חלום מתגשם הודעה מיועדת לכל הפורום

חלום מתגשם הודעה מיועדת לכל הפורום

אין לי מילים אחרות כדי לתאר את זה. החנות הרשמית הראשונה של חברת הכדורסל and 1. מאז הקמת החברה בשנת 93, הרבה אנשים כמוני מנסים למצוא את מוצרי and 1. זה החל כסתם טי שרטים, אבל כיום החברה מוצאת את עצמה ביותר מ125 מדינות ברחבי העולם. יותר מעשרים אחוז [20] מכלל שחקני הNBA לובשים ומפרסמים את מוצרי החברה ביניהם: סטפן מרבורי [ניו-יורק ניקס], האלוף הטרי בן וואלאס [דטריוט פיסטונס], ראפר אלסטון[מיאמי היט], וג'ייסון 'שוקולד לבן' וויליאמס מהגריזליז. תרבות הסטריטבול תופסת תאוצה גם לאור הקבוצה אשר הוקמה עבור חברת and 1. מידי שנה חברת and 1 מוציאה מיקסטייפ עבור צרכנים שם ניתן לראות כיצד משחקים כדורסל רחוב (כדורסל ללא חוקים). ניתן לקנות את אותו מיקסטייפ אשר יצא (שישי במספר) עבור 50 ש"ח. כמו כן ניתן לרכוש את הנעלים של and 1 בחנות הזו ומוצרים אחרים כמו : כובעים חולצות גופיות משחק כדורים מיזעים וכו' החנות ממוקמת ברחוב יורדי הסירה 1 בת"א בחנות יש פארקט מושקע שמשתרע לאורך כל החנות. לאורך חודש יולי, לרגל הפתיחה ינתן פוסטר מעוצב כמתנה בכל קניה בחנות. בקרוב, יפתח מועדון החברים הרשמי של AND1 אשר יקנה הנחה קבועה והפתעות לחבריו, ואף אולי תחרות סטריטבול נושאת פרסים . לפרטים נוספים או שאלות יש לשרשר תגובות או לפנות אליי לאיי סי קיו 240-182-215 או לאי מייל שלי [email protected] אני מקווה שעוד בהופעה של מומי לוי ניתן יהיה לראות אותי אם אלונים של החנות, ואף במסיבות היפ הופ קורובות. אז עזרו לחנות להצליח כי זה באמת חלום שהתגשם. המשך יום נעים

זה העניין !!!

אני מכיר את אלכס מג'יפה הוא חבר טוב שלי אבל אם כל הכבוד לאלכס ויש כבוד הוא שוחט בכל הנוגע למוצרי and 1 ובחנות הזו אתם לא יודעים כמה המחירים נוחים בחייכם את המיקסטיים אתה לא יכול להשיג ב50 ש"ח אפילו בניו יורק

הוא שוחט על הכול ../images/Emo88.gif

מזלו שיש לו דברים כאלה מהממים, שאפשר קצת לסלוח על זה.

אתה מפספס את הרעיון של כל העניין !

אני לא העלתי את ההודעה הזו על מנת להגיע למסקנה מי דורש יותר עבור המוצרים שלו לאזעזל יש אצל אלכס דברים שלא ניתן להשיג בשום מקום בארץ אבל למען השם חנות של and 1 ה חלום פשוטו כמשמהו פשוט מאוד חלום המחירים אינם בשמיים וכיוון שאני יודע שהחברה הזו משרתת הרבה חובבי ראפ בעולם בכלל ובארץ בפרט זה יהיה נחמד שתהיה חנות כזו לברוח אליה כאשר אנחנו מקבלים דמי כיס ,משכורת צבאית,משכורת בכלל הוא מאיפה שלא יהיו מקורות ההכנסה שלכם אני יודע את זה תמיד שאני הייתי מרוויח משהו זה היה אוטומטית יוצא על מוצרי and 1 כי העובדה היא שאין על המוצרים שלהם ביגוד או הנעלה you name it

אתה מפספס את הרעיון של כל העניין !

אני לא העלתי את ההודעה הזו על מנת להגיע למסקנה מי דורש יותר עבור המוצרים שלו לאזעזל יש אצל אלכס דברים שלא ניתן להשיג בשום מקום בארץ אבל למען השם חנות של and 1 ה חלום פשוטו כמשמהו פשוט מאוד חלום המחירים אינם בשמיים וכיוון שאני יודע שהחברה הזו משרתת הרבה חובבי ראפ בעולם בכלל ובארץ בפרט זה יהיה נחמד שתהיה חנות כזו לברוח אליה כאשר אנחנו מקבלים דמי כיס ,משכורת צבאית,משכורת בכלל הוא מאיפה שלא יהיו מקורות ההכנסה שלכם אני יודע את זה תמיד שאני הייתי מרוויח משהו זה היה אוטומטית יוצא על מוצרי and 1 כי העובדה היא שאין על המוצרים שלהם ביגוד או הנעלה you name it

אתה מפספס את כל הרעיון

של התגובה שלי. בסך הכול הערתי הערה על אלכס ועל החנות, מוצרים של AND1 לא ממש מעניינים אותי. לא צריך ישר לקפוץ עוד פעם, כבר הבנו שאתה מתלהב מהחנות החדשה הזו.

idk

New member
חחחחחזזזזזזקקקקק

וכל מילה אחרת מיותרת.

Silly A

New member
רק עכשיו מתחבר לי...

שאתה ליאוריקל... פעם היה לי שיר שלך על המחשב חח... לפני המון זמן... נדמה לי שהוא היה טוב... בקשר לחברה, אני לא הכי מתלהב מבגדים וכו'... לא עושה לי את זה, אבל חפיף, נעבור ונקנה.

נכון אומנם זה אני !!!

תודה על הפרגון אני שמח שאהבת את אותו שיר שהיה לך על המחשב ותעבור אולי באמת ימצאו חן בעיניך מספר מוצרים

Dungeon

New member
יש לי נעליים שלהם :)

הם עלו לי 65$ בארה"ב. אבל המחירים של הבגדים שלהם יקרים אפילו בארה"ב (מכנסי אימון ב-30$ זה לא זול).

hevel

New member
יש לי שתי מכנסים קצרים שלהם

וזה מעצבן כי אין להם כיסים דוגרי, אני לא מבין מה מתלהבים מהם, לא משהו מיוחד...

depon

New member
יההההההה אחרי מאות סירטונים במחשב

אני סוף סוף אזכה לקנות תמקורי איזו התרגשות למרות שאנד 1 לא זול בלשון המעטה יהיה כיף ללכת לשם

Man½Amazing½

New member
בהחלט שווה...

http://www.salnews.com/new/news-open.asp?IDNews=11244 לא הייתי בחנות הזאת עדיין, אבל חזרתי מאילת עם שני מכנסיים שלהם שהם הכי יפים שיש לי

למעלה