והיא מעורבבת. או שוות ערך וגובה עיניים, או כלום.
היא גם לא בזוגיות, וזה פחות מוערך בעיניי כמטפלת, אני יודעת שיש סיבה. היא סיפרה בעבר שזה אישו גדול אצלה, ואני רואה שיש לה אתגר עם מערכות יחסים.
(המטפלת הרכה ממש יציבה ועקבית. 6 שנים!!!!)

*באמת היה בינינו מלא הומור והבנה מעבר, לי זה הרגיש קרבה, חברות, משפחה - לא איכפת לי מה היא חושבת על זה, הרגש והחוויה הם שלי
אפשר לחסוך ממני את ה"ממשיכה לחלום עליה" כי זה לא רלוונטי.
היא אדם משמעותי עבורי ולמדתי ולומדת ממנה המון, ואני לא מצטערת על מה שהיה, להפך, שיעור עם מלא כאב אבל עם מלא זהב תחתיו.
אני חושבת שהרבה יותר קל לי לגביה, וזה עוזר לי קצת בקושי מול אמא שלי/משפחה (כי מולה כאב לי לא פחות, אז זה מכניס אותי לפרופורציות)
זה נותן לי תקווה, שיש לי את היכולת להמשיך הלאה, אני מסכימה לוותר עליה (להצעתה לפני 3 חודשים) ושאי אפשר לדעת מה יהיה בהמשך.
אני באמת מבינה שזה תלוי ביקום/אלוהים/בריאה ומצליחה הרבה יותר לשחרר, אין את הכפייתיות הזו, אובססיה, אני מרגישה כמו התעלות מעל החלק התלותי שלי!
הבנתי דרכה כמה חשובה לי כנות, וכמה אהבה לא מגיעה מתוך מרדף, אלא היא תופעת לוואי של קיום וחיבוק, מעצם היותנו
אני חושבת שאני כבר פחות מרגישה "שבורת לב"
לא יודעת אם סלחתי, אני נזהרת ממעקפים רוחניים וסליחה בטרם עת (זה טיפשי) אבל מבינה שזה היה הכרחי, שהיינו כמו שחקניות בתסריט של אלוהים

אני חושבת שממש התחזקתי ופחות תלויה באישורים מבחוץ, אני יותר מעריכה את עצמי.
אני חושבת שהייתי צריכה את הקיצוניות שלה, בעיניי זה אלים קצת, אבל זה עזר לי, לימד אותי יותר לחתוך ופחות לרדוף אחרי מה שלא.
תודה מראש |חיבוק|

נערך לאחרונה ב:

אלישבע777

Well-known member
הי אור,
החלום הראשון נפתח באופן רגוע : שלושתכן סביב השולחן, אוירה נעימה

ואפילו נחמד ומלא הומור ( צחוקים?) וגם האהבה שלך אליה, כבר הרבה פחות בוערת ומציקה. מהרקע שלך את מתארת שאת מצליחה לשחרר את האובססיה ומרגישה פחות שבורת לב.

הפתיחה נראית כמזמינה להמשך תיאור של אירועים טובים, אבל מייד יש תפנית! (כמו התפנית שחלה בחייך בעניין הזה והפכה את חייך). היא פונה אליך בדרישת תשלום! והרי את כבר שילמת. כדי לא להתווכח איתך היא צוחקת! הקטע אומר לך שהיא עדיין דמות שולטת בחייך, ואפילו הצליחה ( או לפחות ניסתה) להפחיד אותך, בסוג של הלצה או עבודה בעיניים וגם פתאום הקשר ביניכן הוא... רק עסקי!! כאילו לא היו רגשות, טיפול טוב, הדרכה, אמפתיה!! היא עדיין אוחזת בך ביום יום אבל גם מתחילה להרפות ( למעשה את מרפה ממנה ביום יום, בחלום זו היא שמרפה ממך, בכך שהיא צחקה). הנפת שמיכת הפוך בחלום, בקטע הזה, מראה שאת מעזה סוף סוף לנפנף אותה מחייך. אם היא מתבדחת על חשבון ועוד בפני חברתך ( סוג של שיימינג), את בעצם לא צריכה אותה! היא מפחידה אותך, אבל ההתאהבות בה והמשבר שזה גרם לך – זה היה שברון לב מפחיד! הגיע השעה, "לסדר את המיטה", כלומר לקום מהשינה ולהתעורר ליום חדש. הרגשות בחלום שהיא התגעגעה ואת היית חסרה לה, אינם תואמים את ההתנהגות שלה בחלום, כי הרגשות הללו הם מילוי משאלה שלך. את מאוד היית רוצה לדעת שמה שהיה ביניכן היה משהו מיוחד באמת לא רק לך, אלא גם לה! ואכן זה בדיוק מה שתארת ברקע של החלום הקודם הוא החלום השני , אבל בעצם הראשון ( משחק הקלפים)

