חלום נחמד ביותר שחלמתי!

ally15

New member
חלום נחמד ביותר שחלמתי! ../images/Emo13.gif

חלמתי שזינה וגבי נמצאות באיזו כנסיה או משהו, כנראה הייתה חתונה, והן הבריחו משם גפילטע פיש! הן נכנסו למכונית שחיכתה להן בחוץ (?) והתחילו לריב על הגפילטע!!! זה היה כל כך מצחיק...זה היה כאילו ראיתיפרק בסגנון ADITL כשקמתי בבוקר לא הפסקתי לצחוק...מאיפה זה בא לי?!?
אביב

נשמע מדליק

לפני כמה יומיים חלמתי שיש פרקים של זינה שצילמו והחליטו לא לשדר ואיכשהו הצלחנו להשיג אותם וראינו אותה, והם היו ממש מעניינים. אני כבר לא זוכרת מה קרה בהם, אבל כשהתעוררתי דווקא זכרתי די טוב. גם הלילה חלמתי על זינה. נרדמתי כשאני מנסה לחשוב מה אני הולכת לעשות בסצנות הקרב העיקריות של התסריט שלי וכל הלילה דהרו לי אנשים בחלום ירויי חיצים.

*neta*

New member
מה כולם חולמים על זינה חוץ ממני ../images/Emo35.gif

תגידו, מה אתם עושים לפני שאתם הולכים לישון..אוכלים שותים מש הו מיוחד?? אולי גם לי יבוא חלום....

ally15

New member
תראי זינה לפני השינה....

זה מתכון בטוח לחלומות על זינה....
אביב

*neta*

New member
לראות זינה לפני השינה??

ואחר כך ללכת לישון? אחרי שראיתי זינה? לא נראה לי שאני ארדם....

האמת היא שניתן להזמין חלומות

זה דורש קצת שליטה, אבל האמת היא שקיוויתי שבחלום תופיע לי התשובה למה אני צריכה לעשות בסצנה (לא חשבתי שזה בעצם יהיה לא כ"כ נעים לחלום על סצנות קרב).

*neta*

New member
להזמין חלום? כיצד?

תני את מספר ה
ואני מזמינה חלום לכל הפורום, על חשבוני!!
ועכשיו ברצינות....באמת אפשר לאפשר להזמין חלומות? אני אנסה הלילה לחשוב זינה זינה זינה (במקום שיט מה השעה מחר יש שעת אפס!!)

Dafi the Mighty

New member
חמוטל...

אני כל הזמן חולמת על כל מיני סצנות שאני ממציאה מהראש. היום חלמתי על משהו כזה. אבל בדר"כ החלומות שלי מאד מוזרים וחסרי זינה (שנה שעברה כל יום חלמתי עליה, אבל השנה זה כבר לא אותו הדבר), אבל דווקא היום חלמתי משהו בנושא. חלמתי שהיא וארס יורדים במדרגות, ואני חושבת שארס כל הזמן ניסה להגיד לה שהוא אוהב אותה, אני לא זוכרת מה היא ענתה לו, או מה היה הדיאלוג, אבל זה היה מוזר... בכל מקרה, הם לא הגיעו לקרקע לעולם...

נשמע מעניין. מה דעתך לעשות מזה

פנפיק? זינה וארס יורדים במדרגות של מקדש. ארס מנסה להדביק את זינה, אבל היא ממהרת. ממהרת למה? דפי תגיד!

Dafi the Mighty

New member
הקדמתי אותך! ../images/Emo3.gif

התחלתי לכתוב על זה כבר בשיעור ביולוגיה- אמרתי לך שהייתי דיי מרוגזת. אחת הדרכים הטובות להרגיע אותי (ולגרום לי להעביר את השיעור מבלי להירדם) זה כתיבת סיפורים. אז התחלתי לכתוב סיפור, זה בתהליכים...

אורן פה!

New member
מגניב לאללה!

