חלום, או חלום צלול? מה אתם חושבים

r o n i a

New member
חלום, או חלום צלול? מה אתם חושבים

הי כולם אוקיי אז לי עוד לא היו חלומות צלולים. אבל הלילה חלמתי חלום, ונראה כאילו חלקו היה צלול וחלקו לא. אשמח לשמוע מכם מה אתם חושבים. החלום מתחיל שאני בחנות של כלי בית, ואני אוספת מלא צלחות וקערות, אפילו לא יפות במיוחד, ואז אמרתי לעצמי - זה לא הגיוני בעצם שאני לוקחת כל כך הרבה, ובלי לעשות חשבון. למה אני עושה את זה? אני בטח בחלום! ואז הרמתי את כפות הידיים והסתכלית עליהן וראיתי שהן מרצדות. נזכרתי גם שהייתי לא מזמן מאד עייפה ואז הבנתי שאכן הלכתי לישון, ואמרתי לעצמי- ואלה, אני חולמת. ונורא שמחתי שאני בחלום צלול.
אז הלכתי לכיוון המוכרת, ולרגע פחדתי - מהעובדה שאני יכולה לשלוט בקורה, כי בכל זאת עומדת מולי מישהי! אז אמרתי לעצי - זה החלום שלך, את יכולה לעשות מה שתרצי. אז באתי אליה, והכנסתי את הידיים שלי ל-ת-ו-ך הפנים שלה... כאילו שהם פלסטלינה או רוח או משו כזה. ואז אמרתי לעצמי שאם כך, אז אני יכולה גם לעוף, אז עפתי בתוך החנות. ואח"כ יצאתי החוצה דרך הדלת הסגורה (לא הצלחתי בנסיון ראשון. רק בשני) וכשהייתי בחוץ, פתאום איבדתי את הבטחון שאני עדיין חולמת, וכפות הידיים שלי לחלופין ריצדו ולא ריצדו, ולא העזתי לנסות לעוף למרות שנורא התחשק לי כי זה היה יום מאד יפה.
בהיר ונעים. ואז עברתי ליד חנות נעליים סגורה, וכשהמוכר ראה אותי מסתכלת בחלו הוא פתח בשבילי את החנות, והיו שם נעליים וספרים, אבל שום דבר שמצא חן בעיני. אח"כ כבר הייתי ממש בחלום (לא צלול) ושם גרתי כנראה בהוסטל והיו שתי בנות עם כפכפים דומים לשלי וחשבתי שהן לקוחו לי את שלי בטעות והשאירו לי את שלהן. והלכתי יחפה.... ובסוף הסתבר שהן לא לקחו לי את שלי. אז זהו. מה אתם חושבים
תודה רוניה

Erhnam djinn

New member
כנסי...

זה היה חלום צלול אבל איבדת את הצלילות וזה הפך להיות חלום רגיל!

r o n i a

New member
אז איך שומרים שזה לא יחזור?

איך אני נשארת בתוך חלום צלול ולא חוזרת לחלום רגיל? ולמה זה קורה?

Erhnam djinn

New member
את צריכה...

זה קרה כי היה כנראה היה לך חלום צלול בעל צלילות נמוכה. כדי שהחלום לא יהפוך חזרה לחלום רגיל את צריכה להזכיר לעצמך כל פרק זמן מסויים שאת בעצם חולמת וזה לא המציאות.

r o n i a

New member
סבבה תודה אני אמשיך להתאמן... ו...

איזה כיף ... חוויתי את החלום הצלול הראשון שלי! וואו! יהאאאההה...

LucidGuess

New member
מזל טוב!! מזל טוב!! ../images/Emo24.gif

אכן היה לך חלום צלול! מגניב!! מזל טוב!!
ברגע שהבנת שאת חולמת חשוב מאד שכל הזמן תזכירי לעצמך שאת חולמת כדי שלא תאבדי את הצלילות וכדי שלא תחזרי לחלום רגיל, כל פרק זמן מסויים את צריכה להזכיר לעצמך "זה חלום! אני לא אשכח שאני חולמת עכשיו!". חשוב גם שתבצעי תרגילים להגברת הצלילות, ככל שהצלילות בחלום גבוהה יותר כך את גם יותר נהניית מהחלום כי הכל יותר צלול, וגם פוחת מאד הסיכויי שתישכחי שאת חולמת. מיד כשהבנת שאת חולמת עליך לבצע סידרה קצרה של תרגילים להגברת הצלילות, כך גם כל פרק זמן מסויים בזמן החלום. תרגילים מומלצים להגברת הצלילות בזמן חלום צלול - שטיפת פנים עם מים קרים. שיטת הסיחרור (במהירות ולפחות למשך כמה שניות!) פקודות קוליות - "צלילות פי 800!!!" שיפשוף הידיים זו בזו. חג שמח לכולם
Lucid

Julia Lenon

New member
המממ... תודה רבה

אני אפנים ומקווה שאפילו עוד הלילה (אם יצליח לי)...

W i n d e r

New member
קודם כל באמת מזל טוב!

חלום צלול הראשון שלך! עצה טובה בשביל להישאר בחלום צלול, זה להרהר על מה שקורה בחלום, להיות ביקורתי כמו שאת במציאות, זה מפתח לך את היכולת המודעית בחלום כך שאת תוכלי לתקשר טוב יותר בין מה שקורה בחלום למחשבות שלך.(למה שאת מודעת) דבר זה יצליל לך את החלום כי את תהיי יותר ערה אך בחלום. מה שקרה לך כאן למעשה זה כמו שאת מתעוררת בבוקר ואת ממשיכה לישון אחרי זה- כלומר לחזור לחלום רגיל.

r o n i a

New member
../images/Emo51.gifרבה../images/Emo70.gif

ובינתיים... אני לא מצליחה להאחז גם בחלומות הלא צלולים שחלמתי מאז... אבל אני אמשיך. זה עושה כזה חשק ל"עוד מייד ועכשיו"... אבל זה לא טייק אווי... ניפגש בחצלול הבא שלי

למעלה