בחלום את מבינה שהיא גם נפגעה מכל העסק וכי דרישת התשלום התוקפנית שלה, נבעה מהסיבה הזאת. אולי סוג של עקיצה קטנה, נקמה קטנה על הפגיעה שלך בכך שאת גרמת לכך שהיא ניתקה את הקשר ביניכן.

בחלום משחק הקלפים היא אמרה ש "היא רק איתך". זה מה שהיית רוצה לדעת במציאות! וברור שאת היית רוצה לדעת שזה בקטע הרומנטי בעיקר ולא רק בקטע הטיפולי (שהיה מצויין), אבל הוא קשר של "רופאה – חולה". היא טיפלה בך יפה, במטרה לקדם אותך כך, שיבוא יום ולא תזדקקי לה! קשר של טיפול עם חמלה וגם קשר עסקי של פרנסה ורווח! אבל את בחלום הזה... "עירבבת את הקלפים", דימוי יפה למה שאכן קרה במציאות! "האהבה מקלקלת את השורה"! את גרמת לקשר העסקי להיות קשר של אהבה ותלות חזקה, עד כדי התמכרות ואובססיה. והסוף היה... שהמשחק הסתיים בלא כלום, בחוסר ודאות, באי התממשות המשאלה. השולחן המרובע עם המפה הכחולה, מציינים מקום קטן ונחמד, אבל לא אינטימי. מקום שאפשר לשחק בו, אבל לא יותר מזה. את רצית יותר! והיא מה? בחלום את מקווה שהיא רצתה יותר, אבל לא היית בטוחה בכך. במציאות אכן היא לא רצתה יותר! היא רצתה פחות! או לפחות חששה לרצות יותר. היא הבינה שאסור לה "לערבב את הקלפים", כי היא המטפלת ועוד מטפלת נוקשה!

אשמח לחוות דעתך על הפרושים.

אור_30

Active member
תודה רבה יקירה!
להלן הפידבק שלי
|חיבוק|

החלום הראשון נפתח באופן רגוע : שלושתכן סביב השולחן, אוירה נעימה. היינו רק אני והמטפלת כפי שציינתי פעמיים בתחילת החלום, ישבנו בפינת האוכל של הבית הקודם שלי עם בת הזוג

ואפילו נחמד ומלא הומור ( צחוקים?) וגם האהבה שלך אליה, כבר הרבה פחות בוערת ומציקה. מהרקע שלך את מתארת שאת מצליחה לשחרר את האובססיה ומרגישה פחות שבורת לב.

