חלום על בגרות במתמטיקה

חלום על בגרות במתמטיקה

שלום!
כיף שיש פורום על פירוש חלומות :)
ברצוני לשתף אתכם על חלום שכבר המון שנים "בא לבקר" אותי וכל פעם זה אותו דבר: אני תלמיד תיכון, ממש לפני בגרות במתמטיקה, ואז אני קולט שאני לא יודע כלום ופשוט שנה שלמה לא השקעתי במקצוע ואפילו לא פתחתי מחברת. זה תמיד יום לפני בגרות ואני כל החלום עוסק בלנסות להשלים את החומר או ללמוד אבל בינתיים הזמן אוזל ואני לא מצליח לעשות כלום...
יש לציין שכבר תיכון סיימתי ממזמן... האם יש פירוש לחלום הזה? אני הבנתי מאנשים שהוא חלום די נפוץ והרבה חולמים את החלום הזה בשינויים כאלו ואחרים.

תודה מראש!
מתן.

ga26

Member
שלום, על מנת לפרש חלום צריך לדעת על עצמך

מה מעסיק אותך, מה מדאיג אותך.
על פניו בלי לדעת עליך כלום אני יכול רק לנחש.
יש מצב שאתה חושש שאתה לא מספיק לעשות את כל מה שאתה שואף או רוצה לעשות בחייך.
החלום מדבר על בגרות - יתכן שמדובר בדברים שקשורים להתבגרות. אתה גדל ומתבגר ולא מרגיש שהספקת לעשות כל מה שרצית לעשות עד גיל זה. אתה מרגיש שאתה נאלץ להיכנס לסוג של מירוץ בחיים ולא בטוח שתספיק.
&nbsp
תן לנו פרטים ונוכל לפתור טוב יותר.

וואו, זה ממש נכון מה שרשמת!

בול מה שאני מרגיש... לא להאמין איך זה בא לידי ביטוי בחלום! :)

זאת תופעה ידועה

רוב האנשים חולמים לפעמים שהם חוזרים לבית הספר התיכון, ושהם לא מצליחים בו. מתמטיקה מציינת את הכמויות, וכך גם זמן. הזמן אוזל, הכמויות אוזלות, הכול אצלך מנסה להיות מחושב אבל נאבד לך מתחת לידיים.
&nbsp

בהחלט

דווקא הייתי תלמיד מצטיין בבית הספר, אבל תמיד הייתי מחושב והלכתי "לפי רשימה" עם תכניות מה לעשות, אבל אחרי הצבא זה קצת התפקשש... בכל מקרה, בבית הספר מתמטיקה תמיד היה "הסיוט שלי".

אני אוהב פיסיקה

אבל לא עם נוסחאות אלא פיסיקה פילוסופית, כמו בספר "קיצור תולדות הזמן". זה מרתק ומסביר משמעויות של היקום כמו ספרות ופילוסופיה.
&nbsp

למעלה