חלום מוזר

לי12345

New member
חלום מוזר

חלמתי שאני באמצע משהו, אכילה או כל פעולה אחרת ופתאום הכל מסביבי נעלם. כל החפצים שהיו סביבי נעלמו ונשאר חלל ריק לגמרי כשרק אני בתוכו. והרגשתי מתוסכלת שאני לא יכולה להמשיך במה שעשיתי. לאחר מכן הכל חזר אבל לא מאותו מקום שהפסיק. זה חזר על עצמו כמה פעמים וכל פעם הרגשתי רע עם זה שמה שהיה פתאום נעלם. בפעמים האחרות אני לא לבד אלא זה קורה גם לאנשים אחרים שמסביבי. הקירות כן קיימים אבל אין שום דבר בתוכם. בפעמים האחרות שזה קרה היה איש זקן נורא שאם מישהו מאד רצה להמשיך בפעולה שעשה הזקן נתן לו צב קטן להחזיק ביד והזקן החזיר לו את מה שהיה לו קודם.

הי לי

ברוכה הבאה לפורום
אנא שימי לב להוראות כתיבת הודעה בפורום. השלימי את הפרטים החסרים (הם כתובים בהודעה הראשית וכן בהודעה הפותחת שרשור זה) ולאחר מכן נוכל לנסות לפרש את חלומך.

לי12345

New member
חלום מוזר השלמת פרטים

כמה פרטים : אני בת 55, לא נשואה, עובדת. יחסי אל האנשים שהופיעו בחלום - לא מוכרים כלל. היו ביניהם גברים וגם נשים. האדם שהחזיק את הצב הקטן היה זקן עם שער לבן. אודה לך על פירוש החלום.

הפרט הכי חשוב

הי שוב, לא כתבת את הפרט הכי חשוב: מה עובר עליך בתקופה האחרונה, במה את עסוקה, האם יש דברים שמטרידים אותך. אני מתנצלת אם זה נשמע קטנוני או עקשני, אך על מנת שנוכל לתת מענה רציני ומדויק ככל הניתן, הפרטים הללו חשובים.

לי12345

New member
תשובה הפרט הכי חשוב

היי, אני כרגיל עסוקה בשגרה היום יומית , עבודה , משפחה , בית. לא מטריד אותי שום דבר חריג. לא בעיית פרנסה או בריאות.

היעלמות וצב

הי לי, כיוון שלא כתבת על דבר מה שאת עסוקה בו, אכתוב פירוש כללי לסמלים שעולים בחלום, וראי כיצד את יכולה להתחבר אליו. אתחיל מהצב.. משמעותו של צב בחלום היא בקשה של תת-המודע להתחבר לאדמה, לפשטות. להאט את קצב החיים, להוריד את חשיבות הצורך בדברים חיצוניים. לאפשר לעצמך לחיות חיים פשוטים אך הרמוניים. ההיעלמות של הדברים וההישארות בחלל ריק מתחברים גם כן למסר הזה. להיות בריק, בפשטות, ללא ה"רעשים" מסביב. להיות במערומייך (הרגשיים) ולאפשר לנשמה שלך להתרכז במה שחשוב מבפנים. ראי אם את מתחברת למסר.

למעלה