הפתיחה נראית כמזמינה להמשך תיאור של אירועים טובים, אבל מייד יש תפנית! (כמו התפנית שחלה בחייך בעניין הזה והפכה את חייך). היא פונה אליך בדרישת תשלום! והרי את כבר שילמת.
כדי לא להתווכח איתך היא צוחקת! היא צחקה שאמרתי שהיא מפחידה, אני זו שלא התווכחה. הקטע אומר לך שהיא עדיין דמות שולטת בחייך, ואפילו הצליחה ( או לפחות ניסתה) להפחיד אותך, בסוג של הלצה או עבודה בעיניים היא התכוונה ברצינות וגם פתאום הקשר ביניכן הוא... רק עסקי!! נכון והזוי שכך השתנה כאילו לא היו רגשות, טיפול טוב, הדרכה, אמפתיה!! היא עדיין אוחזת בך ביום יום אבל גם מתחילה להרפות ( למעשה את מרפה ממנה ביום יום, בחלום זו היא שמרפה ממך, בכך שהיא צחקה).
הנפת שמיכת הפוך בחלום, בקטע הזה, מראה שאת מעזה סוף סוף לנפנף אותה מחייך. מעניין
אם היא מתבדחת על חשבון ועוד בפני חברתך ( סוג של שיימינג), את בעצם לא צריכה אותה! היא מפחידה אותך, אבל ההתאהבות בה והמשבר שזה גרם לך – זה היה שברון לב מפחיד! הגיע השעה, "לסדר את המיטה", כלומר לקום מהשינה ולהתעורר ליום חדש. הרגשות בחלום שהיא התגעגעה ואת היית חסרה לה, אינם תואמים את ההתנהגות שלה בחלום, כי הרגשות הללו הם מילוי משאלה שלך. יכול להיות. אבל אני חושבת שהיא לא אמיתית עם עצמה עד הסוף. בעברה היא הייתה אדם מרצה ותלותי, ("הטיפול" שלה בעצם עוזר לצאת מתלות.. ) והפכה להיות בצד השני של "לא צריך כלום ומסתדר לבד", לדעתי זה קיצוני, גם מדברים שהיא סיפרה לי בעבר.
לדעתי היא מסוג האנשים שכל דבר חותכים, מוחקים, בלי לנסות להתמודד, בשם ה"ההחלמה" מתלות, וזה ממש קיצוני בעיניי! זו לא עצמאות זו כבר בריחה. אני מבינה את זה כשלב ביניים, מאוד חשוב. אך ממש לא כיעד סופי, היא תקועה בזה.

את מאוד היית רוצה לדעת שמה שהיה ביניכן היה משהו מיוחד באמת לא רק לך, אלא גם לה! ואכן זה בדיוק מה שתארת ברקע של החלום הקודם הוא החלום השני , אבל בעצם הראשון ( משחק הקלפים) (y)

בחלום את מבינה שהיא גם נפגעה מכל העסק וכי דרישת התשלום התוקפנית שלה, נבעה מהסיבה הזאת. אולי סוג של עקיצה קטנה, נקמה קטנה על הפגיעה שלך בכך שאת גרמת לכך שהיא ניתקה את הקשר ביניכן. לא חושבת, היא לא עושה דווקא, וגם לימדה אותי לא לעשות, אני מודה על זה. לדעתי היא פשוט מתוסבכת עם עצמה. נעדרת אהבה עצמית ומעורערת גבולות (או שאין גבולות, או שהם חריפים מדי)

בחלום משחק הקלפים היא אמרה ש "היא רק איתך". זה מה שהיית רוצה לדעת במציאות! וברור שאת היית רוצה לדעת שזה בקטע הרומנטי בעיקר ולא רק בקטע הטיפולי (שהיה מצויין), אבל הוא קשר של "רופאה – חולה". היא טיפלה בך יפה, במטרה לקדם אותך כך, שיבוא יום ולא תזדקקי לה! קשר של טיפול עם חמלה וגם קשר עסקי של פרנסה ורווח! אבל את בחלום הזה... "עירבבת את הקלפים", יפה דימוי יפה למה שאכן קרה במציאות! "האהבה מקלקלת את השורה"!
את גרמת לקשר העסקי להיות קשר של אהבה ותלות חזקה, עד כדי התמכרות ואובססיה. יש לי את החלק שלי בהחלט, אך גם לה יש את שלה. זה שהיא לא לוקחת אחריות ובורחת בעיניי אומר הרבה, אבל המערכת שלי לאט לאט תשתכנע, בקצב שלה
והסוף היה... שהמשחק הסתיים בלא כלום, בחוסר ודאות, באי התממשות המשאלה. השולחן המרובע עם המפה הכחולה, מציינים מקום קטן ונחמד, אבל לא אינטימי. מקום שאפשר לשחק בו, אבל לא יותר מזה. נכון, זה התחיל ממש אינטימי, כי הייתי במקום אחר ומאוד מדמם וילדותי. לדעתי גדלתי כ"כ בתהליך איתה, עד שהפער בינינו הצטמצם משמעותית, וזה כבר הפסיק להיות נכון, כי לא רציתי להיות עוד המעריצה. אח"כ התחלתי לראות גם את החסרונות שלה (לעומת ה"אלוהים" שעשיתי ממנה)
את רצית יותר! והיא מה? בחלום את מקווה שהיא רצתה יותר, אבל לא היית בטוחה בכך. במציאות אכן היא לא רצתה יותר! היא רצתה פחות! או לפחות חששה לרצות יותר. היא הבינה שאסור לה "לערבב את הקלפים", כי היא המטפלת ועוד מטפלת נוקשה! אולי

