חלום מטריד לנערה בגילי

Rotem Gersh

New member
חלום מטריד לנערה בגילי

שלום, שמי רותם. אני בת 17 בקרוב. וחלמתי הלילה חלום דיי מטריד לגילי שאספר אותו עכשיו, אבל לפני זה אני רוצה קצת לספר מה קורה כרגע בחיי.
לפני כחודש הכרתי נער בגילי מביה"ס שלי, נורא התחברנו ונורא נקשרנו והתחילו להתפתח בנינו רגשות, והוא רוצה להתקדם שנתחיל לצאת וכ"ו.. ואני לעומת זאת מאוד רוצה אבל לא יכולה מבחינת התקופה הקרובה עקב סיבות אישיות(אחת מהן היא אמא שלי- שלא הכי מרוצה שכרגע יהיה לי חבר) ואני בעצם נורא רוצה שייתן לי זמן ונדחה את זה לתקופה מאוחרת יותר.
החלום מתחיל כך:
אני נמצאת במין מועדונית כזאת, מקום קטן, שעושים בו הפעלות, אני ממש לא יודעת לתאר את המקום. אני ישבתי על שולחן שהיה שם, וממולי הייתה מראה. החדר היה דיי חשוך. ופתאום נפתחת הדלת והמישהו שדיברתי עליו הוא זה שפתח, הוא מזהה אותי, וקורא לי "רותם" אני מסרבת להסתובב ומסתכלת על עצמי במראה, אני מתביישת ממנו, והוא קורא לי עוד פעמיים, ואני שוב מסתכלת על עצמי במראה ואז אני קוראת לו "בוא" והוא בא ואנחנו מדברים (חשוב לי לציין שגם במציאות אנחנו נורא מתביישים אחד מהשני.. אפילו לא יצא לנו לדבר פנים מול פנים) הוא מספר לי שהיום האזכרה של סבא שלו (סבא שלו נפטר לפני כשבועיים בערך) ומפה... קופצים תמונה. אני בת 17.. אני בהריון.. ואני יולדת. אני נמצאת בבית חולים פרטי.. רק אני והרופא בלידה. לא ראיתי את הלידה, ראיתי ישר את התינוקת. התינוקת הייתה נורא גדולה 6 קילו.. וישר שלחתי למישהו שסיפרתי עליו קודם תמונה של התינוקת וסיפרתי לו שילדתי, למרות שידעתי שהתינוקת ממש לא שלו, מה שמאוד הפריע לי וכאב לי שהתינוקת היא לא תינוקת משותפת שלנו. שוב קופצים תמונה.. הפעם המשפחה שלי.. המשפחה שלי ממש קשה לה לקבל אותי, הם נורא כועסים, במיוחד אמא שלי, הם מסכימים לגדל את התינוקת אבל הם נורא נוזפים בי. הם שואלים כל הזמן איך עשיתי את זה... למה עשיתי את זה.. מה חשבתי לעצמי? ואני.. כ"כ מבולבלת... וכ"כ לא מבינה... כי הרי אני רק בת 17 ואף פעם לא קיימתי יחסי מין. אני מנסה להסביר להם שבאמת לא קיימתי יחסי מין ובגלל זה נורא קשה לי להאמין איך הכל קרה.. הם לא מאמינים לי ואפילו קצת צוחקים ולועגים. ואני שואלת את עצמי "אם כן קיימתי? איך זה שאני לא זוכרת?" חשבתי וחשבתי וחשבתי... ולא הגעתי לשום פיתרון ולשום הבנה.

ככה נגמר החלום.

טופי33

New member
שלום לך רותם היקרה

תינוק ולידה בחלום מצביעים על רעיון ויוזמה כלשהם ,על פי הרקע שציינת נראה שמדובר ברעיון של חבר.
את "מחפשת"במציאות דרך לאפשר את החברות הזו.
ההתנגדות של הסביבה משקפת את ההתנגדות שציינת לחבר בכלל.
נוסף על כך את חשה שלא סומכים עלייך ולא מאמינים בך וזה במציאות ובחלום יותר מתסכל אותך מעצם ההתנגדות,
את מכירה את עצמך ומודעת לעצמך ולכן את מביטה במראה ,את רוצה בחברות שיהיו בה בעיקר שיחות נפש ,שיתוף כמו בחלום שנאמרו דברים על הסבא.
בהצלחה רבה.

למעלה