אני זוכר שחלמתי על זינה רק חלום אחד... אני לא זוכר מה בדיוק קרה בו אבל זינה הרגה את גבריאל והיא חזרה בתור רוח (?!) והרגה את זינה... זה לא היה כל כך מצחיק...

ally15

New member
היו לי הרבה חלומות על זינה...

ועל גבריאל,וגם על אוטוליקוס ואראס, רובם נורא מצחיקים כמו החלום האחרון (אמממ...לוסי מגיעה לבר מצווה של בן דוד שלי, אומרת לי שהיא צריכה לדבר איתי ולוקחת אותי לשירותים שהיו באולם...מכאן אני כבר לא זוכרת כי הכל היה מעורפל
) ולמה לא לראות זינה לפני השינה? לי זה עזר...וככה גם אפשר להירדם בחיוך...

*neta*

New member
רק אני לא חלמתי..... ../images/Emo35.gif

זה שיהיה לי חיוך על הפנים נכון....
אני פשוט לא יכולה להרדם אחרי זינה. לא יודעת למה משום מה אחרי זינה יש לי פתאום אנרגיה.... ולמה כולם חולמים על זינה חוץ ממני...

גם לי יש המון אנרגיה אחרי זינה

אם אני לבד אני מתחילה לבעוט באויר ולקפוץ וכל מיני שטויות כאלה. בכל אופן, יקירתי, נסי מה שאמרתי. הלילה לפני השינה שבי בריכוז ותגידי "אני רוצה לחלום על זינה". זה לא יקרה אולי בפעם הראשונה, אבל זה עשוי לעבוד, ולך אין מה להפסיד. ד"א - אם תנסי לחלום בהקיץ על זינה ברגעים האחרונים לפני שאת נרדמת זה גם יעזור.

*neta*

New member
אוקיי תודה ../images/Emo51.gif

ננסה היום ומחר והיום שאחריו ואחריו.....עד שזה יגיע!! ושזה יגיע...אתם תדעו.

Dafi the Mighty

New member
התחלנו לדבר על חלומות, הא?

לי יש טונות של חלומות. חלמתי פעם שאני פוגשת את זינה כשהיא משחקת במירוץ מכוניות כזה קטן, ואני אומרת לה שהיא פשוט יפה. היא מחייכת חיוך מתוק ואחרי זה אנחנו הולכות ליד איזה מסלול כזה. חלום אחד שהלכתי לטיול, ולקראת סיומו ג´וקסר הציע לי שאני אמשיך לטייל איתו. כולם התארגנו ללכת, אבל אני החלטתי שאני אלך עם ג´וקסר. נראה לי שהייתי אז גבריאל... המון, המון. חבל שעכשיו כבר אין. ואם יש, אז פעם ב, וחלומות מעצבנים.

shiri_b

New member
אני חלמתי משהו

כמו פעמיים על זינה וזה היה חלומות ממש מוזרים. באחד מהם היא הייתה ביום הולדת שלי ואת השני אני בכלל לא זוכרת... אני לא יכולה לראות זינה לפני השינה כי אז אני לא יכולה לישון אני משחזרת את כל הפרק בראש ואז מלאת אנרגיה..

xena 17

New member
רוב החלומות שלי על זינה....

היו בעיקר שאני משתתפת בסידרה וגם לי יש חברה מאוד טובה כמו גבריאל, ואני והיא מצטרפות אליהן ועוזרות להן להלחם ברשע. אני זוכרת חלום אחד שבאתי לבית של לוסי והתחלתי לשאול אותה כל מיני שאלות. שני

גם לי היה חלום!!!

חלמתי שאני, זינה, ועוד 3 דוגמנים ושלוש דוגמניות היינו בתוך מן משאית ריקה כזאתי שמעבירה רהיטים מבית לבית, ורקדנו לצלילי spice up your life של הספייס גירלס... אחרי זה קפצנו מהמשאית ונחתנו על חוף הים והמשכנו לרקוד לאותה מוסיקה והקטע המגניב היה, שזה היה כמו בקליפ באמ טי וי עם כיאוגרפיה וזוויות צילום והכל

למעלה