חלום נוסף בדרך - הפעם משמעותי על אמא שלי

אלישבע777

Well-known member
תודה רבה יקירה!
להלן הפידבק שלי
|חיבוק|

החלום הראשון נפתח באופן רגוע : שלושתכן סביב השולחן, אוירה נעימה. היינו רק אני והמטפלת כפי שציינתי פעמיים בתחילת החלום, ישבנו בפינת האוכל של הבית הקודם שלי עם בת הזוג

הפתיחה נראית כמזמינה להמשך תיאור של אירועים טובים, אבל מייד יש תפנית! (כמו התפנית שחלה בחייך בעניין הזה והפכה את חייך). היא פונה אליך בדרישת תשלום! והרי את כבר שילמת.
כדי לא להתווכח איתך היא צוחקת! היא צחקה שאמרתי שהיא מפחידה, אני זו שלא התווכחה. הקטע אומר לך שהיא עדיין דמות שולטת בחייך, ואפילו הצליחה ( או לפחות ניסתה) להפחיד אותך, בסוג של הלצה או עבודה בעיניים היא התכוונה ברצינות וגם פתאום הקשר ביניכן הוא... רק עסקי!! נכון והזוי שכך השתנה כאילו לא היו רגשות, טיפול טוב, הדרכה, אמפתיה!! היא עדיין אוחזת בך ביום יום אבל גם מתחילה להרפות ( למעשה את מרפה ממנה ביום יום, בחלום זו היא שמרפה ממך, בכך שהיא צחקה).
הנפת שמיכת הפוך בחלום, בקטע הזה, מראה שאת מעזה סוף סוף לנפנף אותה מחייך. מעניין
אם היא מתבדחת על חשבון ועוד בפני חברתך ( סוג של שיימינג), את בעצם לא צריכה אותה! היא מפחידה אותך, אבל ההתאהבות בה והמשבר שזה גרם לך – זה היה שברון לב מפחיד! הגיע השעה, "לסדר את המיטה", כלומר לקום מהשינה ולהתעורר ליום חדש. הרגשות בחלום שהיא התגעגעה ואת היית חסרה לה, אינם תואמים את ההתנהגות שלה בחלום, כי הרגשות הללו הם מילוי משאלה שלך. יכול להיות. אבל אני חושבת שהיא לא אמיתית עם עצמה עד הסוף. בעברה היא הייתה אדם מרצה ותלותי, ("הטיפול" שלה בעצם עוזר לצאת מתלות.. ) והפכה להיות בצד השני של "לא צריך כלום ומסתדר לבד", לדעתי זה קיצוני, גם מדברים שהיא סיפרה לי בעבר.
לדעתי היא מסוג האנשים שכל דבר חותכים, מוחקים, בלי לנסות להתמודד, בשם ה"ההחלמה" מתלות, וזה ממש קיצוני בעיניי! זו לא עצמאות זו כבר בריחה. אני מבינה את זה כשלב ביניים, מאוד חשוב. אך ממש לא כיעד סופי, היא תקועה בזה.

