חלום ופישרו

חלום ופישרו

הי נילי, הי נילי, רמי, נילי, אשמח אם תפרשי לי את החלום (אם זה לא מתאים, תאמרי לי) אוטו הומה אדם וילדים. התינוקת שלי לידי עייפה מאוד ורוצה לישון, וכל פעם "מפילה" את עצמה לשכב על המושב ללא הכנה...וכל פעם , אני צריכה לתפוס אותה ולהשכיב אותה כראוי שלא תקבל מכה. בסופו של דבר היא נרדמת ואז כל האירוע תופס מקום בבית הומה אדם וסביבה רועשת, ואני משכיבה אותה במיטה גדולה באחד החדרים,(הבית לא שלי) ואני הולכת ומחפשת את השקעים של הטלפונים בבית, כדי להוציא אותם, על מנת שצלצולים לא יעירו אותה (כך אני עושה כשאני הולכת לנוח, וכשילדיי הולכים לנוח) ביחידת דיור/ מחסן ליד, בונים ומתקנים משהו ועושים רעש, אז אני סוגרת את דלת החדר הקרוב. אח"כ אני רואה שמ' (בן זוגי להיום) נתקע למעלה על גג מעץ ואני קוראת למישהו מהדיירים הצעירים לחלץ אותו. אני מטפסת על הגג בעצמי, רואה איך הוא תקוע, הולכת להזעיק עזרה ואח"כ שוב עולה אחריו, הוא משתחרר ועומד ומחכה לי למטה ליד האוטו. אח"כ אני נכנסת לאוטו ורואה אותו ועוד חברים הולכים ברגל עם חפצים שונים בידיים, רוצים לתפוס טרמפים כשא' (בחור בהרקדה שלפעמים אני רוקדת איתו) תופס כיוון אחר ללכת כנראה לישון אצלו חברתו (למרות שהוא גמר איתה, אז זה היה לי משונה...) בסופו של דבר פניתי ימינה, נעצרתי ואמרתי להם ששכחתי לגמרי שאני נוסעת גם לאותו כיוון שלהם ושיעלו לאוטו. חייבת אולי לתת רקע של מה קורה בחיים שלי עכשיו, אולי זה יעזור לפירוש החלום... כרגע אני בין עבודות, לא רוצה לחזור לתחום עבודה הקודם בו עסקתי כ - 20 שנה, ומחפשת את הכיוון שלי. יש לי בן זוג כבר שנה ו - 8 חודשים, לא גרים יחד. זהו, אולי זה יעזור. אם את זקוקה לפרטים אישיים שלי, אשמח לשלוח לך במייל פרטי. תודה רבה!

חלום

לילה טוב החלום מורכב ויש בו הרבה פרטים כרגע אני קצרה בזמן אנסה לפתור אותו בהמשך בברכה נילי רווה

למעלה