את מאוד היית רוצה לדעת שמה שהיה ביניכן היה משהו מיוחד באמת לא רק לך, אלא גם לה! ואכן זה בדיוק מה שתארת ברקע של החלום הקודם הוא החלום השני , אבל בעצם הראשון ( משחק הקלפים) (y)

בחלום את מבינה שהיא גם נפגעה מכל העסק וכי דרישת התשלום התוקפנית שלה, נבעה מהסיבה הזאת. אולי סוג של עקיצה קטנה, נקמה קטנה על הפגיעה שלך בכך שאת גרמת לכך שהיא ניתקה את הקשר ביניכן. לא חושבת, היא לא עושה דווקא, וגם לימדה אותי לא לעשות, אני מודה על זה. לדעתי היא פשוט מתוסבכת עם עצמה. נעדרת אהבה עצמית ומעורערת גבולות (או שאין גבולות, או שהם חריפים מדי)

בחלום משחק הקלפים היא אמרה ש "היא רק איתך". זה מה שהיית רוצה לדעת במציאות! וברור שאת היית רוצה לדעת שזה בקטע הרומנטי בעיקר ולא רק בקטע הטיפולי (שהיה מצויין), אבל הוא קשר של "רופאה – חולה". היא טיפלה בך יפה, במטרה לקדם אותך כך, שיבוא יום ולא תזדקקי לה! קשר של טיפול עם חמלה וגם קשר עסקי של פרנסה ורווח! אבל את בחלום הזה... "עירבבת את הקלפים", יפה דימוי יפה למה שאכן קרה במציאות! "האהבה מקלקלת את השורה"!
את גרמת לקשר העסקי להיות קשר של אהבה ותלות חזקה, עד כדי התמכרות ואובססיה. יש לי את החלק שלי בהחלט, אך גם לה יש את שלה. זה שהיא לא לוקחת אחריות ובורחת בעיניי אומר הרבה, אבל המערכת שלי לאט לאט תשתכנע, בקצב שלה
והסוף היה... שהמשחק הסתיים בלא כלום, בחוסר ודאות, באי התממשות המשאלה. השולחן המרובע עם המפה הכחולה, מציינים מקום קטן ונחמד, אבל לא אינטימי. מקום שאפשר לשחק בו, אבל לא יותר מזה. נכון, זה התחיל ממש אינטימי, כי הייתי במקום אחר ומאוד מדמם וילדותי. לדעתי גדלתי כ"כ בתהליך איתה, עד שהפער בינינו הצטמצם משמעותית, וזה כבר הפסיק להיות נכון, כי לא רציתי להיות עוד המעריצה. אח"כ התחלתי לראות גם את החסרונות שלה (לעומת ה"אלוהים" שעשיתי ממנה)
את רצית יותר! והיא מה? בחלום את מקווה שהיא רצתה יותר, אבל לא היית בטוחה בכך. במציאות אכן היא לא רצתה יותר! היא רצתה פחות! או לפחות חששה לרצות יותר. היא הבינה שאסור לה "לערבב את הקלפים", כי היא המטפלת ועוד מטפלת נוקשה! אולי

חלום נוסף בדרך - הפעם משמעותי על אמא שלי
הי אור,

תודה על חוות הדעת. אשמח אם בעתיד כתבי מה נכון ומה לא נכון ולתקן או להסביר מה שהיה לא נכון. זה יעזור לי מאוד! חלק ניכר של חוות הדעת כאן הוא רקע מן המציאות ולא חוות דעת לחלום. רקע בחוות דעת ממש אינו עוזר לי לדעת איך היה הפרוש שלי! אם תרצי לקרוא מה כאן הוא רקע - אשמח לשלוח לך בפרטי, כדי שתדעי איך לכתוב, קצר ולעניין.

אור_30

Active member
זה בדיוק מה שעשיתי
זו החוו"ד שלי, לא רואה בזה בעיה.
פרפקציוניזם הוא מעייף ומיותר

למעלה